Şimdi Ara

cayenne'e sıralı sistem taktırmak ????? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı içtenlikle kandilinizi kutlarım ve duamda inanın sizin içinde yer verip daha nicelerine sahip olmanızı dileyeceğim ve tüm yorum paylaşan herkesinde en hayırlara vesile olmasını dilerim bu geceyle geleceğini.yalnız bu tip araçlar için her zaman vakit var aceleci davranıp yanlış kararlar vemeyin.
  • Bende şunu anlamıyorum. Hemen lüks/ünlü marka bir araca LPG taktırcam deyince millet başlıo abanmaya. Yaw arkadaş adamlar yapmış 4000-5000 cc.lik araba. Bu araçların çoğunlukla satıldığı yerlerde miilet bizim 3-5 lt. benzine verdiğimizi paraya depo fulletiyor. Neden bizim benzin pahalı diye bu araca binme hakkımız olmasın. Ki zaten LPG ile yakacağı yakıt hiç azımsanacak kadar değil. Şu LPG'li araç patlar, kaskoda parasını ödemez diyen adama da sırf cahilliğnden gülüyorum. Yaw arkadaş milyar dolarlık bir pazar bu LPG sistemi. Her yıl milyonlarca dolar yatırım yapılıyor belkide Ar-Ge için Hemen patlasaydı bu araçlar, bu kadar kolay trafiğe çıkarılabilr miydi.
  • sıradaki istek şarkı Arif Susam'dan Cayenne için geliyor:

berece berece berece berece berece berece berece!
    beeeee reeeeee ceeeeeee!
  • yine aynı konu ya taktıran taktırsın niye milletin lafına takılıyorsunuz ben olsam bende taktırırım lpg çünkü biliyorum trde araba almak kolay benzini almak zor

• taktır bence birazda olsa ekonomik olacağı kesin ayrıca emisyon değerlerin düşer daha çevreye saygılı bir aracın olmuş olur
  • ya hem arabanın havasını atcan hemde 1000 tl maaş alan memur gibi lpg taktırcan pof valla , bence sen motoru komple değiştir 1600 cc benzinli motor koy , lpg tak , hem porsche binersin hemde az yakar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.