Şimdi Ara

cayenne'e sıralı sistem taktırmak ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model porche cayenne e sıralı sistem lpg taktırsak yakıtı ne kadar yakar acaba?? 4.500 CC 300 küsür beygir araç..

ilgili link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-cayenne-gardencar-2004-porsche-cayenne-s/detay bu araçtan anlayan arkadaşların yorumunu merak ediyorum..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Ç. -- 5 Eylül 2010; 3:36:07 >

• Bir miktar yakar.
  • polo'nun yerine mi alınacak?
  • lpg ve porsche hmm biraz tuhaf durdu sanki. şahsen bu tür araçlara lpg takmayı uygun bulmuyorum sonuçta böyle bi araca binmek isteyen biri biraz da prestij olsun diye biniyordur fakat yakıtını karşılayamadıktan sonra almanın da bi mantığı yok. Lpg olayı işi çözer ama böyle bi araca yakışmaz.

Ayrıca sırf lpg ile de iş bitmiyor. Bu aracı alırken hesap kitap yapmak lazım. yılda 4500 tl vergisi var, kasko desen nerden baksan 8-9 bin tl, bakım masrafları da 3-4 bin tl civarıdır. yani yakıtı halletseniz de oldukça masraflı bir araçtır iyi düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

lpg ve porsche hmm biraz tuhaf durdu sanki. şahsen bu tür araçlara lpg takmayı uygun bulmuyorum sonuçta böyle bi araca binmek isteyen biri biraz da prestij olsun diye biniyordur fakat yakıtını karşılayamadıktan sonra almanın da bi mantığı yok. Lpg olayı işi çözer ama böyle bi araca yakışmaz.

Ayrıca sırf lpg ile de iş bitmiyor. Bu aracı alırken hesap kitap yapmak lazım. yılda 4500 tl vergisi var, kasko desen nerden baksan 8-9 bin tl, bakım masrafları da 3-4 bin tl civarıdır. yani yakıtı halletseniz de oldukça masraflı bir araçtır iyi düşünmek lazım.

+1 daha başka ne yazılabilirki
  • bu araçla ilgili yorum yapardım ama lpg işi devreye girince kusura bakmayın ama paylaşıcak bir bilgi görmüyorum.c180 vs gibi araçlar alınız mevcudunuzla biraz daha para koyup
  • normalde 100 km'de 18-20 lt yaksa bu araç lpg ile 23-25 lt civarı yakar. bu da km başına 46-50 krş demektir. çok ekonomikmiş gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan LPG'ye uyumlu mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

polo'nun yerine mi alınacak?

evet onay vermiyormusun yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bir miktar yakar.

bende tüp taktırınca hiç yakmayacak sanıyordum bilgin için teşekkürler
  • quote:

lpg ve porsche hmm biraz tuhaf durdu sanki. şahsen bu tür araçlara lpg takmayı uygun bulmuyorum sonuçta böyle bi araca binmek isteyen biri biraz da prestij olsun diye biniyordur fakat yakıtını karşılayamadıktan sonra almanın da bi mantığı yok. Lpg olayı işi çözer ama böyle bi araca yakışmaz.

vergi sıkıntı olmaz , kaskoda halledilir masraflarda tek sorun günlük sorun yakıt.. bende farkındayım biraz garip oldu da merakımdan soruyorum normal verileri 100 km de 15-16 litre civarında sıralı sistemle bu kaça indirebilir onu merak etmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

quote:

vergi sıkıntı olmaz , kaskoda halledilir masraflarda tek sorun günlük sorun yakıt.. bende farkındayım biraz garip oldu da merakımdan soruyorum normal verileri 100 km de 15-16 litre civarında sıralı sistemle bu kaça indirebilir onu merak etmiştim

yukarıda yazdım ne yakacağını. o verilere pek inanma istanbulda oturuyorsan 15-16 lt çok iyimser bir rakam. ayrıca lpg ile daha az yakmaz tam tersi daha çok yakar ama lt'si ucuz olduğundan daha ekonomik olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

quote:

yukarıda yazdım ne yakacağını. o verilere pek inanma istanbulda oturuyorsan 15-16 lt çok iyimser bir rakam. ayrıca lpg ile daha az yakmaz tam tersi daha çok yakar ama lt'si ucuz olduğundan daha ekonomik olur.

eyvallah sağollasın

• cayenne ye montaj yapılırken görmüştüm.yakıtı düşüreceği malum sizinde sorununuz yakıt ise takılabilir. Bu araçlarda prins yada teleflex marka kitlerin daha iyi verim sağladığını duyuyorum.fakat benim gördüğüm cayenne ye zavoli takılıyordu bu işte usta önemli gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredTKM

cayenne ye montaj yapılırken görmüştüm.yakıtı düşüreceği malum sizinde sorununuz yakıt ise takılabilir. Bu araçlarda prins yada teleflex marka kitlerin daha iyi verim sağladığını duyuyorum.fakat benim gördüğüm cayenne ye zavoli takılıyordu bu işte usta önemli gibi.

