Şimdi Ara

FERRARI Virtual Race 1.0 ÇIKTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı 128 mb. Oyundan mahrum kaldık iyi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Buyrun arkadaşlar kendi uploadım.

http://s1.dosya.tc/FerrariVirtualRace.exe.html

Teşekkürler...
  • kokpit falan görünce bir şey sandım,oyunu 2 dakika oynayıp kaldırmam bir oldu

galganus hocam senide böyle bir oyun için başlık açtığından dolayı protesto ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

kokpit falan görünce bir şey sandım,oyunu 2 dakika oynayıp kaldırmam bir oldu

galganus hocam senide böyle bir oyun için başlık açtığından dolayı protesto ediyorum

Sitesinde simülasyon falan diyor diye açtım,kızma hemen Zaten videoyu çektikten sonra sildim oyunu,sonuçta arcade,nesini oynayacağım

• Bende şimdi indiriyorum inşallah online desteğini çok geciktirmezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KubiPala

yav oynanış neden çok saçma?araba kalkışta çok sallanıyor direksiyon robot gibi dönüyoryoksa sorun bendemi var?

P.S. İmla

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Buyrun arkadaşlar kendi uploadım.

http://s1.dosya.tc/FerrariVirtualRace.exe.html

Teşekkürler ellerine saglık sero kardeş
  • quote:

quote:

yav oynanış neden çok saçma?araba kalkışta çok sallanıyor direksiyon robot gibi dönüyoryoksa sorun bendemi var?

P.S. İmla

• İndiriyorum maksat çeşit olsun yoksa Grid ve GTR2 yetiyor ah bir de direksiyon seti alabilsek tam süper olacak
  • quote:

quote:

quote:

P.S. İmla

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Ekran kartı 128 mb. Oyundan mahrum kaldık iyi mi?

Dert etme mahrum kalıcak bi durum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

75 mb lık oyun resmen nfs ye taş çıkarıyor hee yuh olsun yaa bu undercover yapanlara yani adamlar 150 mb yapsa düşünemiyorum

Kesinlikle katılıyorum. Pro street ve Undercover bu oyunun yanında şaka gibi. Kaç gb'lik yer kaplıyolar hdd'de, arabalar hasar bile almıyo. Ekstra pist ve arabalar çıksında, ilk iş NFS serilerini silmek olucak.
  • Boyut Süper Gerçekten
  • Fena oyun değil, ama sesleri biraz daha doyurucu yapamıyorlar mı bu araba yarışlarında.
  • Oyunu indirip ben de deneyeceğim. SS lerden güzel gözüküyor. Win 7 64 bitte çalışır umarım.
  • Güzel oyunmuş
  • cok guzel
  • okadar da guzel degil xD
  • Ben çok beğenmedim açıkçası.Gerçekçilik açısından M3 challange'ın gerisinde kalmış oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.