Şimdi Ara

Fetih 1453 (2012) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
2
Favori
77.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyenin en iyi filmi olacak bu film gösterime girmeden acımasızca eleştirenler sanıyorum ki 0-6 yaş grubu çocuk akıllı insanlar beyinleri ve zekaları henüz gelişmemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Yine tekrarlıyım beş para etmez film :) filme koymuşlar bir kaç adobe ile efekt resmen milleti kandırmaya yönelik :D
    bir 120 isimli filmin bütçesine,izlenmesine,konusuna bakın bir de bu uyduruk filmin :D
    bunlar direk filmin bütçesiyle reklam yapmaya başladılarsa bilin ki insanları aptal yerine koyduklarındandır :D
    insanları sinemaya çekecekseniz efeklerle bilmem ne kadar bütçeli film reklamlarıyla bu işi yapamassınız :))
    120 filminin izleyicisinin 3/1 ini sinemaya çekebilirseniz onu bile başarı sayarım sizin için
    Abartı yok,efek yok,bilmem kaç milyon dolar yok,hatta bütçe olmadığı için para almayan oyuncular bile vardı !! izlediğinizde film böyle çekilir dedirtir size efeklerinizi kendinize saklayın ! tabi bunlara da efekt dersek
    youtube da adobe premier ile yapılmış öyle videolar var ki
    hatta birini 16 yaşında çocuk yapmış bu filmde yapılan efekleri solda sıfır bırakır :D

İnsanların anlamadıkları konularda böylesine kesin ve tanrı modunda yorum yapmaları beni çıldırtıyor arkadaş, nerden geliyor bu özgüven ? biraz emeğe saygı...

1- premier kurgu programıdır.
    2- bir kaç efekt dediğin sahnelerin 1 tanesinin proje dosyasını görsen kendine küfür edip yorumunu silersin.
    3- Görsel efekt konusuna gelirsek; adobe after effects ile sahne etkileşimleri yapılır, "bir kaç efekt" dediğin efektler 3dsmax yada cinema4D gibi 3d programlarıyla yapılır ve sahneye uydurulmak üzere after effects'e gönderilir. Çok karmaşık ve zor işlerdir...
    4- Evet filmin efektleri yapay duruyor olabilir ama bu paraya ancak bu kadarı yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakilic

Neden yapılamıyor? dediğimiz bir filmdi.. Allah utandırmasın..

daha ilk sayfada arkadaş özetlemiş, ne eksik, ne fazla.. katılıyorum..
  • Bazıları sanırım yunan göçmeni o yüzden bu filme karşı bu kadar önyargılı ve sinirliler. Türkiyede ilk defa bu kadar kaliteli ve büyük bütçeli bir film çekiliyor. Bu filmi desteklemek demek Türk sinema yapımcısınıda cesaretlendirmek demek. Bu film Türk sineması için bir milat olabilir. İLK defa bu kadar büyük bir yapım oluyor Türkiyede. İlerisi için çok önemli bir alt yapı Türk sinemacısı için bu film. Bu film yapımcısına çok kar getirirse emin olun bundan sonra hollywood filmlerindeki efeklere yakın filmleri çekmeyede cesaret edicektir Türk yapımcısı. Bundan sonra Çanakkale filmide çekmeye cesareti olur Kurtuluş Savaşınıda. Ama birileri hala gelmiş oturduğu klavye başından koca filmi yerlere vuruyor. Sen kimsin bu zamana kadar konuşmaktan başka ne yaptın ey 0-12 yaş gurubundaki insan diye sorarlar adama Filme en az 3 kere gitmeyi düşünüyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Afiş gelmiş.

Fetih 1453 (2012)

Afişte güzel olmuş özellikle surların olduğu sahne etkileyici

Bu arada youtube daki Trailera yorum yapan yunanlılar bizim niye böyle bir filmimiz yok diye dövünüyorlar. Adamlar resmen bizi kıskanıyor. Böyle bir film çekildiği için mutlu olmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 12 Ocak 2012; 13:06:40 >

• Filmin güzel olacağını düşünüyorum ama görsel efektler biraz hayal kırıklığı yarattı.
  • 'Fetih 1453', Yunanları çok öfkelendirdi

Türk Sineması'nın en pahalı ve en görkemli filmi olduğu belirtilen "Fetih 1453"ün fragmanı Yunanistan'da tepkiyle karşılandı. "Fetih 1453"ün Yunanistan'da büyük gürültü koparmasına kesin gözüyle bakılırken, haberler için "Türkler'in Fetih propagandası, 17 milyon dolar!" başlığı kullanıldı. Yunanlar, filmi en az "50 milyon kişinin izleyeceği" tahmininde bulundu.