araştırmak lazım teşekkürler
  • :) kardeşim gerçekten komiksiniz :D

hani sonradan görme derler ya:D

şunu istiyorsunuz di mi Koskaca Cayenne almış vay be adama bak helal olsn :) sonra hatunlara hava atıcaksınızz

ama gece oda ne lpg patladı gelicekler rapor tutucaklar herkesin yüzünde bir gülme adama bak porsche ye lpg taktırmış zahauha diye gülücekler :)

Sen bilirsin tabide :) o tüp patlarsa kasko karşılamıyor biliyorsun di mi ?

10-15 kuruş kar yaparken bi anda 38 bin euro zarara giripte 2-3 galon soğuk su içme
  • Cayenne alan adam benzininde karşılar aksi halde lpg taktırınca cok zarar edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

:) kardeşim gerçekten komiksiniz :D

hani sonradan görme derler ya:D

şunu istiyorsunuz di mi Koskaca Cayenne almış vay be adama bak helal olsn :) sonra hatunlara hava atıcaksınızz

ama gece oda ne lpg patladı gelicekler rapor tutucaklar herkesin yüzünde bir gülme adama bak porsche ye lpg taktırmış zahauha diye gülücekler :)

Sen bilirsin tabide :) o tüp patlarsa kasko karşılamıyor biliyorsun di mi ?

10-15 kuruş kar yaparken bi anda 38 bin euro zarara giripte 2-3 galon soğuk su içme

Şimdi sende beni güldürdün.. Bunun sonradan görme ile ne alakası var ? 2008 model çakma bir jeep alacağıma bu paraya gider 2004 model bu aracı alırım.. Senin gibi cayenne i sonradan görenler şunu der '' Koskaca Cayenne almış vay be adama bak helal olsn :)'' burda bu aracı tercih etmekteki neden daha kaliteli daha iyi marka 2008 model çakma jeeplerle aynı para.. olay bu .. hatunada araçla hava atmak kavramıda hiç bana uygun değil ihtiyacım yok öyle birşeye :) gerçekten komik şeyler yazmışsın gece lpg patladı falan..kaç tane gördün patlayan araç ?? gidip 500 liralık tüp taktıran yok burda ki her lpg li araç patlasaydı böyle bir yakıt alternatifi yayılmazdı dimi ?? araç patlamaz rahat ol ama yolda görsen demekki sen hasedinden patlarsın bunu anladım.. lpg takılınca hiçbir aracı kasko karşılamıyor bir kaç marka hariç.. ayrıca son paramızı yatırıp almıyoruz araba ki başına bir zeval geldiğinde su içelim.. komik olmaya çalışmışsın oldunda tebrik ederim..

• Yahu konu yine lpg-prestij durumuna gelmiş, insanların prestiji ve parayı nereye-nasıl harcayacağı bize mi kalmış, arkadaş gayet açık bir soru sormuş, çok mu zor sorulan soruyla alakalı cevaplar yazmak???
  • kardeşim madem son paran diil gidip Range alsana :) Çakma Jeep dediğin sonuçta Jeep değil mi ?

Porsche un aracı dandik olsa alan olmıycak mı ?

ben seni aşağılamak amacıyla yazmadım zaten

Hasedinden derken ? Kıskanmak fln mı dedin anlamadım tam :D

porsche cayenne ye bindim bende güzel Suv ve güzel bir seside var gazı kökleyince :) Ama sönük geldi bana Range daha iyi

Hem son paranda değilmiş 20 bin euro daha ekle Lpg Li range al :)

Ama patlarsa Haberlere çıkmassn inş :)

Neyse lpg al taktır İnş kazasız belasız kullanırsın

h.olsun güle güle kullan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Eylül 2010; 5:03:26 >
  • Şehir dışında 12-13 litreyi aşmaz ama, şehir içinde 20 litreyi görmek mümkün. Basılırsa rahatlıkla 30-40 litre seviyelerine çıkabilir. ( Lpg takıldığında , gaz tüketimi, bu tüketimin %15 fazlası oluyor )

Ki bu kadar yüksek benzin fiyatlarında ciddi bir külfet.

Kaskosu arkadaşların dediği gibi yüksek, vergiside öyle. Ama bu tip araçlar 2. elde ciddi değer kaybına uğruyor, yani bence pazarlıkla o rakamı indirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Yılda 30-36.000 TL parayı karşılayabileceksiniz , neden olmasın, sıralı sistem uygun. Yani forumda, Almanya'da Cayenne'ye uygulanmış olanını görmüştüm. Ülkemizde'de Escalade'ye uygulanmış, hatta televizyona dahi çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 5 Eylül 2010; 5:07:43 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.