Şimdi Ara

Feyenoord

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sezon kendi istatistiklerini egale ederek ligin en iyi başlangıcını yaptılar. NEC deplasmanında 1 - 0 geride başlamasına rağmen, son dakika golü ile 2 - 1 yapıp 9'da 9 yaptılar. Haftaya klassieker derbisi var. Ajax bir maç eksiği olmasına rağmen Feyenoord ile arasında 8 puan fark var. Uzun bir aradan sonra umarım şampiyonluk sevinci yaşarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 16 Ekim 2016; 18:23:54 >

• Tonny Vilhena iyi oyuncu.
  • Yine iyi günlerde açılmış bir konu olacak gibime geliyor. Hayırlısı olsun
  • psv'yi de yendi adamlar ajax'ı da yenerlerse lig bitti bence. hollanda ligi bizim ligden beter durumda. 3 takım hariç hepsi çöp. feyenoord şampiyon olur bence.
  • Dirk köyt önderliğinde 3. Olacak takım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajax'tan 10 yemiştiler nir kere.

• PSV
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Chelsea Atkısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de şampiyon olamayacak, ajax ı daha yakın görüyorum.

ajax sempatizanı olarak yaptıkları iş gerçekten muazzam.sürekli oyuncu değistiriyorlar, iki üç tane adam kalıyor takımda sadece onlar da yıldız değil.buna ragmen basarili oluyorlar.tabi ligin kalitesi çok kötü.tam bir sey yeyip icerken izlenmelik lig.ben çok severim özellikle ajax ı.

• Artık şampiyon olmaları lazım. Büyük takım ama 2000'lerin başındaki iki UEFA kupasından beri hem Avrupa'da hem ligde yokları oynuyorlardı. Açıkçası Psv'den 10 gol yemelerine falan da üzülmüştüm. Kuyt önderliğinde bir şampiyonluk yakışır Feyenoord'a. Tek sorun uzun yıllardır şampiyon olamamanın ileride getireceği baskı olacak. Umarım farkı olabildiğince açarlar.

• Ben konuyu açana kadar güzel gidiyorlardı. Bugün kendi evinde lig sonuncusu Eagles takımına yenilip ilk mağlubiyetini aldılar. Bir hafta önce Heerenveen, iki hafta öncede Ajax ile berabere kaldılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.