Yunanistan'da "Fetih 1453"e ilişkin ilk haber ve filmin fargmanı dün akşam internet sitelerine düşerken, sadece birkaç saat içerisinde yüzlerce internet sitesinde yayınlanarak binlerce okur yorumu aldı. "Fetih 1453" filminin son yıllarda sakin bir dönemden geçen Türk-Yunan ilişkilerine yansımasının nasıl olacağı merak ediliyor. Filmin fragmanı bile Yunan internet kullanıcılarını öfkelendirdi. İnternet siteleri ile sosyal medyada şimdiden yüzlerce tepki ve eleştiri mesajı bırakılırken, objektif mesajlar ile özeleştiri içerlikli yorumlar da dikkat çekti.

Türk sinemasının en pahalı ve en görkemli filmi olacağı belirtilen "Fetih 1453"ün fragmanı, Yunan basın-yayın organlarında yer almaya başladı. "Fetih 1453"ün 17 Şubat'ta vizyona gireceği hatırlatılan haberlerde, fragmanının yayınlanmaya başlandığı belirtildi. Faruk Aksoy'un yönettiği filmin ABD ve İngiltere başta olmak üzere çok sayıda ülkede izleneceği ifade edilirken, Türk sinema tarihinin en büyük bütçeli filmi olduğuna dikkat çekildi.

"Fetih 1453"ün İstanbul'un Fethi'ni konu aldığı ifade edilirken, savaş ve aşk sahnelerinin izleyiciyi etkilemesinin beklendiği vurgulandı. Filmde Sultan'ın hayatı ile 29 Mayıs 1453'te İstanbul'un düşmesinin anlatıldığı hatırlatılan haberlerde, savaş konusunun dışında surlara çıkan Ulubatlı Hasan'ın aşk hikayesinin de işlendiği belirtildi.

"TÜRKLER DÜNYANIN HAKİMİ Mİ?"

"Türk işgalciler, filmde kendilerini dünyanın hakimi olarak lanse ediyorlar" yorumu yapılan haberlerde, "Yönetmen Aksoy'un Yunanların (Rumlar) toplu katliamı ve yağmalamalar gibi tarihin önemli yönlerini ise göstermekte başarısız olduğu" iddialarına yer verildi. Haberlerde, "filmde Yunan askerlerinin Osmanlı süper gücü karşısında başını eğmiş olarak gösterildiğine" ilişkin bilgiler geldiğine dikkat çekildi.

"Fetih 1453"ün çekimi için Türklerin 17 milyon dolar harcadığı ve 3 yılda tamamlandığı belirtilen haberlerde, fragmanın yapımının 1,5 ayda tamamlandığı ve 600 bin dolara mal olduğu aktarıldı. Türkiye'de fragmanı 24 saatte 1 milyon 670 bin kişinin izlendiği bildirildi.

ÖFKE VE ÖZELEŞTİRİ DOLU "FETİH" YORUMLARI

Yunan internet sitelerinde yayınlanan "Fetih 1453" fragmanına ilişkin okurların çoğunun eleştirel, duygusal ve öfke dolu mesajlar bırakması dikkat çekerken, objektif görüş belirten ve özeleştiri yapanlara da rastlanıyor.

"Madruga" nickname ile bırakılan yorumda "50 milyon kişinin izleyeceği kesin. Ayrıca Yunanistan'da da çok başarılı olacağını düşünüyorum. İşte bu kadar trajikiz!" derken, Türk dizilerinin Yunanistan'da rating rekorları kırmasına göndermede bulunan bir başka okur değerlendirmesinde "Çok iyi! Yunanistan'da bundan izleyeceğimiz filmi bulduk. İlk defa Yunanistan'da gösterime girmediği için yadırgadım!" ifadeleri kullanıldı. Bir başka internet kullancısının ise "İzleyeceğimiz bir sonraki film hangisi? İzmir'in felaketi mi? Yoksa Kıbrıs çıkarması mı?" soruları dikkat çekti.

Kostas adlı okur ise "Benim görüşüme göre bu ırkçı, Yunan karşıtı filmin Yunanistan'da gösterimi yasaklanmalı! Yahudi kıyımına ilişkin İsrail'de Alman yüksek bütçeli bir filmin gösterimini hayal edebilir misiniz?!" dedi.

