Şimdi Ara

Fiat 500L alınır mı? (Alınmazmış) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
2
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyada satış rekorları kıran Almanın İngilizin hatta Fransızın para verip beğenip aldığı hem de bu fiyatlardan da fazla ödediği araba forumda beğenilmemiş. ilginç.

http://bestsellingcarsblog.com/2013/09/06/germany-august-2013-audi-a3-up-to-all-time-record-2nd-place-mercedes-a-class-up-to-5/

"The Fiat 500/500L is the most popular ‘true’ foreigner this month again." Almanya gibi bir yerde tüm sınıflar içinde yine en fazla satan yabancı model. Ağustos 2013 verisi.

Ağustos 2013 te ve ocak ağustos 2013 döneminde de VW Beetle'dan fazla satmış. yukarıdaki linkte var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 3 Ekim 2013; 0:37:10 >

• ben aracı inceledim ve çok beğendim, alışık olduğumuz kalitesiz iç mekandan eser yok, bu segmentte en ağır favorilerimden biri oldu, dizel versiyonu alınır yıllarca binilir
  • 500L büyükmüş yahu bizim burda 2 3 adam sürüyor
  • 500 L 1.6 en üst donanım seviyesi olan arabasıyla test sürüşüne çıktım gözlemlerim;
    -Donanım olarak yeterli
    -Araçta kör nokta yok
    -Ancak Sürücü için konforlu değil
    -araca suv havası vermeye çalışmışlar başaramamışlar
    -Koltukları bizim gibi kısa boylu bir millet için uygun değil ve bence çok dar bana göre. Bunun nedenide dediğim gibi suv havası vermeye çalışmaları

Kısaca o para o arabaya verilmez. 50 bine dizel 1.6 mjeti olsa alınabilirdi ama 60 bine giulietta benzinli alırım daha iyi. ya da dizel lancia delta vardır belki aynı fiat bayisinde. Genelde fiat bayileri lancianında distiribütörü oluyor arkadaşı oradanda indirim ayarlayabilir delta'nın fiyatı baya düştü zaten.
  • 61,800 Leon Style dizel otomatik liste fiyati var ve 4 iri yetiskin arabaya cok rahat sigiyor , bagaj da 380 litre. 60,000 civarina almak mumkun.

Sunroof-Navigasyon-Deri Doseme-Elektrikli isitmali koltuk haric ne arasaniz var...

Haydi , bunu gectim 62,700'e Touch donanimli duz vites Scenic var 2013 model 0km. Kalite-iscilik-ferahlik olarak 500L'in icinden 10 kere falan gecer.

Eger illa ki otomatik deniliyorsa da , Seat Altea XL var , 56,900 liraya.

Bu da olmazsa , Peugeot 308 var Sportium donanim. Ic mekani gayet genis , motoru kendini kanitlamis , sanzuman Dualogic'le ayni. Biraz karmasik oldu ama bakin ozet halinde onerilerimi sayiyorum tekrar:

Seat Leon 1.6 TDI-DSG
    Seat Altea 1.6 TDI-DSG
    Renault Scenic 1.5 dci (manuel vites)
    Peugeot 308
    Mitsubishi ASX (hem benzinli , hem de manuel)

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

500L modelini 2 ay önce incelemistim.

Genel olarak dandik bir araç. 35-40000 TL ancak eder. Boşuna vakit kaybetmeyen derim.

• kimseden duyamayacağınız bir haber daha pejo 308 de artık auto6r kullanılmayacak tam otomatik kullanılacak varın siz düşünün pejonun bu hamlesinin auto 6r cileri nasıl olumsuz etkileyeceğini
  • 60bin ve fiat. Yapmayın daha neler ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

kimseden duyamayacağınız bir haber daha pejo 308 de artık auto6r kullanılmayacak tam otomatik kullanılacak varın siz düşünün pejonun bu hamlesinin auto 6r cileri nasıl olumsuz etkileyeceğini

neden etkilesinki hocam, artı 2015'de falan gelecek o yeni şanzıman. tam otomatik olmasına rağmen yakıtı etkilemediği söyleniyor.

auto6r öyle konforlu bir şanziman değil ama sorunsuz ucuz ve manuelden iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

60bin ve fiat. Yapmayın daha neler ya

hocam 53'e otomatik popstar donanımı artı cam tavan falan filanla alınıyor araç.

60.000 biraz fantezi olmuş.
  • O t a r rock gibi vitesi icin alinmaz o araba ya

• Tasarımıyla özel bir araç ve böyle bir aracı düşünen kişi Golf, Astra ya da Ibiza ile mutlu olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik yorumu yapiyorum malesef: Oooo o paraya neler alinir? 60.000 tl bu araca baglanmaz bence.
  • Beğendiyse alsın bence çok dikkat çekici kaliteli bir araba zevk sonuçta zevke fiyat bicemezsin
  • Askerlikten sonra 0.9 Rockstar'ını alayım diye düşünüyorum ben de. Tipi çok hoşuma gitti. İçi de bayağı ferah...

• Fiat 500L bizat gördüm dıştan bakıldığında küçük bir araç değil iç dizaynda konforlu sayılır ama fiatı çok fazla en fazla tüm donanımla 50 eder

Eski parayla 60 milyara alınabilecek benim tercih listemde ki araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 3 Ekim 2013; 17:04:59 >
  • Çok büyük bir ihtimalle 500L almayacağız. Fiat'a o kadar para vermem, ama arabanın tasarımı bizimkileri etkilemeyi başarmış, olay bundan ibaret.
  • Yaklaşık aynı bütçe ile bende araç bakıyorum 500L için yazılması gerekenler yazılmış zaten siz de fikrinizi belirtmişsiniz :)
    2012 Tiguan 4x2 Bluemotion çok az km de araç bulabilirsiniz bende bu modeli araştırıyorum. Keskin hatlarım oluşmadı daha sıfır km Jetta siparişi de verebilirm bu pazar VW ye gidicem :)
    Dizel tercih sebebiyse Nissan QQ çok tutulan model ne kadar sevmesemde 500L kadar zarar ettireceğini düşünmüyorum
  • Mitsubishi Asx falan baksin dayin. Tamam dizel degil ama ebatlarina gore ciddi anlamda az yakan bir arac ayrica fiatin multijetininde pek tasarruflu oldugu soylenemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandrsn

Yaklaşık aynı bütçe ile bende araç bakıyorum 500L için yazılması gerekenler yazılmış zaten siz de fikrinizi belirtmişsiniz :)
    2012 Tiguan 4x2 Bluemotion çok az km de araç bulabilirsiniz bende bu modeli araştırıyorum. Keskin hatlarım oluşmadı daha sıfır km Jetta siparişi de verebilirm bu pazar VW ye gidicem :)
    Dizel tercih sebebiyse Nissan QQ çok tutulan model ne kadar sevmesemde 500L kadar zarar ettireceğini düşünmüyorum

Qashqai kasa değiştirecek bu aralar uzak durmak lazım. Bence 60.000 jettaya bağlanmaz. Az daha koysanız passat avensis vs alırsınız. Jetta yerine focus bakın bence aradaki farkı göreceksiniz. Ayrıca 45 civarına 1.6 invite lancer veriyorlar 15.000 cebinizde kalır jettaya göre.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.