Şimdi Ara

fethetme tarzı bir oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
13.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunda ırklar olacak ırkımızı seçecez savaşı başlattığımızda ordumuzu toplayacaz ve savaşacaz savaşı kazandığımızda savaştığımız yeri fethetecez yani ülkemizin sınırlarına girecek o şehir. evet arkadaslar bu tarz oyun arıyorum

age of empires 3 denedim ama bütün orduları öldürmeme bütün gemileri yıkmama ve bütün evleri yıkmama rağmen savaşı kazanmadığım için bıraktım. age of empires 3 te kazandığımızda ne oluyor bilmiyorum

• Mount blade serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Mount blade serisi
    Rise of nations.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Rise of nations.

Alıntıları Göster
    Bende mouth and blade derim sana. Warband'in tekli oyuncu sistemi Ates ve Kilic'inkinden guzel. AvK daha yeni oldugu icin onu alirsin diye soyluyorum, warbandi al daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertGuzeldal

Bende mouth and blade derim sana. Warband'in tekli oyuncu sistemi Ates ve Kilic'inkinden guzel. AvK daha yeni oldugu icin onu alirsin diye soyluyorum, warbandi al daha iyi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar önerdiğiniz oyunlardan hangisinin grafikleri en üst seviyede peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Hicbiri cok iyi degil, ama aralarindan dersen bence Mouth and Blade. Ama en kotusu Age of Empires (Benim favorim oyunun 1.si)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertGuzeldal

quote:

Hicbiri cok iyi degil, ama aralarindan dersen bence Mouth and Blade. Ama en kotusu Age of Empires (Benim favorim oyunun 1.si)

Alıntıları Göster
    arkadaslar tesekkürler mount and blade'yi deniyecem beğenmezsem diğer önerilere bakacam

(keske osmanlıda olsaydı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 21 Haziran 2012; 19:33:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Oyun Vardı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

arkadaslar tesekkürler mount and blade'yi deniyecem beğenmezsem diğer önerilere bakacam

Mount blade fire and sworda osmanlı yok ama kazak atamanlığıyla kırım hanlığı var

warband ise hayali krallıklar sarranidler -arap fars, kergitler- orta asya türkleri moğollar ,svadyanlar- almanlar inglizler vs.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

Mount blade fire and sworda osmanlı yok ama kazak atamanlığıyla kırım hanlığı var

warband ise hayali krallıklar sarranidler -arap fars, kergitler- orta asya türkleri moğollar ,svadyanlar- almanlar inglizler vs.

Alıntıları Göster
    M&B ne güzel oyunmuş arkadaş :) birçok oyun tavsiye konusunda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

türk oyunu olmasının yanında savaşlarının eğlenceli olması güzel dene istersen. Pahalıda değil

fire and sword:16,99 TL
    warband:8,99 TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

türk oyunu olmasının yanında savaşlarının eğlenceli olması güzel dene istersen. Pahalıda değil

fire and sword:16,99 TL
    warband:8,99 TL

Alıntıları Göster
    Kimse Total war dememiş
    Sadece ''Empire Total War''

• Cossacks European war'a bakabilirsin.Bayagi ulke var turkiyede dahil guzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Cossacks European war'a bakabilirsin.Bayagi ulke var turkiyede dahil guzel oyun.
    mount and blade indirdim fazla beğenmedim. total war empire deniyecem. cossacks europen war grafikleri güzel gelmedi
  • Knight of honor var turkce yamasini indir sarar baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Cossacks European war'a bakabilirsin.Bayagi ulke var turkiyede dahil guzel oyun.

evet Cossacks süper oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEK ADAM

quote:

Efsanedir ya very hard'da yeniyordum herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

quote:

Orijinalden alıntı: TEK ADAM

quote:

Efsanedir ya very hard'da yeniyordum herkesi

Alıntıları Göster
    Total War Shogun 2: Fall of the Samurai bu oyunu oynayan arkadaşlar var mi acaba grafikler nasil ya da Napoleon: Total War - 2010 bu oyun hangisi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 23 Haziran 2012; 14:24:47 >

• quote:

Total War Shogun 2: Fall of the Samurai bu oyunu oynayan arkadaşlar var mi acaba grafikler nasil ya da Napoleon: Total War - 2010 bu oyun hangisi daha iyi

Alıntıları Göster
    Mount blade warband
  • quote:

Total War Shogun 2 oynadın grafikler iyiydi hem de oyunun türkçe yaması var fakat oyunda askerler çok korkak hemen kaçıyor bu salak asyalılar

Aranızda napolyonu onayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Total War Shogun 2 oynadın grafikler iyiydi hem de oyunun türkçe yaması var fakat oyunda askerler çok korkak hemen kaçıyor bu salak asyalılar

Aranızda napolyonu onayan var mı ?

Alıntıları Göster
    mediaval 2 yi indirmeye başladim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.