Bazı Yunan okurlar ise "Fetih 1453"ü Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliği ile ilişkilendirdi. Haris, "Bir defa daha tehlikeli bu bumerang kendilerine dönecek. Onlar da çok iyi biliyorlar, AB'de istenmiyorlar." derken, bir başka yorumda ise "Bu film, Türklerin Avrupalı olmadıklarını ve hiçbir zaman olamayacaklarını gösteriyor. Onlar, Hıristiyan Avrupa'yı işgal eden Doğulu İslamcılar... Türkiyeli Beyefendiler! Bu film, hiçbir zaman AB'ye giremeyeceğinizi gösteriyor!" görüşü savunuldu.

ÖVGÜ VE ÖZELEŞTİRİ

Yunanların çoğunu öfkelendiren Fetih filmine övgü mesajları ile özeleştiri yorumları da geldi. Hristos, "Onlar çok iyi yapıyorlar. Bizim televizyonlarımızda bugün gösterilen aptalca yapımları izleyeceğimize, kendi duruşumuzu yansıtan yüksek kaliteli işler yapalım." önerisinde bulunurken, bir başkası ise "Biz propaganda yapmayı bırak, sadece halkın sırtındaki yükü daha da arttıran rüşvet vermeye yetenekliyiz!" özeleştirisini dile getirdi. Nemesis ise "Çok iyi yapıyorlar! Biz aptalca cinsel komediler dışında yabancı yapımcılarla ortaklaşa çok zengin olan tarihimizi anlatan bir film yapabildik mi? Unut gitsin. Bizleri ülkemizden utanacak hale getirdiler!" değerlendirmesinde bulundu.

Yannis adlı bir okur ise haberin başlığında kullanılan "propaganda" kelimesine yaptığı göndermede, "Yunanlar, Evzon (Osmanlı'ya karşı bağımsızlık mücadelesi veren etekli askerler) ve her Mart ayında gösterilen parodiyi andıran filmler propaganda değil mi?" diye sordu.

BİZ DE MAKEDONYA FİLMİ YAPALIM

Eskiden de sıkça tekrarlanan "Konstantinopolis, Yunanistan'ın başkentidir." yorumlarının çokça bırakıldığı görülürken, Sakis adlı yorumcu "Biz mağdurlar ayakta uyuyoruz! Uyumamızın önemi yok değil ancak bari söyleyecek bir şeyimiz olsaydı! İşe yaramaz, saçma ve aptallıklara milyarlarca Euro harcadık ama Makedonya mücadelesine dair bir film yapamadık! Utancı yaşayan bugünkü Yunanlar'ın şerefine! Hadi şimdi perdede nasıl katledildiğimize hayranlık duymaya gidelim!"

"En azından Konstantinopolis'in onlar tarafından kurulmadığını hatırlıyorlar." diyen "İyi Türk, Ölü Türktür" nickini kullanan bir okur ise "Onlar kendi açılarından çok iyi yapıyorlar! Biz ne yapıyoruz? Bizimkilerden ucuz oldukları için onların yapımlarını alıyoruz! Hepimiz sorumluyuz. Artık yeter, uyanma vaktimiz geldi!" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un Fethi'ne ilişkin tarihi bilgileri paylaşanlar da yok değil. Kris adlı yorumcu "Fatih Sultan Mehmet'in ordusu en az 150 bin kişiydi. Savunanlar ise 8 bini geçmiyordu." derken Nikolaos adlı kişi ise "Ordular baz alındığında 1 Yunan'a karşılık 29 Türk askeriyle mücadele ettik. Aferin bize, o kadar gün dayanabildik!" ifadelerini kullanıyor.

Aleksandra adlı bayan ise "Yunanistan'da vizyona girdiğinde hep birlikte izlemeye koşacağız. İçeriğini kritik etmiyorum ama sahneler çok etkileyici!" görüşünü dile getirdi. Bir başka okur ise bütün Yunan siyasi parti liderlerinin filmin İstanbul'da yapılacak galasına katılmaya davet etti.

(CİHAN)

• Afiş çok sıradan olmuş gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Afiş öyle değil böyle yapılır..

