Şimdi Ara

fethetme tarzı bir oyun arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
13.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fire and sword ve warband arasında fark var mı? sarranidler haricinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

fire and sword ve warband arasında fark var mı? sarranidler haricinde..

warbandda hayali krallıklar fire and swordda gerçek krallıklar kara gürz senaryosu vs vs.
  • Total War serisi tabikide.

@Call Of Murat Napoleon Total War da tüfekler konuşuyor
  • Medieval 2 Total War
    Rome Total War
    Mount & Blade Warband
    Mount & Blade with Fire and Sword
    Rise of Nations
    Napoleon Total War
    Empire Total War
  • Tasvir ettiğin oyun modu Rise of Nations bölümünde bulunmaktadır. Dünyayı fethetme yolunda farklı haritalarda savaşıp o ülkeyi fethediyorsun. Her bölümde şehirleri ele geçiriyorsun ve sınırların genişliyor. Sonunda da tüm dünyayı fethediyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Tasvir ettiğin oyun modu Rise of Nations bölümünde bulunmaktadır. Dünyayı fethetme yolunda farklı haritalarda savaşıp o ülkeyi fethediyorsun. Her bölümde şehirleri ele geçiriyorsun ve sınırların genişliyor. Sonunda da tüm dünyayı fethediyorsun.

Oyun baya eski sanırım fotoğraflara baktımda ?
  • Total war medieval 2 iyi.su an onu oynuyorum misal.ulke olarak basta İngiltere ve h.r.e i seçme.İngiltere. Biraz ezik geldi gözüme.h.r.e ise Avrupa'nın tam ortasında oldugundan her taraftan saldırı yer ama oyun zevkli olur.h.r.e secersen ilk isin kuzeyden gelen danimarkayi durdurmak olsun ileride çok rahatsız ediyorlar.
    Biriyle ittifak yapınca güvenme,her an saldirabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Tasvir ettiğin oyun modu Rise of Nations bölümünde bulunmaktadır. Dünyayı fethetme yolunda farklı haritalarda savaşıp o ülkeyi fethediyorsun. Her bölümde şehirleri ele geçiriyorsun ve sınırların genişliyor. Sonunda da tüm dünyayı fethediyorsun.

Evet, 2003 yılında çıktı. Fakat güzel bir oyundur. Kendine has grafikleri, oynanışı ve birimleri vardır. Benzeri olan Empire Earth ve Empires: Dawn of the Modern World oyunlarından tartışmasız daha iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Evet, 2003 yılında çıktı. Fakat güzel bir oyundur. Kendine has grafikleri, oynanışı ve birimleri vardır. Benzeri olan Empire Earth ve Empires: Dawn of the Modern World oyunlarından tartışmasız daha iyidir.

Teşekkür ederim

• Önemli değil ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

fire and sword ve warband arasında fark var mı? sarranidler haricinde..

warbandda hayali krallıklar fire and swordda gerçek krallıklar kara gürz senaryosu vs vs.

tam idrak edemedim

ben hangi oyunu oynadım acaba?
    bende sarranidler falan vardı, bir önceki oyundan farkı oydu.
  • suana kadar saydıklarınızın yarısından cogunu oynadım total war serilerinin tümü,mount blade civ serisi.vs.. açıkçası civ 5 güzel değildi medieval total war 2 ve empire total war güzeldi. ama hata vermesi yüzünden (korsan olduğu için olabilir) bıraktım. bu sefer rise of nations deniyeceğim 2 haftam strateji oyunu oynamakla geçti..
  • düzenleme: oyunu hiç beğenmedim 20 dk hata ile uğraştım oyunu açtım türkçe yama yüklenemediği için de zorlandım. baska bir oyun arıyacağım tavsiyesi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyFall

Knight of honor var turkce yamasini indir sarar baya

Bende Knights Of Honor öneririm.Oynarken çok zevk almıştım.Denemeni tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.