Şimdi Ara

Fiat 500L alınır mı? (Alınmazmış) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
2
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

üzmek gibi olmasın ama 60 değil 45 bile verilmez.

Büyük ihtimalle öyle olacak zaten, ben de aynı şeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-323E4D72D

üzmek gibi olmasın ama 60 değil 45 bile verilmez.
    Hocam araç geniş,ferah bir araba,motoru da çok iyi ancak fiata 60000tl para bağlanmaz.İki gün sonra 45 e zor satarsınız.2.el mevzusunu da geçelim fiata 60 bin tl para bağlanmaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Hocam araç geniş,ferah bir araba,motoru da çok iyi ancak fiata 60000tl para bağlanmaz.İki gün sonra 45 e zor satarsınız.2.el mevzusunu da geçelim fiata 60 bin tl para bağlanmaması gerekir.

Alıntıları Göster
    geçen gün gördüm o araca 60 bin verilmez,yazık paraya
  • O arabaya 60.000 verecek var mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoyluTurk3

O arabaya 60.000 verecek var mı ya?
    50 bin en fazla bence. 60 bin biraz tuzlu olmuş, ama göz ardı edilip pazarlıkla 55 e yakın bi fiyata alınır bence. Detayları söylemek istemiyorum milet yardırmış zaten yok alınmaz edilmez diye.
  • quote:

60.000 tl ona vereceğine 2.ci el 2012 audi a3 1.6 dizel otomatik veya sıfır dizel manuel astra modellerine bakabilir veyada 2013 honda civic dizellerede
  • quote:

fiat 500l hakkında yorum için çok erken bence. dizel araçlar zaten ateş pahası.

bugün bir fluence almış olsanız dizel en 58 bin lira fiyatı var.

focus alacak olsanız 57.490 TL.

fiat 500l bakısıyla sürüşüyle durusuyla gerçekten farklı bir araç. Yerden yüksek duruyor motoru kendini kanıtlamış. Servis ağı bol.

fiat 500l için 60 bin lira çok. Fluence için 58 bin lira çok focus için 57 bin lira çok.

fluence 500l arasında 2 bin lira fark var. 2 bin lira için fiat 500l alınır mı evet alınır.

Bana sorarsanız ne alırsın hiçbirisini. hiçbirisi o paralar hak eden araçlar değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

fiat 500l hakkında yorum için çok erken bence. dizel araçlar zaten ateş pahası.

bugün bir fluence almış olsanız dizel en 58 bin lira fiyatı var.

focus alacak olsanız 57.490 TL.

fiat 500l bakısıyla sürüşüyle durusuyla gerçekten farklı bir araç. Yerden yüksek duruyor motoru kendini kanıtlamış. Servis ağı bol.

fiat 500l için 60 bin lira çok. Fluence için 58 bin lira çok focus için 57 bin lira çok.

fluence 500l arasında 2 bin lira fark var. 2 bin lira için fiat 500l alınır mı evet alınır.

Bana sorarsanız ne alırsın hiçbirisini. hiçbirisi o paralar hak eden araçlar değil.

Bende aynı şeyi düşünüyorum, şu an hiçbir model hak ettiği fiyattan satılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

50 bin en fazla bence. 60 bin biraz tuzlu olmuş, ama göz ardı edilip pazarlıkla 55 e yakın bi fiyata alınır bence. Detayları söylemek istemiyorum milet yardırmış zaten yok alınmaz edilmez diye.

Aynen, kesin yargılar ile çoğu kişi fikrini dile getirmiş oldu, bize de bu saatten sonra almamak düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Aynı şeyi bende söyledim, karar ona ait.
  • mini packman'a benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

mini packman'a benziyor
    B sınıfı araca 60 bin

Avensis + LPG gibi seçenekleri düşünün.
  • quote:

mini packman'a benziyor

Aynı şeyi dayımda söyledi, birazda ona istinaden ilgisini çekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

mini packman'a benziyor

Aynı şeyi dayımda söyledi, birazda ona istinaden ilgisini çekmiş.

Alıntıları Göster
    O parayı kesinlikle haketmiyor ama piyasa böyle malesef ben olsam kesinlikle o parayı b-suv bir araca bağlamazdım.

• O paraya golf alinir yahu:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

O paraya golf alinir yahu:)

Aynen.
  • Yok artık 60.000 tl ne ya? İyice kabak tadı verdi bu fiyatlar da hiç bir albenisi , çekiciliği , bir keyfi olmayan araçlar bu fiyatlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

O paraya golf alinir yahu:)

Aynen.

Alıntıları Göster
    Herkes aynı geyiği yapmış eksik kalmayım .. Deli para

• quote:

Orijinalden alıntı: L30N

Herkes aynı geyiği yapmış eksik kalmayım .. Deli para

Alıntıları Göster
    Alınır alınmaz zevk meselesi at sahibine kişner arabayı inceleme fırsatım oldu beğenmediğim tarafları ; el freni,kapı kolları,beyaz kapı döşemeleri,vites topuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

Alınır alınmaz zevk meselesi at sahibine kişner arabayı inceleme fırsatım oldu beğenmediğim tarafları ; el freni,kapı kolları,beyaz kapı döşemeleri,vites topuzu

Alıntıları Göster
    daha yeni rockstar donanımı cam tavanla falan 55'e alan oldu sanki bu aracı diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.