Şimdi Ara

fiat 500x 4x4 170 hp zf9 otomatik satışta 90.400 tl ile 0-100 km 8.6 sn (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

Ben size bir konu da katılmıyorum, bu araba 58 bin tl ye de alınabiliyor ama ben motor gücü yüksek ve donanımlı olmasını istediğim için 90 bin lira olan modelini alabilirim buna kimse karışamaz, kazığın alasını yemiş olur diyorsunuz; bana B Suv malzeme kalitesi üst düzey, 160Hp üstü, 4x4, Zf otomatik vites aracı 90bin liradan daha ucuza gösterin mesajımı anında silerim.

noktayı koymuşsunuz. bu konu hakkında daha da birşey söylemeye gerek yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Ben size bir konu da katılmıyorum, bu araba 58 bin tl ye de alınabiliyor ama ben motor gücü yüksek ve donanımlı olmasını istediğim için 90 bin lira olan modelini alabilirim buna kimse karışamaz, kazığın alasını yemiş olur diyorsunuz; bana B Suv malzeme kalitesi üst düzey, 160Hp üstü, 4x4, Zf otomatik vites aracı 90bin liradan daha ucuza gösterin mesajımı anında silerim.

böyle bir seçenegin olmadıgını bende sende iyi biliyoruz. ancak bu aracın alternatifsiz olması bu fiyatı hakettiğini göstermiyor.
  • 60-65000 olsa olurdu belki ama 90,000 mümkün değil

Arabaya verilir belki ama FİAT o parayı zerre hak etmiyor
  • Fiyatı az değil haklısınız ama verene de bir şey diyemezsiniz, çünkü başka markalar da bu özelliklerde bir araç çıkartsa fiyat aşağı yukarı böyle olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik test araçları geldi mi bilen varmı
  • Reklamlarında adaptif hız sabitleme sistemi yazıyordu ama tüm opsiyonlarıda alsak bu özelliği göremedim. Bilgisi olan var mı?
    Benim eksik bulduğum diğer özellik ön park sensörü yok opsiyon olarakta yok yanlışım varsa uyarın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet205

Reklamlarında adaptif hız sabitleme sistemi yazıyordu ama tüm opsiyonlarıda alsak bu özelliği göremedim. Bilgisi olan var mı?
    Benim eksik bulduğum diğer özellik ön park sensörü yok opsiyon olarakta yok yanlışım varsa uyarın lütfen.

Adaptif hız sabitleme sistemi 2015 yılının 2. yarısında devreye girecekmis..

• Bugün mjet aracı test etme fırsatım oldu.arka kısım biraz basık geldi.torpido üst kısmı daha önce hiçbir fiat arabada göremeyeceğiniz kadar yumuşak ve kaliteli.bastırınca içe göçüyor.alt kısım ise sert plastik.aracın direksiyon tepkisi iyi.süspansiyonlar orta sertlikte darbe emişi güzel.ön ve arka süspansiyonların tam bağımsız olması iyi olmuş.aracın ivmelenmesini beğendim.araç mjat olkasına rağmen içeriye pek ses vermiyor.yalıtım bence iyi.yol ve rüzgar sesi rahatsız edici derecede değil.tam otomatikler mayıs sonu gelecekmiş.otomatiğini bakliyorum.4 tane fiat aracım oldu.en son mjat bravom vardı.şimdiye kadar fiatın yaptığı en iyi araç denebilir.mutlaka test etmenizi öneririm.önyargılarınız değişebilir.ancak fiyatların bir miktar inmesi lazım.bu fiatlara zor satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 18 Nisan 2015; 16:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

İleride Stilo gibi olur.Ya da bir suzuki sx4.

Benim sX 4 üm var. Bencilce bakarsam olaya, iyiki tutulmamış bende ucuza sx4 aldım diye düşünüyorum.
    500 x e gelirsek: Hayatı boyunca asfaltın dışına çıkmayacak bir adamın bu arabayı almasını, mantıklı sebeplere bağlayamam. Görüntüsünü duruşunu beğenmiştir almıştır derim. Şahsen 100bin liram olsa ve otomatik yerden yüksek 4X4 arıyor olsam kesinlikle bakacağım bir araçtır. şerefsizliğin halkın % 75 inde (kendine karşı yapılmadığı sürece) olağan karşılandığı bir ülkede, 100bin lirayı 2. ele vermek en hafif tabir ile saçmalık. 0 araçlar arasında 4x4, otomatik ve 1.6 dan düşük bir araç, üstelik 1.4 üne 170 HP ürettirebilmek kaç markanın ucuza başarabildiği bir olayki.

• Dizel araç kullanmanın en kötü yanı benzinli bir araca geçmenin zorluğu sanırım nerden hesap edersem edeyim aylık yakıt masrafım en az 2 katına çıkacak
    Bu piskolojiyi aşarsam alırım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Giderim Renegade alırım. En azından Jeep'e biniyorum derim.

Şubat'ta 1.6mjet manuel en boşunu (ki en boşunda cc, yağmur sensörü, dokunmatik ekran vb. birçok donanım standart) 74.500e aldık. Hiç değilse Jeep'e biniyoruz diyoruz dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartenStorm -- 19 Nisan 2015; 0:50:37 >
  • MartenStorm M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. En iyisini yapmışsınız. Turuncu renk mi?

• Güzel araç. Evet fiyati yüksek ama bu devirde ucuza araba mi kaldi ki? Beğenen parası olan gider alir. Burda o kadar eleştiriliyor ama bu araç tutar.

• Adaptif hız kontrol sistemi 2015 2.yarısında sunulacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 23 Nisan 2015; 18:55:32 >
  • Arkadaşlar fabrika çıkışı mat renkle ilgili nette bilgi bulamadım malum hep kaplama.
    Merak ettiğim opak ve metalik renge göre avantajımı olur dezavantajımı çizik vs gibi?

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fiat-500x-off-road-2-0-mj-cross-plus-automatik-4x4-f%C3%BCrth/206200967.html
  • iyide fiyatı 50 bin olsa, kim gider polo, rapid, ibiza, fiesta,i20 felan filan alırki, %99 herkes 500x alır, yani bu arabalarında 50 civarında olduğunu düşünürsek 500x e haksızlık yapılmış olduğunu düşünürüm
  • Buradaki herkes fiyatların yüksek olduğundan yakinmis ama dolar euro aldı başını gidiyor tl dolar ve euro karsinda değersiz fiyatların bu düzeyde olmaları normal ama kimse kabullenemiyor 4-5 sene önce 0 d segmenti premium dizel araba 90 bin ken şu anda bu arabanın bu fiyat olması gercketen hoş değil ama buradaki sorun dolar/euro 'nun yüksek olmasından bence fiat 500x kaliteli bir araba Hem 4*4 hem de zf otomatik şanzımanlı donanımi sinif standart'lari altında da değil motoru da 170 hp sadece bizim turk insanın aklina fiat deyince palio albea eski linea lar geldiği için böyle yargılanıyor araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asr98 -- 3 Mayıs 2015; 20:14:14 >
  • Bu fiyatlara almak için çıldırmış olmak lazım.
  • Arkadaşlar Cross Plus 1.4 Tct 170 4*4 78.400 yazmıyor mu ben mi göremiyorum? 7-8 gayme paket koy 85 yapiyor?

http://m.fiat.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Arkadaşlar Cross Plus 1.4 Tct 170 4*4 78.400 yazmıyor mu ben mi göremiyorum? 7-8 gayme paket koy 85 yapiyor?

http://m.fiat.com.tr/

Yanlis yazmislar..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.