Şimdi Ara

Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba.Yine yoldan çıktım, ipim koptu, marjinal bir arabaya doğru ilerlemekteyim .Şu günlerde aracımı takasa verip gidip bir 500x alma isteğim tavan yapmış durumda.Geçen gün Popstar versiyonunu inceledim, orta donanım olmasına rağmen içime sindi.Bu bile güzel geldiyse dedim, gidip Cross Plus almak iyi olur.

Şu anda belirli sayıdaki araç için ekstra paketler sunuyor Fiat malum.İlerde bunlar paralı olacak.Şimdi akıldaki deli sorulara geçelim her zamanki gibi;

Popstar'ın ekstraları Konfor paketi (Elektrikli bel destek ayarlı sürücü koltuğu, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön kolçak, çift bölgeli otomatik klima)Dinamik güvenlik paketi (Şerit takip,kör nokta uyarı ve çarpışma önleme sistemleri)
    Cross Plus'ın ekstraları Bİ-Xenon far, deri paketi ( elektrikli ısıtmalı deri koltuklar ), 6,5'' büyük ekran, navigasyon, özel tamponlar vs. ( daha şık duruyor )

Şimdi popstar 72 bin tl ancak Xenon, deri koltuk, büyük ekran ve navigasyon gibi görsel olarak aracı çok yukarıya taşıyan özellikler yok.
    Cross Plus 78 bin tl onda da anahtarsız giriş ve şu güvenlik paketi zımbırtısı yok.

Sizce hangisini almak mantıklı?İki araçta 1.6 multijet 120 hp 4x2 manuel vites.

Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz? Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz?

• Bu arada yazayım evet aracın fiyatı yüksek, bende bunun farkındayım .Bu araca bu para verilmez gibi bir yaklaşım içinde olmayınız lütfen zira piyasa bu.
  • Ben popstar alirdim, tabi guvenlik onemli benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iç-dış görünüm ile bence çok şık duruyor.Ben olsam Cross plus alırım çünkü xenon deri koltuk o tampon tasarımı vs güzel göstermiş çok.Popstar a baktım o kadar ilgi çekici değil.Ama diğer yandan ondada güvenlik ekipmanları iyi + fiyatı 6 bin tl ucuz.Karar biraz zor.

Ama şu iç mekan çok güzel duruyor güzel yapmış Fiat.
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    valla bence almayın. Bu aracı Fiat toplamda senede 300 tane satamaz ikinci eli elinizde kalır zarar fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrero_ -- 19 Mart 2015; 0:44:56 >
  • Geçen gün tırlara yüklenmiş taşınırken gördüm gayet güzel şık tasarımlı mercekli farları bayağı medeni gösteriyor zaten bu araçları alanların kitlesi farklı dediğiniz gibi gayet marjinal hoş bir araç.
  • mondeodan sonra bu çekilmez, suv istiyorsan kuga seni datmin edebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen ALACAĞIM dediysen bize laf düşmez bana kalsa Cross Plus ı alın. Güzel günlerde pinin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat ve türevleri tasarımlar hep yenilikçi ,güzel ama iç mekândan kaybediyorlar genelde.

• Güzel tercih ama platform kardeşi olan Renegade' de göz gezdirin derim. Ama illa 500X olucaksa Crossover Plus ciddi anlamda görsel fark var.

• Hemen hemen aynı fiyatlara kardeşi olan Renegade var. Onu da düşünebilirsiniz. 500x'de ikisi arasından Cross Plus alırdım her ne kadar güvenlik paketi eksik de olsa çok gerekli şeyler değil Popstar'ın sundukları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Herkese merhaba.Yine yoldan çıktım, ipim koptu, marjinal bir arabaya doğru ilerlemekteyim .Şu günlerde aracımı takasa verip gidip bir 500x alma isteğim tavan yapmış durumda.Geçen gün Popstar versiyonunu inceledim, orta donanım olmasına rağmen içime sindi.Bu bile güzel geldiyse dedim, gidip Cross Plus almak iyi olur.

