@Ferrarisini Satan Adam Bu adamin konulari acildigindan beridir.Bir cok kisi yorumlara yav hehe blok,csb +blok falan.yazmaya basladi.Adami rezil etcem derken idol yaptiniz simdi taklitleri boy boy.
quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 Hardwell on air En son kacincisi oldu 167'den sonra biraktim 207 oldu da çok fena bir şarkı buldum onu dinliyom 2 saattir agaaaaaaaaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: XT9 quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 Hardwell on air En son kacincisi oldu 167'den sonra biraktim 207 oldu da çok fena bir şarkı buldum onu dinliyom 2 saattir agaaaaaaaaaaaa Deadmau5,Tiesto,Hardwell. Muhteşem üçlü. .
quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 Hardwell on air En son kacincisi oldu 167'den sonra biraktim 207 oldu da çok fena bir şarkı buldum onu dinliyom 2 saattir agaaaaaaaaaaaa Deadmau5,Tiesto,Hardwell. Muhteşem üçlü. . Tiesto önceden iyiymiş ya ben 98 liyim daha yeni büyüdüm sarmıyo şarkıları beni :D
quote:Orijinalden alıntı: XT9 quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 Hardwell on air En son kacincisi oldu 167'den sonra biraktim 207 oldu da çok fena bir şarkı buldum onu dinliyom 2 saattir agaaaaaaaaaaaa Deadmau5,Tiesto,Hardwell. Muhteşem üçlü. . Tiesto önceden iyiymiş ya ben 98 liyim daha yeni büyüdüm sarmıyo şarkıları beni :D Tiesto adamdir.Whatsapp grubuma gel istersen yas ort 17-22.
quote:Orijinalden alıntı: Anarchist Reaperquote:Orijinalden alıntı: XT9 quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 Hardwell on air En son kacincisi oldu 167'den sonra biraktim 207 oldu da çok fena bir şarkı buldum onu dinliyom 2 saattir agaaaaaaaaaaaa Deadmau5,Tiesto,Hardwell. Muhteşem üçlü. . Tiesto önceden iyiymiş ya ben 98 liyim daha yeni büyüdüm sarmıyo şarkıları beni :D Tiesto adamdir.Whatsapp grubuma gel istersen yas ort 17-22.Alıntıları Göster Csb + Blok. Ayrıca Ferrarisini Satan Adam ile çok yakın dostumdur ve abimdir yaşı 43 saygı duy.
quote:Orijinalden alıntı: WaltWhitequote:Orijinalden alıntı: Mr.Walter White Blok. CSB + blokAlıntıları Göster Ferrarisini satan Adam,forumun en zeki üyelerindendir.Ciddiyim.
quote:Orijinalden alıntı: WaltWhite quote:Orijinalden alıntı: Mr.Walter White Blok. CSB + blok Im not in danger Skyler.Im a Danger.
quote:Orijinalden alıntı: Livemau5 quote:Orijinalden alıntı: XT9 Hardwell on air En son kacincisi oldu 167'den sonra biraktim Tek gerçek ASOT arkadaslar 704.sü dun oldu. Not : Hoa 'da dinliyorum.