Şimdi Ara

Ferrarisi, Porche'si olanlar lütfen cevaplayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Arabam.com da sahibinden ilan verirsen ancak 1 tane fotoğraf koyabiliyorsun.. Ve resimler arabam.com dan alıntı..

Benim anlamadığım nokta şu: Senin bi ferrarin olsa fotoğraflarını bilgisayarından mı yüklersin imageshack'e yoksa arabam.comdan kopyalayıp mı yüklersin?

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

oyle demeyın belkı satıyordur .... kolatlarda onların olabılır babası galerıcıdır belkı

tabiki imageshack

ziya ya bu belli

• adam hepimizi kandırmıştı ferrarim var diye..

hala forumda ferrarisi porsche si olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

adam hepimizi kandırmıştı ferrarim var diye..

hala forumda ferrarisi porsche si olan varmı?

bence sadece okuyorlardır...:)
  • Yaw abartmayın. Onlar da senin benim gibi insan. Kimi mühendis kimi doktor kimi tüccar. Dünya dışı varlık olarak bakmayın. Çevremde o arabaları alabilecek güçte olan çok insan var. Almıyorlar ayrı mesele.
    Hepsinin uşağı varmış vs. komik şeyler bunlar.
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 27 Mart 2010; 2:07:06 >
  • vay be 3 sene önceki topiği bile hörtletmişiniz :))

Ferrari de normal araba diyenlere Allah şifa versin :)

599GTB'nin national geographicde ki belgeselini izlemiştim...
    Çok özel bi paslanmazlık havuzundan geçiriyorlar.
    havasız odalarda özel robotlarla insan saçının kalınlığında eşit şekilde astar atılıyor.
    boyandıkdan sonra çizilmesin ve parlasın diye aynı boyama yöntemiyle seramik kaplanıyor.
    İnsan gözü yardımı ve ultrasonik cihazlarla kontrol ediliyor. elle ufak hatalar düzeltiliyor.
    eğer hata büyükse araba baştan boyanmaya gönderiliyor.

Böyle bir aracı nasıl mahallenin yıkamacısına gönderirim ki !...

Yardımcıma bile yıkatmam...

Madem zenginim 15 milyar mtvsi olan 500 milyarlık araç alacak gücüm var...
    Bahçeli otoparklı evimde vardır herhalde.
    e cumartesi-pazar zevk için bineceğim bi araçsa da sabah kahvaltımdan sonra
    büyük bi zevk alarak yüzlerce milyona aldığım temizlik cihazları ve ürünleriyle
    1 saat ayırarak aracımı yıkar haftanın stresini atarım.
    sonra da zevkime bakarım

Ferrarisi, Porche'si olanlar lütfen cevaplayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 27 Mart 2010; 9:18:26 >

• Donanımhaber kullanıcılarından ferrarisi olan biri olduğunu sanmıyorum Ama Porche'si olan olabilir..Sonuçta bi Boxter alır al sana Porche m var mı var...Ama eğer Ferrarisi olan bir üye varsa aramızda emin olunki asla bu topiğe cevap yazmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: throlll

kabul edin hepiniz yediniz ama

• Benim var. Hatta Bmw X5 bile aldım. 2010 makyajlı.

Ferrarisi, Porche'si olanlar lütfen cevaplayın
  • Ferrari' si olup kompleksizi de var,
    Ferrari' si olup k. aya yollanmış olanı da var.

Bunlar var da ... bu forumda yok heralde Ferrari' sini satan Bilge.

Bende de yok, olsa söylerim
  • aracim Ferrari ile ayni geni tasiyor ve Kärcher marka devasa cihazlarla yikaniyor
  • Olay sanırım kavgaya ilerliyor, ben nasıl işliyor bu iş size söyleyeyim:

Genelde kapalı garaj olduğu için garajda duruyor, bu nedenle kirlenmiyor. Hatta bazı kimseler yağmurlu havada kullanmıyor arabayı.
    Yıkama konusuna gelince imkanı olan evindeki yardımcılarına yıkatıyor, imkanı olmayan bilindik yerlere götürüyor. Kendi yıkayan kimseler pek yok, çünkü 60 dakika yıkamaya harcamak o maddi güce sahip kimseler için para kaybetmek anlamına geliyor:

Bir Porsche 400 000 TL, bunu alabilen kesimin en az aylık 50 000 TL geliri olması gerekir. Yani günlük 2500 TL kazanması gerekir, başka bir deyişle 1 saatte 250 TL kazanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

Olay sanırım kavgaya ilerliyor, ben nasıl işliyor bu iş size söyleyeyim:

Genelde kapalı garaj olduğu için garajda duruyor, bu nedenle kirlenmiyor. Hatta bazı kimseler yağmurlu havada kullanmıyor arabayı.
    Yıkama konusuna gelince imkanı olan evindeki yardımcılarına yıkatıyor, imkanı olmayan bilindik yerlere götürüyor. Kendi yıkayan kimseler pek yok, çünkü 60 dakika yıkamaya harcamak o maddi güce sahip kimseler için para kaybetmek anlamına geliyor:

Bir Porsche 400 000 TL, bunu alabilen kesimin en az aylık 50 000 TL geliri olması gerekir. Yani günlük 2500 TL kazanması gerekir, başka bir deyişle 1 saatte 250 TL kazanıyordur.

O zaman uyumasın... hatta arabayıda sürmesin :))
    Onlar bizden çok çok az çalışıyor hiç merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

Yok, öyle değil.
    Tabii ki az çalışan, hazır parayı yiyen bir kesim var ama belli bir maddi olgunluğun üzerinde herkes -affedersiniz- eşek gibi çalışıyor.
    Uyumak, yemek yemek, dışkılamak; bunlar doğal ihtiyaçlar. Ama daha az yapılarak, zorlanabiliyor.

Netcede diyeceğim şu ki insanın parası olmadığında "Ben olsam, her gün kendim yıkarım." diyor ama o malı elde ettiğinde yıkayacak zamanı olmuyor, bu da bir şeylerin bedeli.
  • HortingenHemde çok fena..
  • Hehe naptın
  • Benim bir akrabamda f355 vardı onu satıp f360 spider aldı.Onuda sattıktan sonra f430 satın aldı.Ben f360 ı kullanma şansına sahip oldum gerçekten ayrı bir havası var bu tarz araçların.Kendisinin beykoz taraflarında bahçe içinde evi bulundugu için kapalı garaja da sahipti.Herkezın farklı bir tarzı vardır , ama o sonax vs gibi yerlerde yıkatıyordu.Kaç paraya yıkattıgını bilmiyorum ama biz 10 veriyosak o en az 50 veriyodur heralde.
  • güzel muabbet dönmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

Yok, öyle değil.
    Tabii ki az çalışan, hazır parayı yiyen bir kesim var ama belli bir maddi olgunluğun üzerinde herkes -affedersiniz- eşek gibi çalışıyor.
    Uyumak, yemek yemek, dışkılamak; bunlar doğal ihtiyaçlar. Ama daha az yapılarak, zorlanabiliyor.

Netcede diyeceğim şu ki insanın parası olmadığında "Ben olsam, her gün kendim yıkarım." diyor ama o malı elde ettiğinde yıkayacak zamanı olmuyor, bu da bir şeylerin bedeli.

Tamamen katılıyorum.
    Bir aşamadan sonra istediklerinizi elde etmeye başlıyorsunuz, ama onlara ayırabilecek zamanınız azalıyor.
    Zamanınız daha değerli olmaya başlıyor.
    Ve sahip olduklarınız gündelik sorunlarınızı kısa bir süreliğine unutmanızı sağlıyor.

Ferrarilerin çoğu sahipleri tarafından veya normal yıkamacılar tarafından yıkanmaz.
    Şirketlerindeki veya evlerindeki bir çalışan tarafından dikkatlice yıkanır.
    Zaten yağmurlu-çamurlu havalarda pek yollarda göremezsiniz onları. Devamlı kullanılmazlar, bu yüzden de az km yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.