Şimdi Ara

fethiye yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba bu yaz için ölü deniz planımız var eşimle o tarafa ilk gidişimiz olacak daha önce gidenlerden yada oralı olanlardan yardımlar bekliyorum netten baktım biraz çalış,ölü deniz gibi mevkiler varmış.nerde kalmak lazım çalışta kalsak ölüdeniz kısmına çok uzak mı yada ölü denizin direk kenarında oteller varmı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• Dostum erken rezervasyon bugün bitiyor ets tur aracılığyla suncity beach ölüdenize sıfır otel var 1430-tl ağustos ayı 5 gece 6 gün için.

Yol olarak yalıova üstünden git en yakın hangisi ise onu tercih et bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam onerin icin.bu otele gittin mi daha onceden yoksa fiyat uygun oldugu icin mi oneriyosun ???

• quote:

Orijinalden alıntı: hknaydin

Tesekkurler hocam onerin icin.bu otele gittin mi daha onceden yoksa fiyat uygun oldugu icin mi oneriyosun ???
    oraları gezeceksen ölüdeniz tarafında kalma. balayında gitmiştim fethiyeye daha merkezi bir bölgede kalırsan antik kentleri falan gezmen çok daha rahat olur. sadece deniz için gidiyorsan ölüdeniz tarafında denize inene kadar hep pansiyon tarzı yerler mevcut.
  • Sagol hocam arkadasin onerdigi otele baktim baya guzel gorunuyor pansiyondan ziyade biraz daha o tarz yer daha uygun bana simdilik onerin icin cok tesekkur ederim

• quote:

Tesekkurler hocam onerin icin.bu otele gittin mi daha onceden yoksa fiyat uygun oldugu icin mi oneriyosun ???

Daha önce gitmedim ama foto yorum ve f/p oranı güzel denize zaten laf yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

quote:

Daha önce gitmedim ama foto yorum ve f/p oranı güzel denize zaten laf yok.

Aynen yorumlardan ve fotolardan gayet guzel gorunuyor tesekkur ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda Ulaşım - YARDIM -
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonusum

oraları gezeceksen ölüdeniz tarafında kalma. balayında gitmiştim fethiyeye daha merkezi bir bölgede kalırsan antik kentleri falan gezmen çok daha rahat olur. sadece deniz için gidiyorsan ölüdeniz tarafında denize inene kadar hep pansiyon tarzı yerler mevcut.

Gezerim ama bi gezi tatili gibi degil elbette.onerin icin tesekkur ederim tekrar hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonusum

Gezerim ama bi gezi tatili gibi degil elbette.onerin icin tesekkur ederim tekrar hocam

Alıntıları Göster
    ben komi olarak otelde işe başlıcam yaşım 16 tı amcamın torpili ile girecem bir sorun olrumu ve tam orlak ne kadar maaş alıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: mnr12

ben komi olarak otelde işe başlıcam yaşım 16 tı amcamın torpili ile girecem bir sorun olrumu ve tam orlak ne kadar maaş alıyolar

Kardesim bu konu hakkinda benim bi fikrim yok ne yazikki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnr12

Kardesim bu konu hakkinda benim bi fikrim yok ne yazikki

Alıntıları Göster
    bana nasıl bir hotel aradığını ve bütçeni mesaj atarsan yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings008

bana nasıl bir hotel aradığını ve bütçeni mesaj atarsan yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    Hocam sana tavsiyem aşağılarda kalma. Aşağıdan kastım Fethiye`nin içi. Ben 4 kere gittim ve 4`ündede Ovacıkta kaldım. Sana otel değilde , daha sakin bir yer öneririm. Tuna Apart var. İnternetten bakarsan çıkar. İkiz villalardan oluşan ufak bir yer. Yemeğini filan sen yapıyorsun. Otel gibi bir hizmeti yok. Fakat bana göre otellerden daha iyi. İlk gidişimde Tuna Apartta kalmıştım. Sonrasında her gittiğimde farklı bir villa kiraladım. Kendi yemeğimi kendim yaptım , istediğim zaman mangal yaptım. Öğlen kalktım , kahvaltımı yaptım vb vb. Eğer otelde kalmak istiyorum dersen ovacık taraflarında otel bak. Ölüdeniz`e 5 dakika uzaklıkta. Ovacık yukarıda olduğu için manzarası iyidir ve daha az sıcaktır.(Gece yatma açısından)

