Şimdi Ara

Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Al gitsin hocam. Marjinal bir araç, muhakkak keyif alırsın.

Ben kimseyi dinlemedim C4 CACTUS aldım, çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim canim cross plus cekti. Onu almak isterdim.

Bu arada arac cok guzel gorunuyor. Juke nin rakibi mi?

• Benim oyum cross plus`a 6.5 inc veri deri koltuklar ic mekani cok degistiriyor. Xenonlarda extrasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

mondeodan sonra bu çekilmez, suv istiyorsan kuga seni datmin edebilir

önce tatmin yazmasını öğrenip te eleştiri yapsan daha iyi olur

datmindemi yazmıyah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

mondeodan sonra bu çekilmez, suv istiyorsan kuga seni datmin edebilir

önce tatmin yazmasını öğrenip te eleştiri yapsan daha iyi olur

"öğrenip de"

Ayrı yazılan eklerde ünsüz sertleşmesi olmayıptır.
  • Bende 500x düşünüyorum ama bir de Pek yakın olduğum bir marka olmasa da Kia Soul gelmiş.Dizel , 6 ileri otomatik ve 500 de olmayan sunroof,geri kamera var.Şerit takip,deri koltuk gibi donanımda Soul'da yok.soulda da 500xde de yumuşak plastik kullanılmış.Soul ile 500x cross aynı fiyat 78 bin.Kia 5 yıl garanti veriyor.boyut olarak Soul biraz daha büyük sanırım.500x in brnzinli bile olsa otomatiği bu fiyattan yüksek gelecektir büyük olasılıkla.Artı sunroof opsiyonu olursa o eklenince iyice yükselir diye düşünüyorum.Kararsız kaldım bende 500 otomatiği beklemek mi?Kia Soul mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuncu -- 23 Mart 2015; 14:07:17 >
  • Lüzumsuz bir segment olarak gördüğüm için asla almazdım ama mecbur kalsaydım kesinlikle Cross Plus'ı tercih ederdim.
  • Burada bir tim var, en küçük eleştiriyi okuduklarında basıyorlar eksiyi.. Sizi gidi X ciler sizi :)

Honda HRV'yi getirmeden, Mazda CX-3'ü getirmeden acele etmeyin.. Bekleyin sonra karar verin.. Hele Honda HRV bu sınıfı silip süpürür de Honda Türkiye'ye güvenilmiyor ki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Burada bir tim var, en küçük eleştiriyi okuduklarında basıyorlar eksiyi.. Sizi gidi X ciler sizi :)

Honda HRV'yi getirmeden, Mazda CX-3'ü getirmeden acele etmeyin.. Bekleyin sonra karar verin.. Hele Honda HRV bu sınıfı silip süpürür de Honda Türkiye'ye güvenilmiyor ki!

Katılıyorum en ufak eleştiriye gelemeyip topluca eksiliyorlar.

Fiat 500X zorlama araç olmuş. 500 tamam sevimli sempatik olabilir ama bir şeyinde şeyini çıkarmaya gerek yok başka bir araba tasarlayın oyun hamuru gibi arabaları segmentlerine göre şekil verdiriyorlar aynı tastan çok yemek yemeğe çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuncu

Bende 500x düşünüyorum ama bir de Pek yakın olduğum bir marka olmasa da Kia Soul gelmiş.Dizel , 6 ileri otomatik ve 500 de olmayan sunroof,geri kamera var.Şerit takip,deri koltuk gibi donanımda Soul'da yok.soulda da 500xde de yumuşak plastik kullanılmış.Soul ile 500x cross aynı fiyat 78 bin.Kia 5 yıl garanti veriyor.boyut olarak Soul biraz daha büyük sanırım.500x in brnzinli bile olsa otomatiği bu fiyattan yüksek gelecektir büyük olasılıkla.Artı sunroof opsiyonu olursa o eklenince iyice yükselir diye düşünüyorum.Kararsız kaldım bende 500 otomatiği beklemek mi?Kia Soul mü?

Evet bende dün gördüm.Çarşamba günü gidip incelemeyi düşünüyorum Soul'u.Ancak şehir içi katalog verisinin bile 7.5 litre olması, biraz performanslı bir kullanımda 9 litreleri rahatça göreceğini gösteriyor aracın ki, bu daha gidip incelemeden önyargılı yaklaşmama sebep olacak araca.

500x in benzinli otomatiği 75-80 arası lansman fiyatıyla gelir ancak sonuçta yine çok ekonomik bir motor olmayacak ve o fiyata gidip benzinlisini almakta çok mantık işi değil.Dizel ve ciddi bir donanımla, 78 bin tl gibi bir fiyatla her ne kadar pahalı gibi görünse de, şu piyasa şartlarında alınmayacak bir seviyede de değil.Hala 500x daha mantıklı diye düşünüyorum her ne kadar manuel olsada.

Çarşamba günü Soul'u detaylıca inceler size geri dönüş yaparım.

• Çok iyi olur ya.Kia bayisi bana biraz uzak mesafede,onun için ilk etapta incelemenizi paylaşırsanız memnun olurum.Otomatik Cross benzinli bencede 80 civarı olacak.Tüketimde aşağı yukarı Soulun dizeli kadar olur herhalde.Ayrıca Sunroof ve şu anda hediye verdikleri opsiyon paketinin fiyatını ekleyince bayağı yükselir.Soul'un içi 500 e göre bayağı geniş gibi duruyor o artısı var.Malzeme kalitesi 500x ayarındaysa belki ama düşükse hem tüketim hem kalite olarak kafadan elerim.

• Kia KX3 diye bir araç var.. Çin'de ya satışa çıktı ya da çıkmak üzere.. Avrupa'ya gelecek mi bilmiyorum ama eğer gelirse Soul alanlar üzülür hem de fena üzülür.. Araç güzel, muhtemelen kaymağını yemek isterler yani bu sene olmasa bile gelir.. Bilginize..

Siz boşverin önce HRV ve CX-3 bir gelsin, sonra Soul'u da düşünürsünüz.. Ayrıca madem crossover parasını gözden çıkarıyorsunuz, Kadjar'a da bir göz atmak da fayda var..
  • Kia Soul, Türkiye'nin aksine yurtdışında Kia'nın iyi satış grafiği yakalayan bir modeli. Fakat Türkiye'de yurtdışının aksine pahalı satılıyor. Ceed'den bile pahalı. Çelik Motor, ziyan etti güzelim aracı. Dizel otomatikte hyundai kia grubunun yeni çift kavramalı şanzımanı kullanılmamış. Bana göre 7,5 lt dizel otomatik için kabul edilemez bir değer. Dct şanzuman kullanılsaydı bu değer 5 lt civarı olurdu. 79 bin liralık fiyatıyla bana göre soul yine yokları oynar. 500X akar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.