Merhaba arkadaşlar ben nasıl yapılacağına dair bilgi bulamamıştım servise taktırdım ama çok basitmiş, Honeywell Y87RF2008 modülasyonlu oda termostatında elektrik bağlantısına gerek yok , bunun on off olan modelinde elektrik bağlantısı gerekiyor sanırım, video da görüldüğü üzere sadece 2 kablo ile kombi de ki sokete takılıyor, kombide de herhangi bir yeri açmaya gerek yok, görünen soketteki ince köprü telini çıkarıyorsunuz o kadar, termostat kablosuz olarak otomatik bağlanıyor, bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim, şimdilik sadece bir kaç gece çocukların odaları için çalıştırdım, sanırım radyatörleri hiç soğutmayacak şekilde çalışacak , sabah baktığımda petekler hep ılıktı ve oda istenilen derecedeydi, önceki evimde kullandığım oda termostatı petekleri soğutuyordu, üşüme hissi oluşuyordu , inşallah bundan memnun kalırız. ![]() Elektrik hattına gerek yok sadece 2 adet kablo ile kombideki girişe takılıyor, oda termostatlı ile otomatik bağlanıyor . https://www.youtube.com/watch?v=KjywkgsUrI0&ab_channel=selimdursun |
Bildirim