• quote:

Orijinalden alıntı: OSentrk

Hocam sana tavsiyem aşağılarda kalma. Aşağıdan kastım Fethiye`nin içi. Ben 4 kere gittim ve 4`ündede Ovacıkta kaldım. Sana otel değilde , daha sakin bir yer öneririm. Tuna Apart var. İnternetten bakarsan çıkar. İkiz villalardan oluşan ufak bir yer. Yemeğini filan sen yapıyorsun. Otel gibi bir hizmeti yok. Fakat bana göre otellerden daha iyi. İlk gidişimde Tuna Apartta kalmıştım. Sonrasında her gittiğimde farklı bir villa kiraladım. Kendi yemeğimi kendim yaptım , istediğim zaman mangal yaptım. Öğlen kalktım , kahvaltımı yaptım vb vb. Eğer otelde kalmak istiyorum dersen ovacık taraflarında otel bak. Ölüdeniz`e 5 dakika uzaklıkta. Ovacık yukarıda olduğu için manzarası iyidir ve daha az sıcaktır.(Gece yatma açısından)

Eyvallah hocam onerilerin icin tesekkur ederim.tatilin konsepti balayi (1yil gecikmeli ) oldugu icin otel daha uygun.oludeniz tarafina ilk gidisimiz olacak begenirsek daha sonraki gidislerimizde kesinlikle dedigini degerlendirecegim.ovacik kismi onerinede netten bakayim biraz 5 dakika dedigin lafin gelisi cok yakin anlamindami gercekten mi 5 dakika :))

• quote:

quote:

Eyvallah hocam onerilerin icin tesekkur ederim.tatilin konsepti balayi (1yil gecikmeli ) oldugu icin otel daha uygun.oludeniz tarafina ilk gidisimiz olacak begenirsek daha sonraki gidislerimizde kesinlikle dedigini degerlendirecegim.ovacik kismi onerinede netten bakayim biraz 5 dakika dedigin lafin gelisi cok yakin anlamindami gercekten mi 5 dakika :))

Alıntıları Göster
    Evet hocam , ovacıktan Ölüdeniz 2 km. Araba ile 5 dakika. Fakat Ölüdeniz`in paralı kısmına gitmek için biraz yürümen lazım. Yani Ölüdeniz`in uç kısmı :) Açıkta olan kısım ücretsiz fakat biraz dalga oluyor ve akşam 5 gibi tekneler yanaşıyor.

• quote:

Evet hocam , ovacıktan Ölüdeniz 2 km. Araba ile 5 dakika. Fakat Ölüdeniz`in paralı kısmına gitmek için biraz yürümen lazım. Yani Ölüdeniz`in uç kısmı :) Açıkta olan kısım ücretsiz fakat biraz dalga oluyor ve akşam 5 gibi tekneler yanaşıyor.

Alıntıları Göster
    çalış-ölüdeniz uzak bende çalışta kalıyordum minibüsle ölüdenize gidiyordum , bana sorarsan çalışmı ölüdenizmi tabiki ölüdeniz derim ama çalış ta otel fiyatları hem uygun hemde şehir merkezine yakın, ben gezerim dolaşırım dersen çalış, yok abi deniz kum güneş yeter bana dersen ölüdeniz.

• quote:

fiyatları nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 9 Nisan 2014; 11:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

çalış-ölüdeniz uzak bende çalışta kalıyordum minibüsle ölüdenize gidiyordum , bana sorarsan çalışmı ölüdenizmi tabiki ölüdeniz derim ama çalış ta otel fiyatları hem uygun hemde şehir merkezine yakın, ben gezerim dolaşırım dersen çalış, yok abi deniz kum güneş yeter bana dersen ölüdeniz.

