Şimdi Ara

FERRARI Virtual Race 1.0 ÇIKTI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: galganus12

Ferrari Virtual Race 1.0 F430 Scuderia

Rakipler hard seviyededir.Time trial bölümü olsa bir hotlap koyardım ama yok zaten dandik gitmişim,normalde böyle yarışmam,pistte pek bilmediğim bir pist Oyunun grafikleri videodakinden biraz daha iyi,hem kolay yüklensin diye dosya boyutunu küçülttüm hem de fraps te kasıyor diye bazı grafik ayarlarını düşürdüm.

Oyun boyutuna göre güzele benziyor. Bu arada pist Mugello mu?

• 75 mb lık oyun resmen nfs ye taş çıkarıyor hee yuh olsun yaa bu undercover yapanlara yani adamlar 150 mb yapsa düşünemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Bu oyun bildiğimiz Kobra takibinin Ferrari versiyonu ve pistte yarışılanı Adamlar Synetic'e yaptırmış onlarda menüler dahil pek bişeye dokunmamışlar. Grafik ayarları menüsünden anladım Synetic oyunu olduğunu...

Demek ki kokpit kamerası olmasa kimse bu oyuna da bakmayacak Kobra Takibine olduğu gibi

Şunu bir kez daha hatırlatayım farklı bir oyun oynadığınızı sanıyosunuz da Adamlar daha iyisini de yapabilir ama sadece kokpit farkı var...

• Pist Mugello pistidir.
  • Bu boyutta güzel oyun olmuş....
  • Oyun full grafikte iken sistemi çok zorluyor. Paneldeki sistem ve o.c değerleri ile(bi tek işlemciyi 3.0 ghz çalıştırıyom şuan gerisi paneldeki gibi) full ayar 8xaa 16xaf kokpitte iken 30-40 fps arası yeryer 40 üzeri değişiyor.Normal kamerada çok daha yüksek.Zaten üstte 2tane full grafik ss verdim, grafik muhteşem.
  • Boyutuna göre grafikler süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Nerden indirebiliriz biri tor**nt linki verebilirmi pm den ((:

Al normal indirme linki: http://s1.dosya.tc/FerrariVirtualRace.exe.html
  • quote:

Boyutuna göre grafikler süper

Şaşırmamak elde değil, gerçekten uğraşmışlar belli. Takdir edilesi o yüzden. Sanırım devamı da gelecek bunun?
  • Hoşuma gitti indiriyorum
  • indirdim resmen hayal kırıklıgı labtop onbord diye oyunu açmıyor error diyor graphic adapter does net support minimum requretments ! diye uyarı veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

75 mb lık oyun resmen nfs ye taş çıkarıyor hee yuh olsun yaa bu undercover yapanlara yani adamlar 150 mb yapsa düşünemiyorum

çok dogru söyledın kardes aynen katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Boyutuna göre grafikler süper

Şaşırmamak elde değil, gerçekten uğraşmışlar belli. Takdir edilesi o yüzden. Sanırım devamı da gelecek bunun?

Devamı gelecekmiş.Başlıkta yazdığım gibi farklı Ferrariler eklenecek diyor sitede.Eklerler tabii 3 araç,1 pist nereye kadar
  • Galganus saol. Ben de çekiyorum şimdi. Ah bi de F1 2009 aracını koyucaklardı şöyle KERS'li mersli.. Neyse bu da çok iyi.
  • oyunu ındırdım oynadım walla bravo 75 mb olmasına ragmen süper yapmıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

Galganus saol. Ben de çekiyorum şimdi. Ah bi de F1 2009 aracını koyucaklardı şöyle KERS'li mersli.. Neyse bu da çok iyi.

Bu fiziklerde f1 mi olur hocam yaa Napacan f1 2009 aracını ,asıl Kers i Fittipaldi ye takacaksın,bak gör o zaman

• yav oynanış neden çok saçma?araba kalkışta çok sallanıyor direksiyon robot gibi dönüyoryoksa sorun bendemi var?

P.S. İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REVENT0N -- 31 Mart 2009; 13:13:09 >
  • quote:

quote:

Galganus saol. Ben de çekiyorum şimdi. Ah bi de F1 2009 aracını koyucaklardı şöyle KERS'li mersli.. Neyse bu da çok iyi.

Bu fiziklerde f1 mi olur hocam yaa Napacan f1 2009 aracını ,asıl Kers i Fittipaldi ye takacaksın,bak gör o zaman

Yorumları okumadan yazdım, evet oyun arcade ağırlıklıymış. Haklısın Hocam Kerste ne Kersmiş be.. Hamilton'un Kersi kullandığı ve mclarenin uzayışı hata gözümün önünde... Neyse

• quote:

quote:

quote:

Yorumları okumadan yazdım, evet oyun arcade ağırlıklıymış. Haklısın Hocam Kerste ne Kersmiş be.. Hamilton'un Kersi kullandığı ve mclarenin uzayışı hata gözümün önünde... Neyse

Bak diyorum Fittipaldi ye takacaksın KERS i,çok daha iyi uzar...ama tarlaya doğru

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.