Şimdi Ara

Özel plaka nasıl yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam bu hafta kısmetse sıfır arac alıcam teslim edilicek arac borusandan özel plaka istiyorum sistem nasıl oluyo bilginiz varmı örn 34 krm … istiyorum nasıl yaparım

• Proforma fatura isteyin satış temsilcisinden.

Araç kimin üstüne olacaksa, o kişi proforma fatura ve kimliği ile ikamet adresindeki trafik şubeye gidecek, istediği plaka boşta ise bağış yapacak, aracın şasi no ve plakayı polis eşleştirir.

Noterde aracın ruhsatı çıkarken de o plaka ile çıkıyor otomatik olarak.

Plaka bağış miktarları şehirden şehire ve istediğiniz harf rakam kombinasyonuna göre değişiyor.

Mesela Adana'da 'EDA' plaka için 15.000 isteniyor. Ben geçen hafta EGT aldım (soyadımız Eğit), tanıdık polis 500 lira bağışa halletti sağolsun
  • Bu instagramda özel plaka vs sayfalar var onlara yazdım onlar dogru oluyomu hocam bilginiz varmı

onlara istediğim plakayı yazdım müsait değil bu plaka dediler bilirlermiki onlar

• Ben direk trafik şubeden sordum hocam, bilemem instagram vs
  • Aracın şasi bilgileri olan proforma fatura varsa trafik şubeye gidip şu plaka müsait mi diye sorarsanız size cevabını verirler. Müsaitse sizden polis bakım sandığına güzel bir BAĞIŞ yapmanızı isterler. Buradaki güzel bağış miktarı istenen plakaya ve plakayı alan kişinin ense kalınlığına göre değişir.
  • Örn 34 krm istiyodumda zor olur galiba 34 KK istesem buna çok ücret isterlermi sizce

• fractal design kullanıcısına yanıt

Öyle ensemiz kalın biride değiliz sıradan bir vatandaş 😂

• doğuş iş o sıraya gelince arayıp soruyor özel plaka istiyor musunuz diye

• Borusan da sorarmı acaba

• Satış temsilcinize söylerseniz tescil işinizi yapan personel halleder. Sürekli bu işi yaptıkları için sizden ucuza ve kolay çözerler.

• 33 Plaka da 2 defa EP aldım bu ay birine 2.250 diğerine 2.000 verdim.
    İstanbulda ort 2-3 katı arası fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxicated -- 19 Aralık 2022; 10:49:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.