Şimdi Ara

FETHULLAH ÖLDÜ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
5.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    FETHULLAH ÖLDÜ!

Evet evet aynen öyle pampa ;))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Cenazesine kardinaller papazlar gitmemiş miydi? Arapça yazı ne alaka!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Dayı sen onu bunu bırakta kürtçe öğrenmeye başladınmı. apo mecliste konuşurken sadece avuçların patlayana kadar alkışlamak yetmez, kürtçe apoya övgülerde yağdıracaksınız, kendini hazırla.FETHULLAH ÖLDÜ! 

• Cem kullanıcısına yanıt
    EKO ve sen ne güne duruyorsun, SEHIR ITTIFAKI sayesinde idmanlisin, bizlere tercüman olursun ;))

Mansur'la, Özdağ ayarı verdikçe şiraze kayıyo galiba dayı. FETHULLAH ÖLDÜ! 

EKO solcu, Mansur SAĞCI.

Sen ne ara SAĞCI fikre geçiş yaptın?

Olm sendeki bu kivraklik rahmetli Nesrin TOPKAPI bacımızda bile olmadı olamaz.

Dayı asıl kıvraklık sen apoyu alkışlarken olacak, rahat alkışlayabil diye sana bundan alalım.

https://www.trendyol.com/ihtiras/kadin-kirmizi-dansoz-oryantal-erotik-fantazi-kiyafet-p-830824641

Ahh be dayııı ben hep Mansurcuydumda, sende erken demans başladığından böyle oluyor. FETHULLAH ÖLDÜ! 

MHP Beypazarı belediye reisi idi hatırlarsın o zaman. Enee o zaman sende Devlet Bahçeli begimizin elini eteğini öpmüş tayfadansin o zaman.

Ahhh Nesrin ahhh.
    Harbi bu CEM seni geçti ;)

• Mhp, akp ile ittifak yaptığı gün benim için bitmiştir. Zamanında cemaat evlerini basıp, onları kampüslerde sıkıştıran tayfa ne zaman onların eteğinin dibine sığındı ozaman benim için bitti. Ama bazıları hala eteğinin dibinde duruyor anlaşılan, ona da yukarda çok güzel bir kıyafet koydum giysin diye.FETHULLAH ÖLDÜ! 

Sende kızdın ve KILICDAROGLU pironun elini eteğini öpüp SOLCU olmaya karar verdin haaa. Güzel hikaye OSCAR almaz ama olsun.

NESRIIIIN harbi bu çocuk fenaaa

Dayı sığındığın eteğin altına baktın mı FETHULLAH ÖLDÜ! Vakti zamanında dövdükleriniz sizi nasılda ayak öptürür hale getirdik sen onu düşün.. Konuyu değşitirip duruyon, zaten demansın var, herşeyi unutuyon. Hatırlatayım düşüneceğin birşey daha var, öpeceğin bir el daha var, imralıdan gelecek misafirin, unutma bak parmağına iplik bağla FETHULLAH ÖLDÜ! 

• PIRO sunu satan ve MANSUR cu olduğunu iddia eden sen, konuyu değiştiren başkaları.

MESRIIIIIN bu CEM fena fena :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 27 Ekim 2024; 22:4:47 >

Dayı, sabırsızlanma bukadar elbet sana apoyu alkışlatacaklar, sabret laa accık... Bu kadar sabırsızlanma laaaa.

EKO hiç dediğine katılmıyor ama,
    üstüne çok üzülüyor. Onun gönlünü nasıl alacan?

Benimkide soru, RÜZGAR GÜLÜ gibisin, onu unutmuşum.

Midem bulandı yine gidip kusacağım :(

Aynaya bakma dedim sana kaç kere dayı... yine unutmuşsun.. kusarsın işte böyle. cıkcık

RÜZGAR GÜLÜ nedir?

diye biri soracak olur ise OKTROLL tayfa bayrak tutanı bireyi olarak seni göstermek zorunda kalacağım.

Harbi sizde bi duruş yok biliyorum da başkalarına nasıl hesap sorabilir olmanız bambaşka omurgasızlık seviyesi.
    Literatür de anlatım şekli yok.

Dayı senin işinde zor, önce cemaatçilerin eteğinin altına, şimdi de aponun... Haliyle psikolojin bozuldu. Neyse demans olman bazı şeyleri unutturur atlatırsın gülüm. FETHULLAH ÖLDÜ! 

FETHULLAH ÖLDÜ!

Tarihe bakılır sonra cevaba bakılır.

OKTROLL tayfanın RÜZGAR GÜLÜ gibi dönmesi ibret ile yine izlenir.
    Mide bulantısı ile istiğfar edilir.

Sonra "ama DAYIIII" diye yılışık it gibi davranılması safhası tekerrür eder, ömür geçer gider.

OKTROLL açılımı nedir? Üstteki kronolojik mesajlarda uygulamalı anlatım yapıldı.

Teşbihte hata olmaz.

Dayı bunu zaten paylaştın bak yine unuttu. FETHULLAH ÖLDÜ!  Hadi bana iyi geceler, sen apo için nasıl slogan atacağını çalış gülüm. FETHULLAH ÖLDÜ!  haa trendyoldan da siparişini vermeyi unutma... zira unutuyon herşeyi.

"yılışık it gibi" cıkcık ailecek aynaya bakmayın dedim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 27 Ekim 2024; 22:33:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.