Şimdi Ara

Fiat 500L alınır mı? (Alınmazmış) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
22.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

araç alındı mı

Vazgeçilmişti ama kimse de konunun açılış tarihine bakmamış.
  • 2.el insignia 2.0cdti al veya 316 I ama insignia 2011bulursun 316i ancak 2009

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda bunu istemişti 60 bin verecekti
    Zar zor ikna ettim

• 500X'i beklesin bence.
  • Hocam bana sorarsaniz yanlis dusunuyosnz.

Bravonun ikinci eli ölü. 500L alsaniz o daha cok tutar. Hele bide 1.3 mjet dualojic alsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Ekim 2013'e ait olan bir konuya da neden cevap yazılırsa artık, yine de teşekkürler.

hangi konuya cevap yazılıp yazılmayacağını sana sormayacağız heralde ? ne oldu fiat konusu diyemi zoruna gitti vw konusu olsa değil 5-6 ay önceki konu 2-3 senelik konu bile olsa sesin çıkmazdı

Konuyla ilgisiz yorumlarda bulunma, bu konuyu ben açtığıma göre böyle bir yorumda bulunma hakkına da sahibim.

kusura bakma dostum konuyu senin açtığını görmemiştim o zaman yorum hakkına elbette sahipsin ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekim 2013'e ait olan bir konuya da neden cevap yazılırsa artık, yine de teşekkürler.

hangi konuya cevap yazılıp yazılmayacağını sana sormayacağız heralde ? ne oldu fiat konusu diyemi zoruna gitti vw konusu olsa değil 5-6 ay önceki konu 2-3 senelik konu bile olsa sesin çıkmazdı

Konuyla ilgisiz yorumlarda bulunma, bu konuyu ben açtığıma göre böyle bir yorumda bulunma hakkına da sahibim.

kusura bakma dostum konuyu senin açtığını görmemiştim o zaman yorum hakkına elbette sahipsin ...

Meşhur logoyu görünce herkeste de bir agresiflik beliriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Meşhur logoyu görünce herkeste de bir agresiflik beliriyor.

boşver takma kıskanıldığı içindir

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Biz buna kısaca sürü zihniyeti diyoruz hocam bırakın alsınlar bizimde farkımız olur kötü mü :))) biz pahalı 500 L mizle iyiyiz.....

• değerli yorum yapan arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi oldum fakat bilmenizi isterim, 500 L POP STAR VEYA BENZİNLİ MODELLERİ için konuşmayacağım. 500 L multijet 1.3 Veya 1.6 rockstar paketini şiddetle öneririm 1 yıldır aktif kullanıyorum aracımı. bu arabaların bu kadar gömülmesi komiğime gitti açıkçası arabanın şuan ben arabayım diyen BAZI arabalardada olmayan özellikleri şu şekilde:

*ABS+EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı)

*ESP (Elektronik Stabilite Programı)

*ASR (Otomatik Çekiş Kontrol)

*MSR (Motor Fren Torku Düzenleyici)

*ERM (Devrilme Önleyici Sistem)

*DST (Dinamik Direksiyon Tork Kontrolü)

* Hillholder (Yokuş Yukarı Kalkış Desteği)

*Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, Perde Hava Yastıkları

*FPS (yangın önleme sistemi)

*Öngergili emniyet kemerleri ve yük sınırlayıcı

*esp ( viraj içi denge sistemi )

*difransiyel kilit sistemi

*start-stop

*soğutuculu torpido

*hız sabitleme

*hız limitleme

*direksiyon city mod

*anahtardan cam açıp kapama

*far ve yağmur sensörü

*direksiyon sesli komut sistemi

bunlar sadece aklıma gelenler emin olun yazamadıklarım vardır. Arkadaşlar bilen bilir Euro NCAP testlerini bu araçlar Euro NCAP tan 5 yıldız almış , motor konusunda multijet motor kullanan araçlardır. (özellikle 1.3 multijet motorlar türkiye piyasasında kendini kanıtlamış motorlardır.)

500 L ROCKSTAR MODELLERİ tipi arazi suv araçlara benzetilmiş fiat'ın suv yerine mpv yazdığı bir araçtır. Altı çok yüksektir ve kendine suv diyen bir çok aracı yükseklik ve iç hacim genişliği konusunda tokat manyağı yapar : )

4x2 hundai benzinli ix35 alacaktım normalde birgün bu aracı gördüm lüx bir site önünde hemen arkasındaki qasgahi bu araçtan alçak kalıyordu o gün aşık oldum bu arabaya, sırf suv diye dünyanın parasını verip araziye giremedikten sonra suv almanın aşırı mantıksızlığı sonucunda 1.3 multijet 500 l rockstar aldım hemde suv piyasasından 30 bin tl daha ucuza. Almak isteyen arkadaşlara öneririm. Egea nın tüm parçaları hemen hemen oluyor. Arkadaşlar lütfen araçları genellemeyelim araçlar kendi arasında paket sınıflarına ayrılırlar. açıkçası kötülemiyorum ama popstarların tipi benimde hoşuma gitmiyor. fakat arazi kostümü giydirilmiş bir rockstar tam aşık olunası bir araç. son olarak objektif olmak gerekirse tek sevmediğim yanı motor sesi traktör gibi oda multijet motorların kronik sesi yapabilecek bişey yok :)

not: bu donanımdaki aracı kimse kimseye bedava vermez arkadaşlar bu araçlara çok para diyen 2000 model toyotoya corolla , 1998 model golf baksın. Yıkın artık toplumda çok satılan araba ya binilir diğerlerine binilmez ideolojisini bundan önceki aracım 2003 model opel merivaydı ilk merivayı aldığımda son sahibi olacaksın satamaycaksın diye bir dünya laf yedim çevremden satmaya karar verdiğimde malum siteye ilana koydum yaklaşık 1.5 saat sonra arandım aracımı sattım :) kullanıcı tavsiyesi istiyorsanız buyrun kullanıcı tavsiyesi kafadan yorum yapanlara kulak asmayın aracın piyasını kasmayada çalışmıyorum al sat yapan biride değilim Allah izin verirse aracıma uzun yıllar binmek istiyorum çünkü aracımdan çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.