Şimdi Ara

Ferrari en hızlı yarış otomobilini geliştirmek için AMD'nin Bulldozer teknolojisini kullanacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DEATH71

f1 i sevmemeye başladım herşeyi yasaklıyorlar

AL bendende o kadar
  • kısıtlamaların sebebi sanırım takımların kazanma şanslarını birbirlerine yaklaştırarak heyecanı artırmak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atyay

kısıtlamaların sebebi sanırım takımların kazanma şanslarını birbirlerine yaklaştırarak heyecanı artırmak:)

ve daha ekonomik hale getirmek eskiden aerodinami için kullanılan 2 tane rüzgar tüneli vardı biri silverstone pisti yakınlatındaydı takımlar ortak kullanıyordu birde ferrarinin vardı kendisi kullanıyordu takımlar sıralama turlarında daha az dayanıklı ama daha hızlı motor kullanıp yarışta daha uzun ömürlü ama daha yavaş motorları kullanırdı bazen büyük takımlar 1 haftada 3-4 farklı motoru kullanabiliyordu ama küçük takımlarda bu imkanlar olmayınca ferrari domine etmişti ortalığı.
  • o yasak bu yasak Türkiye'yi geçti bu fia'da kendine güvenmeyen takım yarışmasın o zaman! insanları f1 den soğuttular wala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_higH -- 30 Ocak 2011; 23:01:54 >
  • Bu araba benim E200 Compressörü geçer ama ben binince ferrariye Shumayer bile şoka girer çünkü hergün ölümden dönüyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EISMANN

KİMİ VE 2005 YILI MP4*20 ARACI .... O SEZONU İZLEYENLER BİLİR....

YILIN EN IYI ARACI VE PILOTU SECILMISTI.... BİRDE DAYANIKLILIK SORUNLARI OLMAZSA İDİ... ALONSO ZATEN YALONSO BIR PLOT DU CUNKU TAKIMI RENO 2005 DEKI MCLAREN TAKIMININ VERILERINI BIR SEKILDE ELDE EDIP KENDI ARACINA UYGULADI..

YARISLARDA VE POL POZISYONLARDINDA KIMI NIN ARACI ARIZALANMADIGI SURECE GECEMEDI... KIMININ FISIYI GECTIGI O YARISI UNUTMAMAISINIZDIR...

F1 BITIREN EN ONEMLI NEDEN V10 TARZI ARACLARIN SINIRLANMASI ARACLARIN AERO LARININ DEGISTIRILMESI VS VS TEK TURDAN ATILAN SIRALAMA TURLARININ KALKMASI VS VS VE EN ONEMLISI ....

KİMİ GİTTİ F1 BİTTİ...

hocam cok ıddalı gordum sızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 10 Kasım 2011; 20:40:37 >
  • AMD bulldozer kullanmak Ferrariye yaramamış . Bu sene 1 yarış galibiyetleri bile yok ...
  • ısınmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

AMD bulldozer kullanmak Ferrariye yaramamış . Bu sene 1 yarış galibiyetleri bile yok ...

Bzzzzzttt.. Yanlış cevap. İngiltere yarışını napıcaz hafızalardan silicez mi ?

Yani değinmek istediğin nokta kesinlikle doğru, pek başarılı olmuşa benzemiyor AMD bulldozer olayı ama işkembeden de sallamasaydın keşke.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.