Şimdi Ara

Fiat 500s 0.9 twinair turbo 2 silindir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu 0.9 twinair motora lpg uygulanabiliyor mu uygulanıyorsa hangi marka olabilir?
  • Beni düşündüren 2 silindirin yapacağı titreşim. 3 silindirli motorlarda bile hissettiriyorken kendisini bunda acaba nasıl olur?
  • Bir süredir ilgilendiğim bir araçtı. Fakat , 3 hafta önce Fiat bayiisine gittiğimde bu motorun ithal edilmediğini öğrendim. İnternet sayfasında bu motorun fiyatı ve teknik bilgileri yer almasına rağmen, getirilmiyormuş. Beyefendiler 69 bg'lik çöp motoru getiriyorlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Beni düşündüren 2 silindirin yapacağı titreşim. 3 silindirli motorlarda bile hissettiriyorken kendisini bunda acaba nasıl olur?

2 silindir simetrik yapıda olacağından sarsıntı 3 silindire göre daha az olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu milletin teknolojiyle sorunu var,1.2 69 bg daya gitsin. lpg taktırır memnun kalır

• Deranzo kullanıcısına yanıt
    Ozel siparisle getirilmiyor mu ? Mercedes te oluyormus,Turkiye de bulunmayan donanimdaki araci siparisle isteyebiliyormussun.Satislari az oluyor diye belli modelleri getirmiyorlar,musteri isterse gemiye 1 adet koyup gonderiyorlar.

Seri uretim arac sonucta,pagani,ferrari vs degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Beni düşündüren 2 silindirin yapacağı titreşim. 3 silindirli motorlarda bile hissettiriyorken kendisini bunda acaba nasıl olur?

2 silindir simetrik yapıda olacağından sarsıntı 3 silindire göre daha az olur diye düşünüyorum.

Aksine silindir sayısı arttıkça titreşim azalır.
  • 500 Türkiyede kadınlara yapılmış versiyonları geliyor

1.2 69 hp

[simage]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/8f/78/e9/8f78e9b1d57e2626567c9d18123dd129.jpg
    [/simage]

amerikadaki 1.4 160 hp abarth getirmesen bile 0.9 105 hp abarth kitle getirmelilerdi

aksi halde bayanlara satarlar üstteki pembeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 17 Ekim 2016; 21:09:34 >
  • 4-3-2 derken küçültülecek yer kalmayacağından petrolle çalışan motorlar piyasadan kaldırılacak herhalde.
  • Maalesef getirmeyeceklerini söylüyorlar. Aynı şekilde abarth'da öyle. Demekki egea satışları onlara yetiyormuş, freemont, 500, panda satışları onlar için birşey ifade etmiyormuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.