Şimdi Ara

ferrariciler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence 2006nın şampiyonu michael s. bana katılanlar mesaaaaaaaaj atsın şu mclarencilere ve renaultculara cevap yazalım

• önce güzel yazılar bekleriz. seviye önemli. ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: oohhoo

bence 2006nın şampiyonu michael s. bana katılanlar mesaaaaaaaaj atsın şu mclarencilere ve renaultculara cevap yazalım

sana cevabım şu

oohooooooooo

hadi itiraf et güzel espiriydi

• quote:

bence 2006nın şampiyonu michael s. bana katılanlar mesaaaaaaaaj atsın şu mclarencilere ve renaultculara cevap yazalım

yas kac herhalde 12-13
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_i_t

quote:

yas kac herhalde 12-13
    bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: Okocha ^^

bencede

Alıntıları Göster
    yaş önemli değilde bence cevabı pistte yazmalılar

bununla birlikte yazacaklarınada inanıyorum evet renault ve mclareni geçmeleri zor olacak ama bu sene geçen sene gibi sönük olmayacaklar

ama yinede şampiyon renault
    sadece ikinci değişip ferrari olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: _ETUSCH_

yaş önemli değilde bence cevabı pistte yazmalılar

bununla birlikte yazacaklarınada inanıyorum evet renault ve mclareni geçmeleri zor olacak ama bu sene geçen sene gibi sönük olmayacaklar

ama yinede şampiyon renault
    sadece ikinci değişip ferrari olabilir

Alıntıları Göster
    Ferrari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

Ferrari

Alıntıları Göster
    şu an v8 de en hızlı ferrari ikinci toyota

• quote:

hiç tartışmasız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lara_croft

quote:

hiç tartışmasız....
    arkadaşlar ferrarinin yavaş oldugu bi sezonda bile sezonu 3.sırada bitirdiklerini unutmayalım
    ayrıca sezano sonuna doğru mclaren ve reno şampiyonluk için mücadele ederken ferrari yeni motor ve yeni otomobil üstünde çalışmaya başlamışlardı
    bence bu sezon ferrari de iyi olucaktır
    shumi faktörünüde unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar ferrarinin yavaş oldugu bi sezonda bile sezonu 3.sırada bitirdiklerini unutmayalım
    ayrıca sezano sonuna doğru mclaren ve reno şampiyonluk için mücadele ederken ferrari yeni motor ve yeni otomobil üstünde çalışmaya başlamışlardı
    bence bu sezon ferrari de iyi olucaktır
    shumi faktörünüde unutmayın

Alıntıları Göster
    evet suan için ferrari V8 lerde en hızlı sonra toyota geliyor bu aslında benim beklediğim birşey çünkü iki takımda v8'leri daha geçen sezon geliştirmeye başlamışlardı.
    ama şuanki duruma göre değerlendirme yapmak için çok erken

• quote:

Orijinalden alıntı: cncrd

evet suan için ferrari V8 lerde en hızlı sonra toyota geliyor bu aslında benim beklediğim birşey çünkü iki takımda v8'leri daha geçen sezon geliştirmeye başlamışlardı.
    ama şuanki duruma göre değerlendirme yapmak için çok erken

Alıntıları Göster
    lastik sistemide eskiye döndü artık tek lastik yok bu ferrarinin artısıdır inşallah diğer parçalarda uyumlu çalışırda şampiyon oluruz schumacherden hiç şüphem yok o zaten aşmış el arabasıyla bile geçer onları

• quote:

Orijinalden alıntı: övrenci

lastik sistemide eskiye döndü artık tek lastik yok bu ferrarinin artısıdır inşallah diğer parçalarda uyumlu çalışırda şampiyon oluruz schumacherden hiç şüphem yok o zaten aşmış el arabasıyla bile geçer onları

Alıntıları Göster
    daha v8 ile test yapışının üçüncü gününde fernando ile renault 2. en hızlı oldular

evet alonso gecen sene rakibi olacağını sandığı fakat yanıldığı adamla bu sene kapışacak görünüş o yönde

• quote:

daha v8 ile test yapışının üçüncü gününde fernando ile renault 2. en hızlı oldular

evet alonso gecen sene rakibi olacağını sandığı fakat yanıldığı adamla bu sene kapışacak görünüş o yönde

