Şimdi Ara

Ferrari'nin de çıkma parçaları Mevcut Türkiye'de.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari'nin de çıkma parçaları Mevcut Türkiye'de arkadaşlar.Demek oluyor ki ferrarinin bile çıkma parçaları bulunuyorsa türkiye'de her arabanın tüm parçalarını a'dan z'ye hepsi bulunabilir.
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3394130 linkten bakabilirsiniz.
    Ayrıca ilanda ayrıca arka sağ çamurlukta elimde mevcut coupe için çamurluk...ön sağ çamurluk 2 adet elimde var ayrıca sol ön şasede elimde mevcut...ferrari parçaları için irtibata geçiniz diyor.
    Düşüncelerinizi bekliyorum.

• Bu parcalar uzun suredir o ilanda mevcut. Daha oncesinde de gormustum ve cokta sasirmistim. Cikma Ferrari parcalari turkiyede sadece o ilanda gordugunden ibaret. Ve dedikkat ederseniz 360 Modena parcalari. Baska da yok. Saglam camurluk Far Bulunmasida parcalarin Change (Calinti aractan soklmus olma ihtimalini guclendiriyor insanda) Oyle olmamis olsa bile piyasada bukadar az bulunan bir aracin pert olupta parcalarinin cikmacinin tekinin eline dusmesi zayif bir ihtimal.
  • genel olarakta çalıntı olabiliyo.yada servis iadesi olmuş oluyo.misal söyle.mesela adam minik bir tamponunu ve sağ çamurluk ön kaputu çizdirdi.yetkili servisler.parçayı düzeltmeden çöpe atıyo.yeni parça takıyor.sökülen eski parçalar ise düzeltilebilir olduğu için çıkma parça olarak satılıyor.
    Çıkma parça ise senin benim gibi parasına kıyamayan insanların pert olmuş arabasını yada küçük hasarlı arabasını bu ferrari de olabilir.ucuz toplamasına yardımcı oluyo.

Bu ilandaki şahısla görüştüğüm kadarıyla ferrari f455 in bile tüm parçalarını bile bulurum diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumuzcan -- 29 Mayıs 2007; 17:44:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rumuzcan

genel olarakta çalıntı olabiliyo.yada servis iadesi olmuş oluyo.misal söyle.mesela adam minik bir tamponunu ve sağ çamurluk ön kaputu çizdirdi.yetkili servisler.parçayı düzeltmeden çöpe atıyo.yeni parça takıyor.sökülen eski parçalar ise düzeltilebilir olduğu için çıkma parça olarak satılıyor.
    Çıkma parça ise senin benim gibi parasına kıyamayan insanların pert olmuş arabasını yada küçük hasarlı arabasını bu ferrari de olabilir.ucuz toplamasına yardımcı oluyo.

Beni katma icine lutfen

Zamaninda cizilen on kaput icin fabrika cikisli boyali kaput istemistim arabama.

Ferrari si olupta kasko yaptirmayacak adam ihtimaline zor bakiyorum. Kimse Ucuza toplayayim diye gidipte ferrari cikma parcasi aramaz.

• peki çıkma parçaları sen almıyosan kimler alıyo söyler misin bana?
    bir de kasko fiyatları can alıcak kadar fazla kaskolatmayan insanlarda var.neden bana kızıyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rumuzcan

peki çıkma parçaları sen almıyosan kimler alıyo söyler misin bana?
    bir de kasko fiyatları can alıcak kadar fazla kaskolatmayan insanlarda var.neden bana kızıyosun?

Benim adima niye konusuyorsun ki ? Nerden biliyorsun benim alip almadigimi ?

Ben almiyorum. Kim aliyorsa alsin. Kimin aldigi da beni ilgilendirmez..

Hic bir luks arac sahibi (Eger varini yogunu o arabaya yatirmis bir tip degilse) sanayiye dalipta cikma parca aramakla ugrasmaz.

Mantikli olalim biraz lutfen !
  • Aktemur geri döndü
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Autocars_
    Aktemur geri döndü

Anlayamadım kusura bakmayın.
    Nasıl?

Selam ile.
  • en ucuz ferrari 100 milyarın üzerinde hele 360 lar hala 200 milyar seviyesinde bu durumda kim çıkma parça alırki o kadar para verip çıkma parçayla ferrarimi topliyican
  • ben renault 9'um için aliim bari. araba şekil olsun dimi ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: _Autocars_
    Aktemur geri döndü

Anlayamadım kusura bakmayın.
    Nasıl?

Selam ile.

Aktemur vardı forumda. Kendisi pert olmuş Audi Q7 yi 10 bin ytl ye toplayacağını söyleyerek forumda bir idol olmayı başardı.

Çıkmacı ve toplayıcı olarak engin bilgilerini paylaşmasıyla bilinir. O bir aktemur.

Ama banlandı ve tekrar nick almış. Rumuzcan 2. nicki bence.
  • aktemur = Rumuzcann

duvar yazısıı

aaaa babam bana neden spor lüks araba almıyorrr?

aktemur ferrarimi toplıycan
  • Aktemur come back
  • aktemur ne demek
  • Aktemur baydığını düşünüyorum ; Hayallerin Hedeflerin güzelde ... Sende icraat yok . Topic kirliliği yapmasan tam yerınde olacak .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Aktemur baydığını düşünüyorum ; Hayallerin Hedeflerin güzelde ... Sende icraat yok . Topic kirliliği yapmasan tam yerınde olacak .

Boşver kardeşim kendisi biraz hayal dünyasında yaşıyor.

DH de yılın girişimcisi olmaya aday ama icraat yok. Pert araçları toplarken patlayan airbag lari diktirmek gibi bir fikri de var ki sormayın. Bu da biraz kişiligi hakkında ipucu verıyor.

Hadi aktemur çok boş durdun git sanayiye paspas yap bi işe yara
  • ya 20 kere sordum bir kez daha sorucam lütfen biri anlatsın bu aktemur neden defalarca forumdan atıldı

valla bak tek tek pm atarım hepinize
    rüyalarınıza girerim biri cevap versin artık
  • pert arabaları toplayıp airbagleri dikmek(dikiş ipliğiyle) pek etik değil,sonrada bunları satmak ve üsütünden kazanç elde etmek kolay iş tabi! buda millete kötü örnek 1. sebebi bu olabilir...
  • aktemur çok başlık açıyor diye mi atılıyor hala anlamış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

pert arabaları toplayıp airbagleri dikmek(dikiş ipliğiyle) pek etik değil,sonrada bunları satmak ve üsütünden kazanç elde etmek kolay iş tabi! buda millete kötü örnek 1. sebebi bu olabilir...

o yine dikmiş öyleleri varki airbagleri hiç yerine takmıyor sen air bag var diye alıyorsun ama içi boş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.