Şimdi Ara

fetullahın iadesi için Beyaz Saray imza kampanyasına katıl !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ABD de yaşan Türkler beyaz saraya karşı böyle bir kampanya başlatmış, bizlerde duruşumuzu ve desteğimizi belli edelim lütfen.

Haberin linki:http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/07/17/gulenin-iadesi-icin-imza-kampanyasi

Kampanya link:https://petitions.whitehouse.gov/petition/i-would-our-government-stop-providing-safe-haven-fethullah-gulen-and-i-want-him-delivered-turkey

Son 21.726 kişi kaldı hadi DH üyeleri bu kampanyayı patlatalım.

bu arada imza sonrasında verdiğiniz maile bot olup olmadığınızı anlamak için onay linki geliyor ona tıklamadan imzanız geçerli olmuyor bilginize.

unutmayın amaç tepkisiz kalmamak duruş belli etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmo1 -- 31 Temmuz 2016; 19:47:30 >

• akk kaldıramıyoruz adamlar amerika diyor
  • ya ne kadar saçma sapan şeyler bunlar hepsi kelime oyunu feto iade falan edilmeyecek abdnin düzenlediği bir oyun hepsi
  • Feto Türkiye'ye iade edilecek ve yargılanacak zannediyorsunuz he mi?
    Savcı soracak : Devlette nasıl yapılandın?
    Feto : Ben liste verdim AKP atadı.

GG WP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He amerika bir kaç bin kişinin yaptığı kampanyayla fetoyu verecekti he he Feto onların kendi adamı zaten ve 80 milyonu umursamayıp ülkeyi bölmek için uğraşıyorlar 3-5 kişinin kampanyasını mı dinleyecekti? Bu neyin kafası? Bu kadar mı akıldan yoksunsunuz?
  • change org gibi milletin gazını almak içinse hiç boşuna uğraşmayın

Bu zamana kadar bir yetkilinin: dur bakalım change org ta kaç kişi imza atmış ona göre bazı şeyleri değiştirelim dediğini hiç sanmıyorum bildiğin duyar kasıp imza atıp milletin gazını alma platformudur change org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.