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

inşallah. 2005 sezonu Şumi italya mı? alonso yu önünde kovalıyordu yeter ki sıkıştırsın alonso aracıyla yavaşlama, hızlanma triplerine girsinde bunun da kar etmeyeceğini farkeder umarım. Kimi yi merak ediyorum buna mukabil montoya. de la rosa, montoya ya ihtiyac bırakmaz ki bakalım hele.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

inşallah. 2005 sezonu Şumi italya mı? alonso yu önünde kovalıyordu yeter ki sıkıştırsın alonso aracıyla yavaşlama, hızlanma triplerine girsinde bunun da kar etmeyeceğini farkeder umarım. Kimi yi merak ediyorum buna mukabil montoya. de la rosa, montoya ya ihtiyac bırakmaz ki bakalım hele.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

quote:

yazından pek bişey anlayamadım ama
    şunları söyleyeyim imola pistiydi eğer daha hızlı olabilseydi savunma yapmayacaktı ama daha hızlı değildi hava soğuktu ve michelinlerin zayıf olduğu bir yarıştı
    şumi alonsoyuı elbette geçebilir ama kafasına şunu çoktan kazımış durumda şumi
    imkansız değil ama en zoru bu;fernando alonsoyu geçmek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

quote:

yazından pek bişey anlayamadım ama
    şunları söyleyeyim imola pistiydi eğer daha hızlı olabilseydi savunma yapmayacaktı ama daha hızlı değildi hava soğuktu ve michelinlerin zayıf olduğu bir yarıştı

Alıntıları Göster
    quote:

İmola pisti onu kastediyordum.

Şundan eminim ki Şumi ne alonso ne başkasını zerre kaale almadığından eminim.umrunda bile değil. yarışa geldin mi kim olursa olsun dinlemez, işin ciddiyetindedir hele alonso ne diyorsun?
    hava soğuktu doğru da bridgestone çok mu iyi idi? ki alonso aracı yeterince de hızlı idi anlatabildim mi? dediğin gibi yeterince hızlı olsa idi o zaman Alonso peşinden bir 10 turdan fazla Şumi koşturmazdı ama ne yaptı alonso savunma yaptı.geçişte zordu. önemli değil. imola da Ferrari o kadar hızlı değildi ama hızlı idi sonra iyice düştüler.ne ise...

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

İmola pisti onu kastediyordum.

Şundan eminim ki Şumi ne alonso ne başkasını zerre kaale almadığından eminim.umrunda bile değil. yarışa geldin mi kim olursa olsun dinlemez, işin ciddiyetindedir hele alonso ne diyorsun?
    hava soğuktu doğru da bridgestone çok mu iyi idi? ki alonso aracı yeterince de hızlı idi anlatabildim mi? dediğin gibi yeterince hızlı olsa idi o zaman Alonso peşinden bir 10 turdan fazla Şumi koşturmazdı ama ne yaptı alonso savunma yaptı.geçişte zordu. önemli değil. imola da Ferrari o kadar hızlı değildi ama hızlı idi sonra iyice düştüler.ne ise...

Alıntıları Göster
    daha nasıl olsun adamım alonso dışındaki herkesten tur başına iki saniye hızlıydı
    ferrarinin ferrari olduğu ve herkesin ferrari döndü dediği bir süratti arkası gelmedi hepsi bu

• quote:

daha nasıl olsun adamım alonso dışındaki herkesten tur başına iki saniye hızlıydı
    ferrarinin ferrari olduğu ve herkesin ferrari döndü dediği bir süratti arkası gelmedi hepsi bu

Alıntıları Göster
    1952 Alberto Ascari
    1953 Alberto Ascari
    1956 Juan Manuel Fangio
    1958 Mike Hawthorn
    1961 Phill Hill
    1964 John Surtess
    1975 Niki Lauda
    1977 Niki Lauda
    1979 Jody Scheckter
    2000 Michael Schumacher
    2001 Michael Schumacher
    2002 Michael Schumacher
    2003 Michael Schumacher
    2004 Michael Schumacher

14 pilotlar şampiyonluğu

1961 Ferrari 156
    1964 Ferrari 158
    1975 Ferrari 312T
    1976 Ferrari 312T2
    1977 Ferrari 312T2 (B)
    1979 Ferrari 312T4
    1982 Ferrari 126C2
    1983 Ferrari 126C3
    1999 Ferrari F399
    2000 Ferrari F1200
    2001 Ferrari F2001
    2002 Ferrari F2002
    2003 Ferrari F2003GA
    2004 Ferrari F2004

