Şimdi Ara

Fiat 124 Spider'ın Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Fiat kafayı yemiş.Maks 110 dan girmeliydi.Bmw fiyatına kimse Fiat almaz.

bmw de 150 bine spider ayarında araç var mi ki?

Yok ama bence olmasına da gerek yok.BMW 118i yı bile bu araca tercih ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Fiat kafayı yemiş.Maks 110 dan girmeliydi.Bmw fiyatına kimse Fiat almaz.

bmw de 150 bine spider ayarında araç var mi ki?

Yok ama bence olmasına da gerek yok.BMW 118i yı bile bu araca tercih ederim.

ben 150 bine neler neler alırım ama böyle bir araç isteyen için güzel bir seçenek. Ben ciddi alıcıların fiyatını dert edeceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mazda gibi porsche ayarinda araba varken spider olu dogmus. Fiat calisanlari belki ucuza alirlar bide scirocco alanlari anlamiyorum o arabayida viseye benzetemiyorum ama bisey sanip spiderida oyle alan kesim olurmu bilemiyorum ben 1 tl vermem bedava verseler almam acik bet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben senin markanı b.k çukurundan kurtaran markaya biniyorum.
    Vw kullanıcısıyım, ama gelip te yok kediymiş felan mış filanmış geç bu işleri.
    Polo sahibiyim, rahat olabilirsin skoda'dan daha üstün. Vw'nin yan sanayisi markasını bana övme burada
    Profil fotoğrafıma bakıp aldanma o senin fabiandan eski puntom çok daha iyidir bundan emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 26 Nisan 2017; 21:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Kardeş ben senin markanı b.k çukurundan kurtaran markaya biniyorum.
    Vw kullanıcısıyım, ama gelip te yok kediymiş felan mış filanmış geç bu işleri.
    Polo sahibiyim, rahat olabilirsin skoda'dan daha üstün. Vw'nin yan sanayisi markasını bana övme burada
    Profil fotoğrafıma bakıp aldanma o senin fabiandan eski puntom çok daha iyidir bundan emin olabilirsin.

okumuyorsunuz bu yüzden böyle saçma yorumlarda bulunuyorsunuz

ben araca kötü demedim logonun kötü durduğunu söyledim tarafsız baksanız sizde görürsünüz ama tarafsız olmadığınız için böyle saçma yorumlar getiriyorsunuz

bende fabia yok rapid var daha arabayı çözememişsin burada yorum yapıyorsun

2 hava yastıklı çöp polo ile mutluluklar sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Nisan 2017; 21:40:59 >

• düşük kmli s2000 parası. çift warex de yaparsın o paraya
  • Bugün gittiğim Fiat bayisinde bir tane vardı o da satılmıştı.

• Ben 124 bin lira gibi ikonik bir fiyat etiketi bekliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

ülkede 150 bin e spor(görünümlü) araba almak niyetinde olan insan sayısı az değil, alıcı bulabilir diye düşünüyorum.

Valla ben vardım, tipini beğeniyordum ve 5-6 ay bekledim gelsin alalım diye. mazda civarı fiyat bekliyordum.

Şimdi gidip 2.elde bmw z4 alıcam, daha güçlü daha karizmatik daha prestijli ve daha ucuz.
  • Oğluşumda okudu yuhhh dedi fiat neden bu kadar aptal dedi ben hayatta almam bu arabayı dedi fiat a çocukların tepkisi kötü oluyor

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Piyasa öyle uçmuş ki, bana kalsa şu aracı 120 binden pahalıya satmamaları laxım hem rekabetçi hem kazanan taraf olmaları adına lakin c segmenti olmuş 100 bin şimdi bu gerçeği görüp bunlarda iyi kötü bir hikayesi olan aracı 200 bin deseler de şaşırmamak lazım. Müşteri kaybedecekler ama bu araç satacak hemde gayet hedefledikleri seviyelerde(bu fiyat için belirledikleri)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün fiat'tan aradılar. bölgenizdeki showroom'a spider gelmiştir. inceleyebilirsiniz diye. yolum düşserse bir gider bakarım.
  • Mazda Mx-5 le ayni olan araca hala Fiat a bu para verilmez diyen mi Bmw 118 alırım diyen mi arasın.La C segmenti araçlar olmuş 120 bin cabrio nedir bilmeyen çoluk cocuklar toplanmış.Adama zaten multiair teknoloji nedir diye apisip kalır gelmiş burda Fiat a bok atıyor.Fiat oldukça kaliteli araçlar üretmekte Turkiye'de üretilenler hariç.Bknz;Marea,Panda,Stilo,Bravo,500 serisi

• Artık ülkeye giriş yapan araçlar 90-100bin liradan aşağı başlamıyor. EE güçlü türkiyenin de bedeli bu olmalı.. Evrupa, Amariga bizi kıskaniyi..

bir de buyrun burdan yakın hayatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Merhabalar.

Matematiksel olarak, distribitörlerin pisliğini anlatmaya çalışayım. Mx-5 ilk çıktığında da yazmıştım, şimdi tekrar yazayım.

Her iki aracın da Almanya başlangıç fiyatlarına baktım şimdi:

Mazda'nın 22.990 euro

Fiat'ın 24.990 euro

Aradaki fark 2.000 euro.

1 euro=3.9 tl ve araçlarında 1.6'dan küçük hacimli olduğunu biliyoruz. Yani Almanya ile burdaki fiyatlarının üç aşağı beş yukarı aynı olması gerekiyor. Aynı vergilendirmeye tabi olduğumuz düşünülürse. Bu fiyatlar tam komedi.

Mesela Almanya'da Mazda 3'ün başlangıç fiyatı 21.590 euro yani 84.201 türk lirası. Mazda 3 Türkiye başlangıç fiyatı 90 bin tl . Arada yalnızca 6 bin lira gibi kabul edilebilir bir fiyat farkı var.

Öte yandan Mazda Mx-5'in Almanya fiyatı yukarıda da yazdım 89.310 türk lirası. 10 bin lirada ben ekliyorum olsun 100 bin tl. Mazda Türkiye neden bu aracı 117 bine satıyor, ben anlamış değilim.

Fiat rekabetçi bir fiyattan giriş yapar, bu sayede Mx-5 fiyatları da geriler beklentisi içerisindeydim. Gel gelelim Fiat ne yaptı ? Vallahi ne yaptı ben anlamadım. Tamam Mazda açıklama yaptı senede 12 araç satma hedefimiz var diye. Belliki adam 12 araç satayım kârı edebildiğim kadar maksimize edeyim derdinde.

Abarth versiyonunu getirsinler 170 beygirlik onu satsınlar 150 bin tl'ye. Ama Fiat versiyonunu pazara bu fiyattan sokmak resmen delilik. Belliki araç satmak istemiyorlar.

Ki şahsi kanaatim Mx-5 95 bin tl , 124 de 100 bin'den giriş yapsa gerçekten fena satmazdı. Zaten iki aracın da üretiliş amacı; c sınıfı hb parasına cabrio spor otomobil olmalarıydı.

Bu fiyatlarla Mx-5 zaten satamıyordu, Fiat hiç satamaz. Gerçi rakam Fiat'ın sitesinde yer alan rakam değil, henüz resmileşmemiş. Belki bir revizyon olur diye ümit ediyorum.

Saygılar.

Güldürmedi.

https://kampanya.fiat.com.tr/Pdf/Fiyatlar/Modeller/124SPIDER.pdf

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.