Şimdi Ara

ferrari ye LPG takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ferrariye LPG takılırsa karizma ne olur

• ???
  • Çim Biçme Makinasına LPG takılırsa ne olur peki ?
  • karizma olur
  • Gazetede okumuştum.

Belçikada bir türk ikinci el ferrari alıyor.
    Mekanizma su gibi benzin kullandığı için LPG taktırmak istiyor.
    bi tamirciye gidiyo. tamirci montajı yapamıyo. işin içinden çıkamadığından Ferrarinin merkezini arayartak yardım istiyor. Merkez arabayı tutun hemen gelip yardım etcez diyor. Ertesi gün gelip bizim türkün arabaya ödediği parayı verip arabayı geri alıyorlar. ve bunu da büyük bir hakaret olarak sayıyorlar.

kısacası ferrari LPG ye izin vermiyor. LPG taktırmaya yeltensen bile arabayı elinden alıyorlar.
  • O OLAY ALMANYA'DA YAŞANMIŞ.
    BELÇİKA'DA DEĞİL.
  • ohoo ne zaman oldu bu haber, o adam şimdi porsche veya lamborghini almıştır kesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unkown Star

O OLAY ALMANYA'DA YAŞANMIŞ.
    BELÇİKA'DA DEĞİL.

Hayır canım Belçikada search yaptım aha oku haberi istersen başka kaynaklardan da okuyabilirsin.

http://www.autohaber.com/modules.php?name=News&file=article&sid=180

sanırım g.t oldun

• Hee hee ben de okudum
  • bu bir çeşit strateji olabilir adam arabasını 2. el olarak satsaydı daha düşük bir fiyata satacaktı. ama böyle bir yola başvurdu ve ferrari arabanın değerini adama geri ödeyerek geri aldı(ferrari onurunu kurtardığını düşünüyordu ama aslında türk e yaradı bu durum çünkü arabaya ödediği parayı aynen geri aldı yani kara geçti ferrari de zokaya geldi)
  • Bunu bende düşünmedim değil,Türk yani sonuçta riske girmemiştir, satmak için zorlanmadan böle bişey yapıp rahatça elinden arabayı çıkartmış olabilir.
  • 0000 hattaa --- lerde olur...
  • tüplü ferrari
  • bakın ben bunu hiç düşünmemiştim adama bak ne yapmış falan diyorduk belki adam öyle düşünüp arabayı aldığı fiyata geri verdi
    işte Türk ya
  • hoax olabilir
  • el arabamın benzin deposu delindi ne yapmalıyım? :)
  • adam istediğini yapar ister lpg takar ister benzin döker yakar
  • Konu hakkında geniş bilgiyihttp://www.atanatana.com sitesinin 45. sayısında bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.