Fetih 1453 (2012)

http://forum.donanimhaber.com/m_31499305/mpage_4/key_/tm.htm

Şu afişin köprü kısmı kaldırılıp Sultan Mehmet'in (gerçek resminin) konulması, sonra Osmanlı ve Türk bayrakları çarpraz şekilde yerleştirilseydi çok daha harika olurdu.
    Çünkü ben bunu çok beğenmiştim.
    Boğaz kısmı kalabilir çünkü Fatih Sultan Mehmet olmasaydı bugünün boğaz köprüsü de olmazdı..
    Bu arada Yunanlılara lafım var 'çok da papadapulos'
    Yahu şu Fatih Sultan Mehmet'i nerden buldunuz kardeşim, hiç hoş gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Fatih Sultan Mehmet rolüne başkasını bulsalarmış keşke.

bu adama uyuz oldum ya daha karizmatik birini bulamadılar mı Fatih sultan mehmete bunu mu yakıştırmışlar alalalah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

'Fetih 1453', Yunanları çok öfkelendirdi

Türk Sineması'nın en pahalı ve en görkemli filmi olduğu belirtilen "Fetih 1453"ün fragmanı Yunanistan'da tepkiyle karşılandı. "Fetih 1453"ün Yunanistan'da büyük gürültü koparmasına kesin gözüyle bakılırken, haberler için "Türkler'in Fetih propagandası, 17 milyon dolar!" başlığı kullanıldı. Yunanlar, filmi en az "50 milyon kişinin izleyeceği" tahmininde bulundu.

Yunanistan'da "Fetih 1453"e ilişkin ilk haber ve filmin fargmanı dün akşam internet sitelerine düşerken, sadece birkaç saat içerisinde yüzlerce internet sitesinde yayınlanarak binlerce okur yorumu aldı. "Fetih 1453" filminin son yıllarda sakin bir dönemden geçen Türk-Yunan ilişkilerine yansımasının nasıl olacağı merak ediliyor. Filmin fragmanı bile Yunan internet kullanıcılarını öfkelendirdi. İnternet siteleri ile sosyal medyada şimdiden yüzlerce tepki ve eleştiri mesajı bırakılırken, objektif mesajlar ile özeleştiri içerlikli yorumlar da dikkat çekti.

Türk sinemasının en pahalı ve en görkemli filmi olacağı belirtilen "Fetih 1453"ün fragmanı, Yunan basın-yayın organlarında yer almaya başladı. "Fetih 1453"ün 17 Şubat'ta vizyona gireceği hatırlatılan haberlerde, fragmanının yayınlanmaya başlandığı belirtildi. Faruk Aksoy'un yönettiği filmin ABD ve İngiltere başta olmak üzere çok sayıda ülkede izleneceği ifade edilirken, Türk sinema tarihinin en büyük bütçeli filmi olduğuna dikkat çekildi.

"Fetih 1453"ün İstanbul'un Fethi'ni konu aldığı ifade edilirken, savaş ve aşk sahnelerinin izleyiciyi etkilemesinin beklendiği vurgulandı. Filmde Sultan'ın hayatı ile 29 Mayıs 1453'te İstanbul'un düşmesinin anlatıldığı hatırlatılan haberlerde, savaş konusunun dışında surlara çıkan Ulubatlı Hasan'ın aşk hikayesinin de işlendiği belirtildi.

"TÜRKLER DÜNYANIN HAKİMİ Mİ?"

"Türk işgalciler, filmde kendilerini dünyanın hakimi olarak lanse ediyorlar" yorumu yapılan haberlerde, "Yönetmen Aksoy'un Yunanların (Rumlar) toplu katliamı ve yağmalamalar gibi tarihin önemli yönlerini ise göstermekte başarısız olduğu" iddialarına yer verildi. Haberlerde, "filmde Yunan askerlerinin Osmanlı süper gücü karşısında başını eğmiş olarak gösterildiğine" ilişkin bilgiler geldiğine dikkat çekildi.

"Fetih 1453"ün çekimi için Türklerin 17 milyon dolar harcadığı ve 3 yılda tamamlandığı belirtilen haberlerde, fragmanın yapımının 1,5 ayda tamamlandığı ve 600 bin dolara mal olduğu aktarıldı. Türkiye'de fragmanı 24 saatte 1 milyon 670 bin kişinin izlendiği bildirildi.

ÖFKE VE ÖZELEŞTİRİ DOLU "FETİH" YORUMLARI

Yunan internet sitelerinde yayınlanan "Fetih 1453" fragmanına ilişkin okurların çoğunun eleştirel, duygusal ve öfke dolu mesajlar bırakması dikkat çekerken, objektif görüş belirten ve özeleştiri yapanlara da rastlanıyor.

