Hocam sana tavsiyem aşağılarda kalma. Aşağıdan kastım Fethiye`nin içi. Ben 4 kere gittim ve 4`ündede Ovacıkta kaldım. Sana otel değilde , daha sakin bir yer öneririm. Tuna Apart var. İnternetten bakarsan çıkar. İkiz villalardan oluşan ufak bir yer. Yemeğini filan sen yapıyorsun. Otel gibi bir hizmeti yok. Fakat bana göre otellerden daha iyi. İlk gidişimde Tuna Apartta kalmıştım. Sonrasında her gittiğimde farklı bir villa kiraladım. Kendi yemeğimi kendim yaptım , istediğim zaman mangal yaptım. Öğlen kalktım , kahvaltımı yaptım vb vb. Eğer otelde kalmak istiyorum dersen ovacık taraflarında otel bak. Ölüdeniz`e 5 dakika uzaklıkta. Ovacık yukarıda olduğu için manzarası iyidir ve daha az sıcaktır.(Gece yatma açısından)
fiyatları nedir ?
Hocam , tunaapart diye googlela , orada iletişim numarası bulursun. Kendi sitesi var. Adamı ara , sana fiyat listesi çıkartır.
arkadaslar cevap veren butun arkadaslara tesekkur ederım ozellıkle atakansah ve wings008 arkadaslarımıza ayrıca tesekkur ederım.
suncity beach otel de tatilimizi yapmaya karar verdik.bu otelde daha once kalan veya bilen varsa bi yorum yaparsa iyi olur simdiden tesekkurler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme