Sıfırı araca ambiyans
Audi q3 vs q3 sportback
Arkadaslar biz tek çocuklu bir aileyiz ve araç almamız lazım
bagaj ihtiyacımız var bebek arabası vs. Kullanan gören bagaj açısından vs hangisi daha mantıklı sportbacki dışarıda gördüm tip olarak efsane ama bagajı nasıl videolardan çözemiyorum öneriniz ne olur
Sizce ds7 mi sportage mi
Arkadaşlar sizce ds7 2023 dizel-oto perfomance line mı
yoksa kia sportage 2023 benzin oto prestige mi
kararsız kaldım cok sizce hangisi mantıklı olur kia 150-200 da ucuz olucak ne yapsam sizce
Alın aşaması yardım arkadaslar
Selam herkese uzun araştırmalar sonunda 2 ye indirdim seçeneği yıllardır lg kullanıcısıyım cok memnunum lg den
şimdi yeni bi tv alacağım işyerime özel indirimle 65 samsung q80b 27bin tl ye geliyor aynı zamanda lg 65qned816 da aynı bu fiyat sizce hangisini tercih edeyim q80b ye çok şikayet okudum maçlarda sıkıntılıymış falan ne önerirsiniz lg den devammı yoksa samsung 65q80b mi
Özel plaka nasıl yapılıyor
Arkadaslar selam bu hafta kısmetse sıfır arac alıcam teslim edilicek arac borusandan özel plaka istiyorum sistem nasıl oluyo bilginiz varmı örn 34 krm … istiyorum nasıl yaparım
Aşırı kararsızım bmw mi kia mı
merhaba arkadaşlar şuan araç alım aşamasındayım aşırı kararsızım sizce
bmw 2.18i active tourer mi 2022 m paket full
kia sportage prestige paket mi
siz olsanız kararınız ne olurdu
almanyadan bebek arabası DHL kargo
arkadaşlar yeni doğacak bebeğimiz için türkiyede 4bin tl olan bebek arabası almanyada dhl kargo dahil 2000-2100 tl bir fiyatı var. ve ben bunu almak istiyorum almanyadan gelince gümrüğe takılır kesin takılırsa sizce nekadar gümrük vergisi öderim.alacağım sitede amazonun ki gibi gümrük vergisinide ödeme seçeneği yok.ne kadar çıkar acaba sizce
Nokia c3-00 ekrandaki e işareti
|
Meslek: turizm
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 9.991 (Bu ay: 562)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası