Şimdi Ara

Ferrari mi Lamborghini mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
19.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Banzai!

1- Countach
    2- Diablo
    3- Murcileago

başka söze gerek yok.

not: gallardo yu sevmiyorum.

Eskiden lambonun adını almazdım ama aventador'dan sonra bri acayip oluyorum. Özellikle dışarda porsche' lar cirit atıyo ferrari de de ara sıra görüyorsun ama lambo yu görmek pek zor. Param olsa aventador alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

1- Countach
    2- Diablo
    3- Murcileago

başka söze gerek yok.

Eskiden lambonun adını almazdım ama aventador'dan sonra bri acayip oluyorum. Özellikle dışarda porsche' lar cirit atıyo ferrari de de ara sıra görüyorsun ama lambo yu görmek pek zor. Param olsa aventador alırım

Zor görülmesinin sebebini söyleyeyim dostum, çünkü araç tasarımından dolayı çok limitli bir kullanım alanına sahip.

Top Gear S18E01'i izlemeni tavsiye ederim, italya'da aventador ve mclaren harş hurş yerlere sürtüyordu tasarımları itibari ile yere çok çok yakın.

Park ederkende Jeremy kapıyı açıp dışarı bakmak zorunda kaldı.

Aventador KESİNLİKLE pist arabası.

Ferrari mi Lamborghini mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

1- Countach
    2- Diablo
    3- Murcileago

başka söze gerek yok.

Zor görülmesinin sebebini söyleyeyim dostum, çünkü araç tasarımından dolayı çok limitli bir kullanım alanına sahip.

Top Gear S18E01'i izlemeni tavsiye ederim, italya'da aventador ve mclaren harş hurş yerlere sürtüyordu tasarımları itibari ile yere çok çok yakın.

Park ederkende Jeremy kapıyı açıp dışarı bakmak zorunda kaldı.

Aventador KESİNLİKLE pist arabası.

Ferrari mi Lamborghini mi?

Öyle tabi ama altını sürt geç nolcakki :D para olduktan sonra ayrıca çok kötü şartlarda kullanımını izledim araba fenaydı yinede. Tabi memlekete gitmek için x6 filan olursa iyi olur.

• quote:

1- Countach
    2- Diablo
    3- Murcileago

başka söze gerek yok.

gallarda banada çok odun bir araç geliyordu ama su sts den sonra birde 11 seneden sonra anca gelişti;)

• okurken gözüme çrptı inanamadım hala şoktayım spor kulanımda 20 binde oha normalde 60 bin çok narin buna nadir denmez külüstür denir bu nedir yani şahsen bşz bi araç aldıkmı yok kilometre yapmayalım demiyoruz 1 adet 0 focus almıştık ilk hafta bin kilometreyi geçti düşünün yani ferariye o kadar binmezsinde 20 bin hala şloktayım :o peki lamburghini lerinki kaç bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssn

quote:

1- Countach
    2- Diablo
    3- Murcileago

başka söze gerek yok.

gallarda banada çok odun bir araç geliyordu ama su sts den sonra birde 11 seneden sonra anca gelişti;)

keşke stok hali de bu kadar güzel olsa.

• Tabiikide Lamborghini
  • Bu araç yerine PORSCHE 918 SPYDER almak çok daha mantıklı olur çok daha ucuza daha iyi performans alınır.
  • yılların konusu yılların karmaşaı ve tabi bizden sonraki nesillerde de devam edecek..

bende LAMBORGHİNİ diyorum..

çok daha sexi araçlar yapıyor..
  • Konu bayağı bir hortladı adam kesinlikle LAMBORGHINI diyorum :) Ferrari mi Lamborghini mi?
  • Güzel bi söz var zenginin malı, fakirin çenesi...
  • lotus
  • Volvo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F430 kullanmış birisi olarak kesinlikle Ferrari , safkan bir yarış otomobili...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla 25 metre yaklaşabildim o araca yanlışlıkla vururuz falan
  • Lambo 2 senedir tip olarak çok değişti.lambo her şekilde üstün ferrariden.

•  Ferrari mi Lamborghini mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.