Şu anda belirli sayıdaki araç için ekstra paketler sunuyor Fiat malum.İlerde bunlar paralı olacak.Şimdi akıldaki deli sorulara geçelim her zamanki gibi;

Popstar'ın ekstraları Konfor paketi (Elektrikli bel destek ayarlı sürücü koltuğu, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön kolçak, çift bölgeli otomatik klima)Dinamik güvenlik paketi (Şerit takip,kör nokta uyarı ve çarpışma önleme sistemleri)
    Cross Plus'ın ekstraları Bİ-Xenon far, deri paketi ( elektrikli ısıtmalı deri koltuklar ), 6,5'' büyük ekran, navigasyon, özel tamponlar vs. ( daha şık duruyor )

Şimdi popstar 72 bin tl ancak Xenon, deri koltuk, büyük ekran ve navigasyon gibi görsel olarak aracı çok yukarıya taşıyan özellikler yok.
    Cross Plus 78 bin tl onda da anahtarsız giriş ve şu güvenlik paketi zımbırtısı yok.

Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz? Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Aracınızı satarken lütfen bana haber verin

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Herkese merhaba.Yine yoldan çıktım, ipim koptu, marjinal bir arabaya doğru ilerlemekteyim .Şu günlerde aracımı takasa verip gidip bir 500x alma isteğim tavan yapmış durumda.Geçen gün Popstar versiyonunu inceledim, orta donanım olmasına rağmen içime sindi.Bu bile güzel geldiyse dedim, gidip Cross Plus almak iyi olur.

Anahtarsiz giriş & çalıştırma (aslında konfor paket içeriğinin tümü) cross plus'ta standart..

Opening editionlari kiyaslayinca;
    Popstar'in artıları;
    *Dinamik Güvenlik paketi

Cross Plus'in artıları;
    *Elektrikli deri koltuklar
    *Büyük ekran & navigasyon
    *Sensörler
    *Bi-Xenon
    *Katlanabilir yan aynalar
    *Tampon farklı
    *Traction+

Popstar ihtiyaç, Cross Plus gösteriş aracı gibi :) Ben Popstar'dan yürürdüm. Ayrıca aracın fiyatı pahalı değil hocam. Mokka'dan, Renegade'den daha ucuz.. Juke derseniz zaten kalite olarak bu aracın yanına yaklaşamaz. Pek rakip sayılmaz yani.

• Araç gayet güzel ben çok beğendim.Linea doblo gibi değil bariz kaliteli malzeme kullanmış fiat.Bence alınabilir.Ben de şu sıra benzinli otomatiğini alıp lpg ile binebilir miyim onun peşindeyim...
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Abi merhaba :) mondeodan sonra seni yeteri kadar tatmin edecek bir model tork-performans açısından. Aynı fiyata çok daha dolu c sınıfı modeller var ama bir değil. 500x güzel bir araç.

Anahtarsız giris çalıştırma önemli özellik hangisinden varsa o alınmalı. şimdiden hayırlı olsun

• Güvenlik önemli.Popstar bence de.
  • Ön farlar ferrariden stoplar vw polodan izler taşıyor
  • Beraber çalıştığım arkadaşımda 500x'in kardeşi renegade var. Sürekli sohbet ederiz, bazı günler beraber döneriz.

Araç full donanımlı ve 95bine alındı. 500x ona göre daha uygun fiyatlı. Can tavan, koltuk ısıtma, güvenlik paketi, deri koltuk vs vs birçok donanım var.

Araç genel olarak güzel, kaliteli, başarılı bir araç ama bence en kötü yanı dizelin tüketimi. Arkadaşım çok sakin kullandığı halde tüketim 7,4litre. Trafik falan açıldığında 6litrelere düştüğü halde genel ortalaması 7,4litre ve fabrika verilerinin çok üstünde.
    500x benzinli olanı öneririm. Alternatif olarak suzuki s-cross benzinli cvt öneririm. S-cross donanım ve tüketim olarak çok başarılı. Renegade 1450kg civarı s-cross 1150kg civarı. Tüketimin asıl nedeni bu bence.
  • Güvenlik donanımları daha önemli olduğu için ben popstar'ı tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Ön farlar ferrariden stoplar vw polodan izler taşıyor

Yok artık hocam ne alakası var allasen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.