forumdonanımdaki insanlar o kadar zenginki herkes ferrari alacak kadar gücü var ben gidiyorum yarın oturduğum bodrum katından çok gerekli bilgiydi sanki
Senin gibi insanların burada yeri olmamalı. Neyin gereksiz neyin gerekli olduğunu ana sayfadan kullanıcı kendi gözleriyle seçer.Senin gereksiz tavırların ne seni ne de paylaşımların şeklini değiştirir. İnsanlari rahatsız etme böyle saçma postlar atma.
sanane sen çık git
quote:
Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S
quote:
Orijinalden alıntı: aycibin
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Atmosferik motorlu mu?
turbo beslemeli ve turbolag'i önlemek için de elektrik motoru kullanıldı diye hatırlıyorum.ama her zaman hibrit çalışıyor.elektrik motoru devreye almak veya kapatmak mümkün değil yani.
elektrikli teslaların 0-100 3 saniye altı özelliğini kapmak için demek elektrikten yararlanıyor.sonra motora devam
sadece turbolu olan alt model 488gtb bile 3sn'de 100e çıkıyor.bunda fazladan 300bg yüklemişken sırf 3sn'nin altında kalması amacıyla elektrik motor yoktur yani.sürekli ikisi birlikte çalışıyor.fantastik teknolojiler var bu makinalarda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme