Şimdi Ara

cayenne'e sıralı sistem taktırmak ????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izzetguntalaz

Olaya farklı bir açıdan yaklaşalım.

Araca LPG takılınca kapalı otoparklara giremeyeceksiniz.
    Yazın sıcakta, kışın yamur soğuk ve karda araca binip ineceksiniz.

Gerek açık otoparkta gerekse LPG dolum istasyonlarında size kıs kıs gülen Şahin'ci gençlik de cabası.

Sırf bu yüzden lpg ye geçmiyorum.

"Alete binip faydalanıyorsak yakacak." diyenlerdenim.

aynı yolu iki katına yakın parayla yapınca üzülmüyor musunuz?

• ben şu yorumları anlamıyorum, "bu araca lpg mi takılır puahaha" gibi... aynı mantık hamburgerin yanında diet kola alanları garip bulanlarda da var. tamam hamburgerle yüklü kalori alıyorum da, niye daha da almaya çalışayım? bunun nesi garip? aynı şekilde arabayı alıyorum ve bir şekilde tasaruf edebiliyorsam ederim. bunda bir mantık hatası mı var? yani paran çok diye daha da çoğunu mu vermeli insan? ayrıca patlar matlar yazılmış, eskidendi onlar.
  • lpg takıcaksan cayenne alma derim.suv düşünüyorsanız dizel düşünün.
  • Benim için hayatta herşey para değil.

Aslında lpg ye karşı değilim.

Birgün sadece lpg ile çalışan yani benzin deposu olmayan benzin deposu yerinde lpg tankı olan bir araba üretilirse düşünebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Real_ETA

quote:

Gerek açık otoparkta gerekse LPG dolum istasyonlarında size kıs kıs gülen Şahin'ci gençlik de cabası.

aynı yolu iki katına yakın parayla yapınca üzülmüyor musunuz?

• quote:

Benim için hayatta herşey para değil.
    Aslında lpg ye karşı değilim.
    Birgün sadece lpg ile çalışan yani benzin deposu olmayan benzin deposu yerinde lpg tankı olan bir araba üretilirse düşünebilirim.

paranız çoksa birşey diyemem tabi, kaliteyi ucuza yaşamak istemeyi garipsemek bana mantıklı gelmiyor nedense. ya da aynı işi fazladan para vererek yaptırmak.
  • Şu tamamen elektrikli arabalar çıksa ve yaygınlaşsada hepimiz rahatlasak, dizel benzinli kavgaları, lpg kavgaları bitse. (Bu seferde Alternatif akım doğru akım motorları kavgaları falan çıkar kesin )
  • Bildiğim kadarıyla Almanya da tamamen doğal gazla çalışan scirocco r ların şampiyonası var.

Kaynak
  • kusura bakma kardeşim kırmak niyetinde değilim kimseyi ama sorduğun soruya başbakanın dilinden cevap vermek gerekirse hadi ordan hadi ordan demek düşer.dun gece ilk yazdığında cevabımı vermiştim ama birçok arkadaşımız halen bu konuda bence gereksiz birşekilde uğraş vermekte.sizin bu aracınız elinizde olmuş olsa ve sorsanız benim böyle bir aracım şu kadar km yol yapıyorum uygunmudur görüşleriniz nelerdir diye ozaman bir mantık yürütülebilirdi.eğer bu aracı gelecek sene başından alırsanız ve biryıl kalacağını düşünürsek elinizde ayda 385lira sadece vergisi için+kasko bence kesinlikle şart ama keyfe kalmış bir durum eğer lpgde kuruş hesabı yapan bir insan kesinlikle ipini sağlam kazığa bağlamalı oda mınımum aylık 700-840 lira civarı bunların yanında eğer aracı kullanırsanızki airmatic vs gibi problemler haricinde tek sorununuz balata ve yağ değişimi olduğunu var sayarsak bu durum siz aracı kullandıkça+ lpg masrafınızla beraber rakam şişecektir.385+840=1225 hiçbirşey yapmadan heray bu bütçe cebınızden çıkacak ayrıca kullanımıza göre lpg ve bakım masraflarınız ekstra olarak her ay butçenizde yaptığınız yol kadar gidecektir.ayrıca baktığın araç 140bin civarında yani senin araç belki lpgde patlamaz ama herhangibir sıkıntı gelirse ve karşılayamazsan elinde çok güzel patlar. o polo aracınıda bin kere öpüp başına koyarsın.öncelikle bir araç alıyorsan ihtiyaçlarını göz onune getir eğer suv alacaksan performans alacaksan cayanne s gerçekten çok iyi ama lpg takacaksan senin işin suvda performans değil ayrıca senin işin suv lada değil çünkü performans arıyorum demişsin senın yerinde olsam 98-99 model 911 alırım madem porschem olsun diyosun.hem fiyatları 10k euro aşağıda bulursun hemde vergi ve benzin masrafları daha düşük olur.ayrıca bence bu şekilde lpgli araçla işin sadece tarz ise bence herhafta 300 veya ayda bir çıkıp bin lira harcayarak piyasada takılsan daha çok kızla eğlenirsin ve namın yürür kendi arkadaş ortamında.çünkü sen cayenne lpg ile kurş hesabı yaptıktan ayda bır çıkartırsın ancak sonra kızlara bir tur attırmayla kimse senin peşinden koşmaz, masraf çıkarttımı aracında altından kalkamadığın vakit piyasadan püf olunur silinirsin, bakkal önüne çıkacak paran kalmaz.zaten o kadar ince hesap yaptığın gittiğin mekana bir girersin ikinciye vale gelip arabanı bile çekmez.güzel kardeşim ben bundan önce birçok 4bin cc araca bindim sahibi oldum bugun en basitinden bir kere cayanne ile bastığında gidersen zaten basmama şansın yok ankaraya kadar benzinli araçta bir kere durup benzin almak zorunda kalıyorsun lpgde sanırım 20 kere falan durursun istasyonlarda.gelir düzeyin ayda 20bin altında ise bence bu araçlara çok takılma derim. e200 komp w221 yada c180komp amg yada porschem olsun şekil yapacağım diyorsan millete porschem var diyeceğim inadın tuttuysa 996 911 al.veya al kardeşim bazen bulaşmayım diyorum ama memleketin insanı bu kadar fuzuli işler yapmamalı al ama sen eğer poloya bınıp burada lpg hesabı yapabilen bir insansan senin yanman lazım çünkü birçok kişiye veryansın yapmışsın.ama ben senın yerinde olsam tokiden ev topla iki daire taksitine gir nede olsa her ay cebınden fuzuli 1250 lira çıkacak 5 sene sonra çok büyük yatırımın olmuş olur.amerikada ve avrupa yaşayan insanlar işte bu yuzden daha refah yaşıyorlar.bugun bınmezsem ne zaman bineceğim hesabı yapmıyorlar amerikada.porsche ferrari çok nadir görürsünüz bir genç altında adamlar 20 sene ev sahibi olmaya bakıyorlar yatırımlarla sigortalarla uğraşıyorlar 40 yaşından sonra bu tıp araçlara bınıp masraf yapıp satmak deve kulak hesabı gibi geliyor ama gelde anlat bu kişiye.

• Ne Cayenne'i ne de lpg'yi pek iyi bilmem ama ilk mesajdaki aracı satan galeriden araç almam. Zamanında muhatap olmak zorunda kalmıştık, tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

km'de 50-60 kuruş civarı. Komşuda var sıralı. Benzindeyken bir lirayı geçiyormuş.
    Dizel motorları vardı galiba bunun, onları tercih edin bence ya da yakıt parası çok koyacaksa daha küçük motorlu dizel bir SUV.

Bunun dizel motorlu olanları var ama, makyajlı kasadan sonra geldi ve 2. el fiyatları epey yukarıda.

@pershing105

Kendisi zaten sırf Porsche yada Jip almış olmak için araç bakmıyor, daha öncede dile getirdi ve Touareg / Infiniti önerilerinede sıcak baktığını belirtti.

Yılda 15-20.000 km felan yapacak bu tip bir araçla.

Lpg'den edeceği tasarruf %50 civarlarında olacak. Eğer elinde, hali hazırda nakit benzin parası varsa, bunun %50'sini farklı bir yatırım aracına ( Altın vs. ) atıp değerlendirirse, helede bunu her yıl yaparsa, bu aracı 3-4 yıl kullandıktan sonra edilen tasarrufun haddi hesabı olmaz. Altın ile enflasyona karşı değerini korur en azından, 3-4 yıl sonra çıkan paraylada ufakta olsa bir ev dahi alınabilir!

Bunlar neden göz ardı ediliyor, ben bunu anlamıyorum. Tasarruf tasarruftur. Porsche Cayenne, evet değer kaybına uğrayacaktır. Hem bu günkü değerini koruyamayacaktır enflasyon karşısında hemde fiyatı düşecektir. Ancak zararın neresinden dönülürse kardır diye bir mantık var. Az zarar kötüdür, ancak daha fazla zarar daha kötüdür.

quote:

Uzaktan demesi kolay ama, bizde de vardı V8 bir araç, benzinli, ömür törpüsü gibi olmaya başlamıştı artık. Şimdilerde litresi 4 liraya yaklaşan zıkkım sebebiyle iyice bela olurdu herhalde başımıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

@ newmonarch

Her gün 22+22 44 km yol gidip geleceğim için ve muhtemelen sıkışık trafik olacak.. istediğim tek şey konfor,rahatlık ve sorunsuzluk performansı sadece uzun yolda ararım onuda zaten bu bahsettiğimiz touareg olsun fx olsun cayenne olsun rahatlıkla karşılar,tatmin eder.. touareg aklımda araştırcam

@ MuSoNic

onlarada baktım fakat birşey soraca infinitinin servis işini başka bir markadamı hallediyoruz yoksa kendi servisi varmı ? hiç rastlamadımda ( istanbul anadolu yakasındayım )

servis konusunda herhangi bir sıkıntın olmaz Nissan servisleri bakıyor ve ayrıca İnfiniti markası artık resmi olarak TR'ye geldiğinden kendi servisleri de var. Motoru lpg'ye uyumu çok iyi bu aracın ve 2.elde lpg'li araçlar da var bu yüzden satarken fazla bi problem olmaz çünkü lpg'li olarak da rağbet görüyor. ayrıca yıllık vergisi de cayanne'den daha düşük.

• LPG ile %50 tasarruf yaptığını iddaa eden kim merak ediyorum..

LPG fiyatının normal olduğu sehirlerde(İstanbul Bursa İzmir) %35ten fazla tasarruf yapıyorsanız nasıl yaptığınızı lütfen açıklayın.

Muhtemelen araca az yaktirmak için gereğinden yumuşak kullanıyorsunuz vede kendinizi bu sekilde kandırıyorsunuz.

Araci lpg ile kullanırken benzinde kullandığınız gibi kullanın vede Lütfen ilk çalıştırmada tükettiğiniz benzinide ekleyin vede %30-35ten fazla tasarruf ediyorsanız çözümünü banada anlatında bileyim. Bende ona göre bir yol izleyeyim.

Bence LPG yerine dizel bir suv tercihi daha mantıklı olabilir. Belki Porsche havasını vermez ancak tureg vede x5 dizelde hiç fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

kusura bakma kardeşim kırmak niyetinde değilim kimseyi ama sorduğun soruya başbakanın dilinden cevap vermek gerekirse hadi ordan hadi ordan demek düşer.dun gece ilk yazdığında cevabımı vermiştim ama birçok arkadaşımız halen bu konuda bence gereksiz birşekilde uğraş vermekte.sizin bu aracınız elinizde olmuş olsa ve sorsanız benim böyle bir aracım şu kadar km yol yapıyorum uygunmudur görüşleriniz nelerdir diye ozaman bir mantık yürütülebilirdi.eğer bu aracı gelecek sene başından alırsanız ve biryıl kalacağını düşünürsek elinizde ayda 385lira sadece vergisi için+kasko bence kesinlikle şart ama keyfe kalmış bir durum eğer lpgde kuruş hesabı yapan bir insan kesinlikle ipini sağlam kazığa bağlamalı oda mınımum aylık 700-840 lira civarı bunların yanında eğer aracı kullanırsanızki airmatic vs gibi problemler haricinde tek sorununuz balata ve yağ değişimi olduğunu var sayarsak bu durum siz aracı kullandıkça+ lpg masrafınızla beraber rakam şişecektir.385+840=1225 hiçbirşey yapmadan heray bu bütçe cebınızden çıkacak ayrıca kullanımıza göre lpg ve bakım masraflarınız ekstra olarak her ay butçenizde yaptığınız yol kadar gidecektir.ayrıca baktığın araç 140bin civarında yani senin araç belki lpgde patlamaz ama herhangibir sıkıntı gelirse ve karşılayamazsan elinde çok güzel patlar. o polo aracınıda bin kere öpüp başına koyarsın.öncelikle bir araç alıyorsan ihtiyaçlarını göz onune getir eğer suv alacaksan performans alacaksan cayanne s gerçekten çok iyi ama lpg takacaksan senin işin suvda performans değil ayrıca senin işin suv lada değil çünkü performans arıyorum demişsin senın yerinde olsam 98-99 model 911 alırım madem porschem olsun diyosun.hem fiyatları 10k euro aşağıda bulursun hemde vergi ve benzin masrafları daha düşük olur.ayrıca bence bu şekilde lpgli araçla işin sadece tarz ise bence herhafta 300 veya ayda bir çıkıp bin lira harcayarak piyasada takılsan daha çok kızla eğlenirsin ve namın yürür kendi arkadaş ortamında.çünkü sen cayenne lpg ile kurş hesabı yaptıktan ayda bır çıkartırsın ancak sonra kızlara bir tur attırmayla kimse senin peşinden koşmaz, masraf çıkarttımı aracında altından kalkamadığın vakit piyasadan püf olunur silinirsin, bakkal önüne çıkacak paran kalmaz.zaten o kadar ince hesap yaptığın gittiğin mekana bir girersin ikinciye vale gelip arabanı bile çekmez.güzel kardeşim ben bundan önce birçok 4bin cc araca bindim sahibi oldum bugun en basitinden bir kere cayanne ile bastığında gidersen zaten basmama şansın yok ankaraya kadar benzinli araçta bir kere durup benzin almak zorunda kalıyorsun lpgde sanırım 20 kere falan durursun istasyonlarda.gelir düzeyin ayda 20bin altında ise bence bu araçlara çok takılma derim. e200 komp w221 yada c180komp amg yada porschem olsun şekil yapacağım diyorsan millete porschem var diyeceğim inadın tuttuysa 996 911 al.veya al kardeşim bazen bulaşmayım diyorum ama memleketin insanı bu kadar fuzuli işler yapmamalı al ama sen eğer poloya bınıp burada lpg hesabı yapabilen bir insansan senin yanman lazım çünkü birçok kişiye veryansın yapmışsın.ama ben senın yerinde olsam tokiden ev topla iki daire taksitine gir nede olsa her ay cebınden fuzuli 1250 lira çıkacak 5 sene sonra çok büyük yatırımın olmuş olur.amerikada ve avrupa yaşayan insanlar işte bu yuzden daha refah yaşıyorlar.bugun bınmezsem ne zaman bineceğim hesabı yapmıyorlar amerikada.porsche ferrari çok nadir görürsünüz bir genç altında adamlar 20 sene ev sahibi olmaya bakıyorlar yatırımlarla sigortalarla uğraşıyorlar 40 yaşından sonra bu tıp araçlara bınıp masraf yapıp satmak deve kulak hesabı gibi geliyor ama gelde anlat bu kişiye.

Emek verip yazdığınız için önce teşekkürler..Çoğu arkadaş yardımcı olmak için uğraştı ve oldularda sağolsunlar boşa konuşulduğunu ben düşünmüyorum ki siz böyle düşünüyorsanız keşke burda hayatla ilgili nasihat vereceğinize hiç yorulup yazmasaydınız..Şimdi bende polo vardır toros vardır tofaş vardır , vardır da vardır.. Bu ilk önce kimseyi alakadar etmez.. Polo dan sonra cayenne de guiletta da alırım ranger da alırım bu benim keyfimle alakalı bir durum. Şöyle bir durumda var ben konu başlığında dememedimki '' Arkadaşlar cayenne aldım lpg taktırcam '' diye sadece böyle bir aracı sıralı takılsa ne olur diye sordum..Öncelikle burda anlaşalım..İşi prestij hava atmaya getirmişsiniz.. sanane ? istersem cayenne istersem kartala istersem a8 e taktırırım lpg burda hiç kimseye alay etmek laf etmek düşmez..Aylık gelirimde ayrıca bu aracı alıp bakımlarını yaptırmaya yetiyor istersem benziniylede binerim ben burda sadece soru sordum.. Başka araçlar önermişsin sağol , düşünmüyorum. Madem porchem olsun derim kia'm olacağına porche'um olsun derim.Bunu herkes der zaten imkanı varsa..Keşke bulaşmasaydın ama madem bulaştın , gayrimenkul tavsiyesi alacak yaşta değilim..Öğrenciyim.. Allaha şükür bir sıkıntımda yok.. Sen al istersen o dediğin yerlerden ev..yardımcıda olurum.. Hayırlı Akşamlar

• LPG ivir zivir hepsi bir yanada su "SUV veya SAV"lara Jeep demeyin gozunuzu seveyim

cunku jeep Bu
    dur

cayenne'e sıralı sistem taktırmak ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 5 Eylül 2010; 21:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION
    LPG ivir zivir hepsi bir yanada su "SUV veya SAV"lara Jeep demeyin gozunuzu seveyim

cunku jeep Bu
    dur

cayenne'e sıralı sistem taktırmak ?????

Bizim halkımıza göre yüksek araçların hepsi "CİP" :)
  • mangona kardeşim öğrencilik yıllarınızda başarılar dilerim.zaten anlamıştım pozisyonunuzu .yardımınıza teşekkür ederim.bahsettiğim yerlerde yardımcı olmanıza gerek yok zaten yüklenici olarak iş yapmaktayım(kocaeli deprem konutları 100 konut inşaatı ve ada düzenlemesi)eğer toki konutlarından yardımcı olacaksanız.toki sözüm sizi küçük gördğümden değil sadece mantık dışı hareket edip anlamadığınız uzak olduğunuz işlerde meraklı olmayın bu kadar.hevesiniz kursağınızda kalır diye diyorum.
    umarım daha iyilerine binersiniz..lpg ye antipatik durumum yok karşıyım ama kimseye neden lpgsi var demem aracında 2000-2500cc üzeri olmadıkça. çünkü 6 silindir üzeri bir araca biniyorsa insan hesap kitaptan daha çok bu işin keyfine bakmalır.onun ustu araca lpg uyguluyorsa bir insan zaten o araç ona 10 beden fazla gelir.ben 30 yaşında kimine göre küçük kime göre buyuk ve bazı kulak arkası muhabbetlerin üzerinden geçmiş biri olarak sana tavsiyem uzak durman.ben navigatordan inip bugun crv almışsam ve bu forumdada bilmediğim tanımadığım araçlar hakkındada yorum yapmayan biri olarak kulağna küpe olsun sözlerim.sana çok daha artısı olacaktır.yalnız bahsettiğim şekilde kaldıracak imkanın varsa cayenne s seni bir hayli tatmin edecek fakat baktığın galeriyide uzaktan bilirim bazı araçlar kiralık vs gibi araçlar gençliğini ziyan etme oralarda.daha tecrubeli buyuklerinle farklı araçlara bak burada çok kaliteli bu işlerden anlayan abiler ve kardeşlerimiz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

mangona kardeşim öğrencilik yıllarınızda başarılar dilerim.zaten anlamıştım pozisyonunuzu .yardımınıza teşekkür ederim.bahsettiğim yerlerde yardımcı olmanıza gerek yok zaten yüklenici olarak iş yapmaktayım(kocaeli deprem konutları 100 konut inşaatı ve ada düzenlemesi)eğer toki konutlarından yardımcı olacaksanız.toki sözüm sizi küçük gördğümden değil sadece mantık dışı hareket edip anlamadığınız uzak olduğunuz işlerde meraklı olmayın bu kadar.hevesiniz kursağınızda kalır diye diyorum.
    umarım daha iyilerine binersiniz..lpg ye antipatik durumum yok karşıyım ama kimseye neden lpgsi var demem aracında 2000-2500cc üzeri olmadıkça. çünkü 6 silindir üzeri bir araca biniyorsa insan hesap kitaptan daha çok bu işin keyfine bakmalır.onun ustu araca lpg uyguluyorsa bir insan zaten o araç ona 10 beden fazla gelir.ben 30 yaşında kimine göre küçük kime göre buyuk ve bazı kulak arkası muhabbetlerin üzerinden geçmiş biri olarak sana tavsiyem uzak durman.ben navigatordan inip bugun crv almışsam ve bu forumdada bilmediğim tanımadığım araçlar hakkındada yorum yapmayan biri olarak kulağna küpe olsun sözlerim.sana çok daha artısı olacaktır.yalnız bahsettiğim şekilde kaldıracak imkanın varsa cayenne s seni bir hayli tatmin edecek fakat baktığın galeriyide uzaktan bilirim bazı araçlar kiralık vs gibi araçlar gençliğini ziyan etme oralarda.daha tecrubeli buyuklerinle farklı araçlara bak burada çok kaliteli bu işlerden anlayan abiler ve kardeşlerimiz var.

Temennileriniz için teşekkür ederim..ilandaki cayenne sadece örnek içinti..Gene tekrarlıyorum merakımdan sordum, aklıma yattığı için sordum ve açtum bu konuyu.. Forumda otomobil bölümünde daha tanıdığım kimse yok yardımcı olacak insanlarla tanışırsam sevinirim bu da zamanla olur heralde..Sizede iş hayatınızda başarılar,hayırlı akşamlar,hayırlı kandiller

• @Mangona
    forumun otomobil kısmında yeni iseniz size şurayı tavsiye ederim LPG konusu ile ilgili.http://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm
    çok bilgili ve alanında uzman arkadaşlar bulunmakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

ben şu yorumları anlamıyorum, "bu araca lpg mi takılır puahaha" gibi... aynı mantık hamburgerin yanında diet kola alanları garip bulanlarda da var. tamam hamburgerle yüklü kalori alıyorum da, niye daha da almaya çalışayım? bunun nesi garip? aynı şekilde arabayı alıyorum ve bir şekilde tasaruf edebiliyorsam ederim. bunda bir mantık hatası mı var? yani paran çok diye daha da çoğunu mu vermeli insan? ayrıca patlar matlar yazılmış, eskidendi onlar.

çok güzel ifade etmiş arkadaş, aynen bende böyle düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

LPG ile %50 tasarruf yaptığını iddaa eden kim merak ediyorum..

LPG fiyatının normal olduğu sehirlerde(İstanbul Bursa İzmir) %35ten fazla tasarruf yapıyorsanız nasıl yaptığınızı lütfen açıklayın.

Muhtemelen araca az yaktirmak için gereğinden yumuşak kullanıyorsunuz vede kendinizi bu sekilde kandırıyorsunuz.

Araci lpg ile kullanırken benzinde kullandığınız gibi kullanın vede Lütfen ilk çalıştırmada tükettiğiniz benzinide ekleyin vede %30-35ten fazla tasarruf ediyorsanız çözümünü banada anlatında bileyim. Bende ona göre bir yol izleyeyim.

Bence LPG yerine dizel bir suv tercihi daha mantıklı olabilir. Belki Porsche havasını vermez ancak tureg vede x5 dizelde hiç fena olmaz.

ediliyor usta.Şehiirdışı olmaz ama şehir içi ediliyor.Bu yaz arkadaşın 1.6 megane 2 otomatik aracı vardı.Lpg takılmadan önce araç şehiriçi 40 kuruş kesin yiyordu lpg ile 20-22 civarı yedi.300km şehiriçi yapıp hesapladık.Bende lpg ye karşı önyargılıydım ama şimdi kırdım önyargımı.Ceyanne yede takılır lpg neden takılmasın ama takılsa dahi şehir içi 50kr u gözden çıkartmak lazım.Aslında düşünürsek 1.6 benzinli bir araç dahi benzinli olsa 10-12 den aşağı şehiriçi gitmez.Bu da 40kr a yakın birşeye denk gelir ort.Siz 10 kr daha verip bu kadar prestijli ve performanslı bir araca sahip olacaksınız.Çünkü bu araçta performans kaybı olsa dahi hiç önemli yok.Karar sizin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.