çalış ne kadar mesafe yürüyerek ben hafta sonu için düsünüyorumda o kadar deniz kum meraklısı da değilim gitmişken öle gezip görmekte isterim ve maddiyatta önemli ne öneririsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

çalış ne kadar mesafe yürüyerek ben hafta sonu için düsünüyorumda o kadar deniz kum meraklısı da değilim gitmişken öle gezip görmekte isterim ve maddiyatta önemli ne öneririsiniz

çalış fethiyeden 2-2.5km otellerde kahvaltı dahil sanırım geçen sene 45tl den başlıyordu bu fiyat eylül ekim ayında 25-30tl ye kadar düşüyor, önceden rezerve yapmanızı öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

çalış fethiyeden 2-2.5km otellerde kahvaltı dahil sanırım geçen sene 45tl den başlıyordu bu fiyat eylül ekim ayında 25-30tl ye kadar düşüyor, önceden rezerve yapmanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    çalış otellerin ucuzluğu sebebiyle kalınması mantıklı biz agustosun son haftası yarım pansiyon 100 tl ye tuttuk tabı rezervasyon yaptırmadık sabah ordaydık arabamız var zaten dolastık pazarlık ettık en uygunu dost beach geldı havuzuda var 2 kısı gecelıgı yarım pansıyon 100 e anlastık. 100-150 arası degişiyo. ölüdenizde 2011 de 2 ksıı sadece oda kahvaltı 120 tl ye kalmıstık 2013 te 180 tl fıyat verdı.
    bizim amacımız hergun yenı bıyerı gormek oldugu ıcın arabamızda oldugu ıcın ucuz otel bulmaktı oludenızdede kalsanız denıze gırecegınız yer belcekız asıl oludenız tarafı ucretlı gıtsenız gıtsenız 1 kere gıdersını hem gırıs ucretlı hem sezlong almak zorundasın. ama çalışın denizi iğrenç :D şimdiden soylimde gidince kızmayın :D turda olmadıgımız 1 gün oldu zaten ondada havuza girdik

• quote:

Orijinalden alıntı: nixx

çalış otellerin ucuzluğu sebebiyle kalınması mantıklı biz agustosun son haftası yarım pansiyon 100 tl ye tuttuk tabı rezervasyon yaptırmadık sabah ordaydık arabamız var zaten dolastık pazarlık ettık en uygunu dost beach geldı havuzuda var 2 kısı gecelıgı yarım pansıyon 100 e anlastık. 100-150 arası degişiyo. ölüdenizde 2011 de 2 ksıı sadece oda kahvaltı 120 tl ye kalmıstık 2013 te 180 tl fıyat verdı.
    bizim amacımız hergun yenı bıyerı gormek oldugu ıcın arabamızda oldugu ıcın ucuz otel bulmaktı oludenızdede kalsanız denıze gırecegınız yer belcekız asıl oludenız tarafı ucretlı gıtsenız gıtsenız 1 kere gıdersını hem gırıs ucretlı hem sezlong almak zorundasın. ama çalışın denizi iğrenç :D şimdiden soylimde gidince kızmayın :D turda olmadıgımız 1 gün oldu zaten ondada havuza girdik

Alıntıları Göster
    en mantıklısı çalış plajında kalmak. sebebi otellerin ucuz ve yarım pansiyon olmasından. tahmini gecelik kişi başı 80 tl yer bulabilirsin. ama mutlaka araban olması lazım. eğer yok ise merkezde turizm otelcilik meslek lisesi var. orada kalabilirsin. zaten tam pansiyon yerde kalmanı kesinlikle önermem.
    sana 5 günlük bir plan yapayım.
    1 gün. sabah kahvaltısından sonra ölüdenize git. akşama kadar kal. akşam otele gelip akşam yemeği yedikten sonra tekrar merkezde canlı müzik yapan cafeler var. öyle kafa şişiren değilde dinlendiren cinsten. türk kahvesi eşliğinde günün yorgunluğunu atabilirsin.
    2. gün: sabah kahvaltısından sonra saat 9 gibi yat limanından 12 adalar turuna çık. zaten akşam geliyor otelde akşam yemeğinden sonra aynı aktivite yapabilirsin.
    3. gün: mutlaka dalyan turuna çık. o da akşama kadar sürüyor. akşam yine aynı aktivite yapabilirsin.
    4. gün: saklıkente gidip dönüşte köy yollarında bulunan yemek yerlerinde sıkma, ayran, bıldırcın köfte tarzı bir şeyler yiyip akşam aynı aktivitelere katılabilirsin.
    5. gün yine ölüdenize gitmeni tavsiye ederim. yada araba ile göcek yapabilirsin. otel için tavsiyede bulunabilirim. hiçbir kar amacım yakınlığım felan yok. saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.