Şimdi Ara

FETHULLAH ÖLDÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Gülen'in ölüm haberini kendisine yakın Herkül sitesi duyurdu.

FETHULLAH ÖLDÜ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 21 Ekim 2024; 10:1:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fetönün amacı neydi, akpnin amacı ne? Bir tane akpli çıksın anlatsın, bizim farkımız bu desin. Ulan aynısınız işte. İkinizde Atatürk ve cumhuriyet düşmanısız. İkinizde asker düşmanısınız. İkinizde arap sevici, Türk düşmanısınız. Tayyip kendisi söylemişti cemaatle bizim hedefimiz aynı diye.

ülkenin neredeyse %80'ine beddua ettin  

Zamanında buna söverken (2008-2016) dinsizlikle vatan hainliği ile itham ediliyorduk.. Kimse kusura bakmasın ülkenin en az %80'i dolaylı yada direkt olarak destek olmuştur.

Öz kuzenim sövdüm diye tehdit edip göz dağı vermişti (Afyon'da ileri gelen bir konumdaydı).. Ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin. hapisten 3-4 ay önce çıktı (hala uslandığını sanmam kafası o kadar kalındı)

https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-feto-lideri-fethullah-gulen-oldu-p96341

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldü.

Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabı X’te yapılan açıklamada “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

• www.sozcu.com.tr
    Son dakika... Gülen'e yakın site duyurdu: FETÖ lideri Fethullah Gülen öldü - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-feto-lideri-fethullah-gulen-oldu-p96341

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldü.

Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabı X’te yapılan açıklamada “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

FETHULLAH ÖLDÜ!

• Bir Atatürk düşmanı Cumhuriyet düşmanı radikal dinci daha Cumhuriyet’in yıkıldığını göremeden defoldu gitti. Darısı sevenlerinin, zamanında desteklemiş olanların başına

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

FETHULLAH ÖLDÜ! 

• Baslik hatali olmus, geberdi yazsaydin daha anlasilir olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Atatürk düşmanı daha geberdi. FETHULLAH ÖLDÜ! 

• Ateşi harlı olsun din bezirganının.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cehennemi hayırlı ateşi de bol olsun ama maalesef el öpenleri ülkemizi yönetiyor...

• O zaman yeni bir düşman lazım bakalım yeni düşman kim olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Belli değil mi? İsrail
    Eskiden pek iyidiler ama şimdi noldu anlamadık FETHULLAH ÖLDÜ!

• Gebermis mi sonunda? Bahoz Erdal 'a bağlamıştı.
    10 yıl önce geberseydi bazı çevrelerin hala kahramanı olarak kalacaktı.
    Vaktinde gebermekte önemli tâbi.

Ateşi bol olsun şerefsizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Ekim 2024; 8:34:40 >
  • Ateşi bol olsun 🔥

• ry4n kullanıcısına yanıt
    İçimizden bir düşman lazım

bizde sözde vatan haini bitmiyor ya

Bakalım bu sefer kim vatan haini olacak

Faili meçhul cinayetler gibi ülke de ne olsa fetöcü deyip işin içinden sıyrılıyordu

Şimdi bu profil de birini bulmak. bakalım kim ve nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 21 Ekim 2024; 8:42:43 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

ülkenin neredeyse %80'ine beddua ettin FETHULLAH ÖLDÜ! 

Zamanında buna söverken (2008-2016) dinsizlikle vatan hainliği ile itham ediliyorduk.. Kimse kusura bakmasın ülkenin en az %80'i dolaylı yada direkt olarak destek olmuştur.

Öz kuzenim sövdüm diye tehdit edip göz dağı vermişti (Afyon'da ileri gelen bir konumdaydı).. Ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin. hapisten 3-4 ay önce çıktı (hala uslandığını sanmam kafası o kadar kalındı)

• Türkçe olimpiyatlarında stadı dolduranlar üzgündürFETHULLAH ÖLDÜ! 

• Cehennemde ağlamaya devam ediyordur.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt

Biliyorum, bugün bile sözde FETÖ düşmanlığı yapanlar o zamanlar FETÖ’yü alkışlıyorlardı. Bugün işte Menzil vs gibi diğer tarikatları alkışladıkları gibi. Benim tek üzüldüğüm şey bu teröristin suçlarından dolayı yargılanamadan geberip gitmesi

• 90' lı yıllarda fakültedeki fedöncü arkidişler birer birer evimizi ziyarete (yatılı) gelmişlerdi.

Hepsi de burs zenginiydi hatta solcu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği' nden bile burs alıyorlardı.

Polis olan babam bunlarla biraz konuşunda "Uzak dur" demişti.

Seneler sonra bunların gerçek yüzlerini mezun olmadan bana attıkları kazık ile farkedebilmiştim.

Neyseki fakülteden sonra hiç biriyle bir daha muhatap olmadım...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.