Şimdi Ara

Fethiye'de yaşıyorum soruları alabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Nerede kalmıştınız hocam? Beğenmenize sevindim umarım güzelce gezebilmişsinizdir her yeri

Merkezde,PizzaPizza arkasında bir pansiyon vardı orada kalmıştım.Her yeri gezemedim.Ölüdenize gittim genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Nerede kalmıştınız hocam? Beğenmenize sevindim umarım güzelce gezebilmişsinizdir her yeri

Merkezde,PizzaPizza arkasında bir pansiyon vardı orada kalmıştım.Her yeri gezemedim.Ölüdenize gittim genelde.

Olur da bir daha yolunuz düşerse elimden geldiğince yardımcı olurum mesaj atmanız yeterli
  • Saolun hocam.Bir daha yolum düşerse bu sefer heryerine gidicem.

• Fethiyede dhli mi varmış şaşırdım
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Var var neden olmasın hem de 2006 dan beri
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    yere düşen ölü denizleri ne yapıyorsunuz ?
  • Mr.Para Babası kullanıcısına yanıt
    Deniz çok hocam biri gelir biri gider ne yapalım.
  • Ben hiç denk gelmedim o yüzden
  • ula ne güzel ya bizde ankaranın kuru soğuğunda ayaz yiyelim
  • escober12 kullanıcısına yanıt
    Ankara dogumluyum hocam ama hic bilmem kucukken ayrilmisiz oradan :)

• Durumumuz yoktu. Saka bir yana oralar da güzel yerler, yurtdisina cikma firsatim olursa fransaya gitmeyi düsünüyorum zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaz AES Club'da ailecek tatil yaptık. Fethiye çok güzeldi, çok beğendim. Fırsatını bulursam yerleşmeyi planladığım yerler listesinde

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Gelip de beğenmeyen çok nadir oluyor hocam havası suyu ayrı sanırım :). Biz de sözde seneler önce gidecektik tayinden dolayı ama bir türlü kopamadık. Beğenmenize sevindim
  • Talep olursa daha sonra resimlerle, çeşitli bilgilerle konuyu daha ilgi çekici ve güzel hale getirebilirim arkadaşlar
  • Kız arkadaşımla eylül ayında tatil için fethiyedeydik. Hisarönü ve ovacık ilk zamanlar baya karışık geliyordu. Pansiyonu bulmakta falan zorlanıyorduk.

Fethiyeye akşam yemeği için inip de (şu an ismini unuttuğum) AVM'nin yerini sormak için arabanın camı indirdiğimizde daha biz soramadan genç arkadaş nazikçe eğilip gülümseyerek "merhaba" demişti. Sonra kibar kibar gülerek yerini tarif etmişti.

Daha bunun gibi birkaç defa daha sorduğumuzda insanlar hep gülümseyerek cevap veriyordu. Sıcak memleket ve sıcak insanlarının da içine işlemiş. Çok sevmiştik. Seneye tekrar gidersem yine fethiyeye gideceğiz. Alanyayı falan görmedim ama hiç merak etmiyorum.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    iş imkanları nasıl hocam fethiyede? birde bir insanın yaşaması için gerekli aylık masraf nekadardır? orta düzey bir hayat için
  • Gecenlerde fethiyeli bir kizla tanismistim kusura bakma lafim sana degil kardesim ama boyle allahsizini hic gormemistim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Kız arkadaşımla eylül ayında tatil için fethiyedeydik. Hisarönü ve ovacık ilk zamanlar baya karışık geliyordu. Pansiyonu bulmakta falan zorlanıyorduk.

Fethiyeye akşam yemeği için inip de (şu an ismini unuttuğum) AVM'nin yerini sormak için arabanın camı indirdiğimizde daha biz soramadan genç arkadaş nazikçe eğilip gülümseyerek "merhaba" demişti. Sonra kibar kibar gülerek yerini tarif etmişti.

Daha bunun gibi birkaç defa daha sorduğumuzda insanlar hep gülümseyerek cevap veriyordu. Sıcak memleket ve sıcak insanlarının da içine işlemiş. Çok sevmiştik. Seneye tekrar gidersem yine fethiyeye gideceğiz. Alanyayı falan görmedim ama hiç merak etmiyorum.

İlk zamanlar küçük bir yerdi ama son yıllarda gelişimine bağlı olarak o bölgeler de baya hızlı bir büyüme oldu ve yazın çok hareketlendi. Özellikle bu yaz aşırı kalabalık vardı bayramın da etkisiyle :). Evet sıcak havanın bunda psikolojik olarak etkisi olduğuna gerçekten inanıyorum hocam çünkü üniversiteyi Trabzon'da okumuştum ve devamlı kapalı ve puslu havası insanlarda bir agresiflik, sinirli bir tutum yaratıyordu burada da tam tersi. Bir de nüfus baya genç burada eğitim seviyesi de yüksek olunca bu tarz insanlarla karşılaşmış olmanız olası.

Tekrar gelirseniz eğer bir yardımım dokunacaksa bir mesaj atmanız yeterli saygılar

• Hangi sektörde çalışacağınıza bağlı hocam. Turizmden bahsediyorsanuz 7 ay var 5 ay yok mesela. Onun dışında iş imkanları genişledi, artık eskisi gibi küçük bir yer değil büyüyor ve gelişiyor. Ev kiraları 400 den başlar lüks yerlerde 1200-1300 lere kadar gider. Yeme içme ucuzdur, tarım olanağı da geniş olduğu için pazarda herşeyi uyguna bulabilirsiniz. 1500-2000 civarı orta üstü bir hayat rahat yaşarsınız hocam. Mesela havalar çok aşırı soğuk olmadığı için çok yakıt derdiniz olmaz. Ulaşım sıkıntınız hiç olmaz, derli toplu bir şehir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.