"Madruga" nickname ile bırakılan yorumda "50 milyon kişinin izleyeceği kesin. Ayrıca Yunanistan'da da çok başarılı olacağını düşünüyorum. İşte bu kadar trajikiz!" derken, Türk dizilerinin Yunanistan'da rating rekorları kırmasına göndermede bulunan bir başka okur değerlendirmesinde "Çok iyi! Yunanistan'da bundan izleyeceğimiz filmi bulduk. İlk defa Yunanistan'da gösterime girmediği için yadırgadım!" ifadeleri kullanıldı. Bir başka internet kullancısının ise "İzleyeceğimiz bir sonraki film hangisi? İzmir'in felaketi mi? Yoksa Kıbrıs çıkarması mı?" soruları dikkat çekti.

Kostas adlı okur ise "Benim görüşüme göre bu ırkçı, Yunan karşıtı filmin Yunanistan'da gösterimi yasaklanmalı! Yahudi kıyımına ilişkin İsrail'de Alman yüksek bütçeli bir filmin gösterimini hayal edebilir misiniz?!" dedi.

Bazı Yunan okurlar ise "Fetih 1453"ü Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliği ile ilişkilendirdi. Haris, "Bir defa daha tehlikeli bu bumerang kendilerine dönecek. Onlar da çok iyi biliyorlar, AB'de istenmiyorlar." derken, bir başka yorumda ise "Bu film, Türklerin Avrupalı olmadıklarını ve hiçbir zaman olamayacaklarını gösteriyor. Onlar, Hıristiyan Avrupa'yı işgal eden Doğulu İslamcılar... Türkiyeli Beyefendiler! Bu film, hiçbir zaman AB'ye giremeyeceğinizi gösteriyor!" görüşü savunuldu.

ÖVGÜ VE ÖZELEŞTİRİ

Yunanların çoğunu öfkelendiren Fetih filmine övgü mesajları ile özeleştiri yorumları da geldi. Hristos, "Onlar çok iyi yapıyorlar. Bizim televizyonlarımızda bugün gösterilen aptalca yapımları izleyeceğimize, kendi duruşumuzu yansıtan yüksek kaliteli işler yapalım." önerisinde bulunurken, bir başkası ise "Biz propaganda yapmayı bırak, sadece halkın sırtındaki yükü daha da arttıran rüşvet vermeye yetenekliyiz!" özeleştirisini dile getirdi. Nemesis ise "Çok iyi yapıyorlar! Biz aptalca cinsel komediler dışında yabancı yapımcılarla ortaklaşa çok zengin olan tarihimizi anlatan bir film yapabildik mi? Unut gitsin. Bizleri ülkemizden utanacak hale getirdiler!" değerlendirmesinde bulundu.

Yannis adlı bir okur ise haberin başlığında kullanılan "propaganda" kelimesine yaptığı göndermede, "Yunanlar, Evzon (Osmanlı'ya karşı bağımsızlık mücadelesi veren etekli askerler) ve her Mart ayında gösterilen parodiyi andıran filmler propaganda değil mi?" diye sordu.

BİZ DE MAKEDONYA FİLMİ YAPALIM

Eskiden de sıkça tekrarlanan "Konstantinopolis, Yunanistan'ın başkentidir." yorumlarının çokça bırakıldığı görülürken, Sakis adlı yorumcu "Biz mağdurlar ayakta uyuyoruz! Uyumamızın önemi yok değil ancak bari söyleyecek bir şeyimiz olsaydı! İşe yaramaz, saçma ve aptallıklara milyarlarca Euro harcadık ama Makedonya mücadelesine dair bir film yapamadık! Utancı yaşayan bugünkü Yunanlar'ın şerefine! Hadi şimdi perdede nasıl katledildiğimize hayranlık duymaya gidelim!"

"En azından Konstantinopolis'in onlar tarafından kurulmadığını hatırlıyorlar." diyen "İyi Türk, Ölü Türktür" nickini kullanan bir okur ise "Onlar kendi açılarından çok iyi yapıyorlar! Biz ne yapıyoruz? Bizimkilerden ucuz oldukları için onların yapımlarını alıyoruz! Hepimiz sorumluyuz. Artık yeter, uyanma vaktimiz geldi!" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un Fethi'ne ilişkin tarihi bilgileri paylaşanlar da yok değil. Kris adlı yorumcu "Fatih Sultan Mehmet'in ordusu en az 150 bin kişiydi. Savunanlar ise 8 bini geçmiyordu." derken Nikolaos adlı kişi ise "Ordular baz alındığında 1 Yunan'a karşılık 29 Türk askeriyle mücadele ettik. Aferin bize, o kadar gün dayanabildik!" ifadelerini kullanıyor.

Aleksandra adlı bayan ise "Yunanistan'da vizyona girdiğinde hep birlikte izlemeye koşacağız. İçeriğini kritik etmiyorum ama sahneler çok etkileyici!" görüşünü dile getirdi. Bir başka okur ise bütün Yunan siyasi parti liderlerinin filmin İstanbul'da yapılacak galasına katılmaya davet etti.

(CİHAN)

Artık filmi tadını çıkara çıkara izlerim

• O yunanlıların hala ortodoks oldukları için, hala hristiyan oldukları için, hala yunanca konuşabildikleri için ve daha da önemlisi hayatta oldukları için Fatih'e ve Türk milletine teşekkür etmeleri gerekir! Başka milletı olsaydı hepsini kılıçtan geçirir, kadınlara tecavüz eder, hepsini köle yapar ya da asimile ederdi.
  • (fragmanın yapımının 1,5 ayda tamamlandığı ve 600 bin dolara mal olduğu aktarıldı.) anlayan beri gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

(fragmanın yapımının 1,5 ayda tamamlandığı ve 600 bin dolara mal olduğu aktarıldı.) anlayan beri gelsin.

Abartı ve yalan haber. Fragmanın neresi maaliyetmiş, montaj ekibi hazırlıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist007

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Fatih Sultan Mehmet rolüne başkasını bulsalarmış keşke.

bu adama uyuz oldum ya daha karizmatik birini bulamadılar mı Fatih sultan mehmete bunu mu yakıştırmışlar alalalah

evt fatih rolünü bende yakıştıramadım adam sıradan dizi oyuncusu gibi
  • Fragman olmamış,efektler zayıf kalmış,adam iyi değilmiş.
    Bir şeye de bok atmasanız olmaz zaten.Ülkece gurur duyduğumuz iki üç şeyden biridir bu ve daha yeni filmi yapılıyor.
    Kime o bu şu demeden filme gitmesi lazım.Şu film gişe yapmayacakta hangi film yapıcak?
    Ben fragmandan tatmin oldum.Amerikalı tarzı bol efektli birşey zaten istemiyorum.Bu kadar bütçeye o kadar film.
  • beklediğim gibi bir film olucak galiba fragman©¥ hiç beğenmedim savaş sahneleri çok yapmac©¥k.
    oyuncular©¥da herhalde fox tvnin dizilerinden toplad©¥lar.
  • 2012 yılındayız o sanal olduğu apaçık ortada olan sahneleri yapamayanların kendi ayıplarıdır o bir kenara.
    Daha önce böyle bir film yapıldı mı Türk sinemasında ben yapılmadı diye biliyorum.Bu filmde maruz görülmeli...Sonuçta bir ilk.Şimdi ve sonra yerden yere vurulmamalı.Efektler olmamış ben gitmiyorum tribinide anlamıyorum.Merakla bekliyorum..

Varsın efekt,başrol kötü olsun..Geçmişi en doğru şekilde anlatsınlar benim için yeter.
    Sonuçta devamlı film izleyen biri değilim.yüksek beklentim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doce -- 12 Ocak 2012; 23:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Afiş gelmiş.

Fetih 1453 (2012)

Afiş daha iyi olabilirdi sanki.En azından Fatih'i farklı bir şekilde kullanabilirlerdi afişte.Birden fazla afiş olacaktır her halde ?
  • Arkadaşlar öncelikle yanlış bilgileri düzeltiyim

Böle filmler tamamen figüranların başarısıyla kalitesi artar

filmin ilk çekilmeye başlandığında yönetmen figüranları hiç beğenmemiş ve Genel kurmay başkanlığından yardım istemiş

bir tümen asker filmin yapımı için verilmiş tamamen savaş eğitimi kılıç kalkan ve ok eğitimi almışlar aylarca

hiç bir filmde ne game of thornes de ne tudors ta nede yüzüklerin efendisinde bunca insan ve figüran yer almamıştır

bende bi yerden okudum bu doğruysa şayet harika bir film bizi bekliyor çünkü

game of thornes in çekimlerine baktığımda 50 veya 100 kişiden fazlasını görmedim

çünkü bilgisayar efektleri bir filmi bence rezil ediyor

yönetmen olabildiğince az efekt kullanmaya çalışmış

çünkü elinde bir tümen asker varmış

5 ila 10 bin arası

2.500 asker zırhı hazırlanmış

hatta fatihin topunun aynısı yaptırılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 13 Ocak 2012; 1:54:47 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.