Aşırı kararsızım bmw mi kia mı
-
-
Selamlar, çok güzel iki araç. Ancak tarzları o kadar farklı ki karşılaştırmasıda zor. Birisi SUV diğeri ise MPV. Ayrıca birisi Premium sınıfta bir araç. Buna rağmen eksikleri var mı? Tabiki var. Ancak kalite hissiyatı 2 serisi Active Tourer'da daha önde. Idrive 8 sistemi. Hafızalı koltuklar. Elektikli bagaj vs de güzel donanımlar. Aslında donanımsal olarak birbirlerine çok yakınlar. Prestige paket bir Sportage'da gerçekten dolu. Ayrıca motor ve 4*4 ile de alınıyorsa kesinlikle Sportage derdim. Sadece BMW olsun istiyorsanızda tabiki 2 serisi derdim. Ancak bir şartla. O da mild Hybrid 170hp motor olsaydı. 136hplik 3 silindir motoru bir türlü sevemedim. Bmw'ye asla yakıştıramıyorum o motoru. Aslında 2 serisi active tourer için mantıklı olabilir. Yeni x1'de o motoru görünce şok geçirmiştim. Bu sebeple yazdım. Zor bir seçim. Yinede ben Kia Sportage derim. Aklınızda soru işareti kalmaması adına iki araçla da ayrı ayrı test yapın derim. Hangisi ihtiyaclarınıza daha yakınsa onu seçebilirsiniz. Hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 9 Kasım 2022; 12:30:7 >
-
Merhaba. Ben olsam Kia Sportage seçerdim. BMW çok daha kalitelidir muhtemelen ama MPV tipi sevmiyorum pek. Benzer fiyat bandında farklı araçlar da seçilebilir belkiç Formentor bu ara çok moda mesela.
-
Abi yorumun için çok teşekkürler 2.18 140hp olan benim seçtiğim eylülde teslim olcaktı hala olmadı bende rotayı sporgate dizel oto prestige çevirdim ama bilemedim biri premium biri kia oda çok iyi yapmış aracı bi sizlere sorayım dedim
-
Rica ederim. Sportage cok uzecegini dusunmuyorum. Artik bircok seyi yenilediler. Dedigim gibi ikisiylede bir test surusu yapin derim. Buna gore daha saglikli bir karar vermis olursunuz.
-
Peki sportage dizel mi benzin mi
-
Kesinlikle benzinli ve 4*4 harman kardonla beraber.
-
şu saatten sonra dizel alınmaz sportage benzinli 4x4 olursa alınır bmw de logosu dışında araba maraba olmadığından alınmaz
qasqhai 4x4 alternatif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 9 Kasım 2022; 13:9:0 > -
Sportage'a o kadar para verilir mi bilemedim. Bmw de ucuz değil. Zor seçim.
-
Benzinli 4x4 bol oyuncaklı sportage. -
Net BMW premium marka, kalite hissiyatı olarak Kia'dan üstün oluşu, sağlamlığı, insanlarda ki algısı vb... bu liste böyle uzar gider. Yerinizde olsam düşünmez, direk BMW alırdım.
-
Suv araçları sevmiyorum.
Bmw tabi ki. -
Mpv iyice ölen bir segment maalesef.
Bütçeniz yeterse yeni X1 X line düşünebilirsiniz. -
Premium dediğin araç 2 serisi hocam heryeri premium olsa ne olur -
Hocam farklı yapmışlar bu sefer ama
-
Bu saatten sonra suv tarzı ve yakışıklı bir araç varken mpv tarzı araç düşünmezdim -
Hahaha bmw tabi ki diyenler hayatlarında o 2 serisi mpv koltuğuna oturmamıştır. Araba inanılmaz kalitesiz arkadaşlar her malzemesi ayrı kötü. Vites topuzu bile dandik yahu. Arkadaşım bi gaza gelip mondeo satıp almıştı 2 ay dayanamadı. -
Ben de geçen gün kararsız kaldım. 7 Serisi ile Kia Rio ve Hyundai i20 arasında git-gel yaşadım.
Sonunda Ceed aldım ve 1.4 100 Hp motorumla rampada 740xd tokatlıyorum.
BMW premium marka değil sonuçta, KIA daha preminyum hem de elegant, bir o kadar da plantinyum.
BMW dediğin marka zaten nedir ki, 6 serisi 7 serisi 8 serisi bizi kesmez, sportage zaten x1 x2 x3 x4 x5 rakibi değil olsa olsa x9 rakibi olabilir
-
Kia, uzakdoğulular arasında en iyilerden diğeride hyundai zaten, hondayı, toyotoyu ve diğer küçük toyotoları ( suzuki vs vs ) filan tarumar etti.
Çünkü Alman ekolüne sarıldılar. Alman gibi mekanik, kaportaya özendiler.
Fakat Alman yine Almandır. Audi, BMW, VW, Mercedes her zaman ben burdayım diyor. Sıkılığıyla, tokluğuyla yolu yaşatırım diyor. Kalitemle yani nasıl tasvir etsem bilemedim; böyle sen bana soğan ekmek versen bile, çatal tabağın soluna, bıçağı sağına koyarım diyor.
Şahsen ben bu ikilemde kalmam, BMW alırdım.
Şimdiden tercihinizde hayırlısı olsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Premium dediğin araç 2 serisi hocam heryeri premium olsa ne olur
|
Bu saatten sonra suv tarzı ve yakışıklı bir araç varken mpv tarzı araç düşünmezdim
|
Benzer içerikler
- dizel araca 1 litre benzin koymak
- test aracı alınır mı
- goodyear eagle sport 2 yorum
- mercedes kompressor nedir
- mazda rx8 alınır mı
- volvo xc90 elektrikli
- 508 peugeot 2024
- togg batarya kapasitesi
- yeni audi a3
- fiat egea 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X