14 markalar şampiyonluğu not:1958 den önce markalar şampiyonası yoktu:)

ve yanında Gilles Villeneuve, Michele Alboreto, Nigell Mansell, Alain Prost, Clay Regazzonni, Gerhard Berger, Jean Alesi, Carlos Reutemann, Rene Arnoux, Jacky Ickx, Lorenzo Bandini, Mario Andretti gibi düzinesine efsane ve zaferleri

Aman tanrım böylesine görkemli bir tarihBurda ölümler ile kaçmış pilotlar ve markalar şampiyonluklarını saymıyorum bile:)14 marka şampiyonluğun yanında 12 dünya 2. liğini de eklersek geriye pek bişey kalmıyor:)onlarda markalar 3. lükleri zaten

FORZA FERRARI den başka ne denir...

Ferrari hep vardı her zaman olmaya devam edecek.ama bu sezon ama birdahaki ama 10 yıl sonra...Ferrari tekrar ve tekrar defalarca kazanacak...

Santayana nın mükemmel bir sözü vardır: "Geçmişini unutanlar, onu tekrar yaşamaya mahkumlardır."

Bu Ferrari yi karalayanlar için öylenebilecek en mükemmel sözdür:)

Bu yazıyı neden yazdım?

Bilmiyorum içimden geldi.nasıl olsa burası Ferrari ve Tifosi lerin topiği

• quote:

Orijinalden alıntı: RedStar

1952 Alberto Ascari
    1953 Alberto Ascari
    1956 Juan Manuel Fangio
    1958 Mike Hawthorn
    1961 Phill Hill
    1964 John Surtess
    1975 Niki Lauda
    1977 Niki Lauda
    1979 Jody Scheckter
    2000 Michael Schumacher
    2001 Michael Schumacher
    2002 Michael Schumacher
    2003 Michael Schumacher
    2004 Michael Schumacher

14 pilotlar şampiyonluğu

1961 Ferrari 156
    1964 Ferrari 158
    1975 Ferrari 312T
    1976 Ferrari 312T2
    1977 Ferrari 312T2 (B)
    1979 Ferrari 312T4
    1982 Ferrari 126C2
    1983 Ferrari 126C3
    1999 Ferrari F399
    2000 Ferrari F1200
    2001 Ferrari F2001
    2002 Ferrari F2002
    2003 Ferrari F2003GA
    2004 Ferrari F2004

14 markalar şampiyonluğu not:1958 den önce markalar şampiyonası yoktu:)

ve yanında Gilles Villeneuve, Michele Alboreto, Nigell Mansell, Alain Prost, Clay Regazzonni, Gerhard Berger, Jean Alesi, Carlos Reutemann, Rene Arnoux, Jacky Ickx, Lorenzo Bandini, Mario Andretti gibi düzinesine efsane ve zaferleri

Aman tanrım böylesine görkemli bir tarihBurda ölümler ile kaçmış pilotlar ve markalar şampiyonluklarını saymıyorum bile:)14 marka şampiyonluğun yanında 12 dünya 2. liğini de eklersek geriye pek bişey kalmıyor:)onlarda markalar 3. lükleri zaten

FORZA FERRARI den başka ne denir...

Ferrari hep vardı her zaman olmaya devam edecek.ama bu sezon ama birdahaki ama 10 yıl sonra...Ferrari tekrar ve tekrar defalarca kazanacak...

Santayana nın mükemmel bir sözü vardır: "Geçmişini unutanlar, onu tekrar yaşamaya mahkumlardır."

Bu Ferrari yi karalayanlar için öylenebilecek en mükemmel sözdür:)

Bu yazıyı neden yazdım?

Bilmiyorum içimden geldi.nasıl olsa burası Ferrari ve Tifosi lerin topiği

Alıntıları Göster
    RedStar, ufak bir düzeltme yapayım mı?
    Tifosi İtalyanca' da "taraftarlar" anlamına gelir. Yani çoğuldur. Bu nedenle burası "tifosinin topiği" demen daha doğru olurdu

Bir tane daha:
    2000 yılında F1200 değil F1-2000 olacak.

Naçizane düzeltme (yanlış anlama gıcığına değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 19 Ocak 2006 11:13:54 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

oho dostum herkesin döndü dediği Ferrari dersek işimiz iş.

dostlar elinize sağlık bu arada.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.