Şimdi Ara

Tesla model y sr mi 2023-2024 x1-q3-xc40 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce verdiği his,ses yalıtımı,konfor,süspansiyon yumuşaklığı,rüzgar sesi vs hepsini düşününce teslamı yoksa premiummu (not : oturdugum sitede şarj istasyonu var şarj problemim yok)

• Varmı test eden önerisi olan
  • Tesla tabi ki
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Aradada minn 600-700 bin tl fark var hocam rüzgar sesi alıomus vs diolar tesla için

• Kullanım keyfi ve malzeme kalitesi olarak x1, konfor olarak q3. Xc40 anlamsız bu araçlar arasında,

F/p olarak açık ara tesla. Durum bu.
    Hepsini kullandım sıralamamı yazayım, xc40'ı koymadım.

Konfor q3 tesla x1(tesla boyutlar olarak çok daha iyi ama daha sert x1 ile ayni derim aslinda,)
    Yol rüzgar sesi hepsi çok iyi hepsi 130 sonrasında ses alır.
    Performansda tesla zira elektrikli
    Kullanım zevki x1 zira direksiyon hissi var

Seçim sizin, bu arada tesla'da bence değil ama premium olarak geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Kasım 2024; 14:19:50 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için çok sağolun hocam artk konfor az rüzgar sesi vs arar oldum bindiğim suvlarda bu rüzgar sesi beni benden aldı yıllardır o yüzden tesla belki yapmaz dedim ondada devam ediyor :) yıldım artık 😅

• Söyle düşünün, bu saydığınız araçların fiyatları yurtdışında hemen hemen aynı hatta diğerlerini elektrikli değilde benzinli olarak düşünürseniz Tesla daha pahalı.

Buna karşın Tesla daha fazla araç satıyor.

Siz ise burada sıfır Tesla mı, ikinci el saydığınız modeller mi diye soruyorsunuz.

Tesla bazı konularda iyi olmasa, genele bakınca bu araçlardan iyidir. Aksi olsa satış başarısı olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 Golf vs 2024 T-Cross
    2 ay önce açıldı
    2016 tuscon vs 2023 t cross
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

Tesla sıfır hocam ,x1 de ikinci el 2800-2900 civarları vs falan

• Araca kaç kişi binecek, bütçe nedir, kaç km yıllık yapılıyor?

• en1gma kullanıcısına yanıt

Araca 2 kişi birde çocuk binecek hocam yılda ortalama 15bin km yapıyoruz,halihazırda 2023 sportage kullanıcısıyız max bütçe 2750

• bloody_murder kullanıcısına yanıt

Size ortalama genişlikte yalıtımı iyi elektrikli araç lazım görüntüye göre

Xc40 p8 recharge ultimate (567km menzil)modeli bu kriterleri karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Kasım 2024; 20:43:17 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

V40 mı c40 mı hocam

• bloody_murder kullanıcısına yanıt

Xc40 mesajı düzenledim

https://www.sahibinden.com/s/2wlzG0J6

İlanla alakam yoktur örnek olsun diye atıyorum

• daha önce ne sürüyordunuz ona göre bunlar çok düşük de kalabilir size çok iyi de gelebilir

bi arkadaş rr vogue kullanıyodu volvo xc90 aldı tırt dedi ki millet xc 90 a bayılıyo

motor sesi yok rafinelik geçer notta müziğin sesini açınca rafinelik üst seviyeye çıkıyo

süspansiyon ve yol konforu da orta üzeri ama genelde o yazdıklarınızdan sıralamam model y en tırto tesla olsa da

1 tesla 2 tesla 3 tesla

• Togg uzun menzil kullanıcısıyım, Toggu test edin bu saydıklarınızın tümünden çok daha iyi ,üstelik isteğiniz süspansüyon konforu , sessizlik konularında çok başarılı , mutlaka test edin ,son sürümde çok stabil ve ilk üretimden sonra epey geliştirme hem yazılım hem parça bazında yapılmış Tesla model y sr mi 2023-2024 x1-q3-xc40 mı 

x1,q3,xc40 bunlar B+ araçlar , togg boyutlarında ferahlığında sadece tesla kalıyor onunda mazleme kalitesi kötü ,SR da kısa menzil bataryası var 53KW-tesla kısa menzil 1.860 ,Togg uzun menzilde 88.5KW- 1.840 , en full olanı 1.923 - 800bin sıfır faizli kredi

togg şu anda finans kampanyası ile çok cazip olduğu gibi malzeme kalitesi olarakta diğerlerinden önde ,teslayı saymıyorum da(kalitesi bunların seviyesinde değil) bunlar premiumsa togg daha premium

en basitinden yüz tanıma ile sürücüyü tanıyıp ,elektrikli koltuk,ayna,radyo , ısıtma ayarlarını buna göre yapabilen Togg dışında hangisi var ?

Tesla model y sr mi 2023-2024 x1-q3-xc40 mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 25 Kasım 2024; 22:56:10 >

• Tesla Model Y LR 2023 ve Volvo XC40 2021 kullanip satmis biriyim. 2022 model onceki kasa x1 i de zaman zaman kullaniyorum. Bu uc secenek arasinda net tesla derdim. Xc40 her acidan fena degil ama hep ortalama kaliyor heyecanlandiran bir yonu yok. X1 onceki kasa bmw gibi hissettirmiyor malzeme kalitesi vs bence cok kotu. Tesla lr kullandim sr kullanmadim ama teknolojisi ic mekani ayni oldugunu dusunerek tesla tavsiye ederim. Uzaktan erisim kolayligi, yakit maliyet avantaji, ic mekan genisligi, yol tutusu, multimedya sistemi, sessizligi ve daha bir cok sayamayacagim ozellik bana tesla tercih ettirir
  • Tesla and others boşuna söylenmedi
  • Bütçeniz çok yüksek.
    Bu bütçe ile bütçenizin epey altında ki tesla'yı alırsanız ilk sıkıntıda isyan ederseniz.
    Piyasayı bilmiyorum ama bütçenize göre en iyisini zorlayın.
    Not: tesla mysr kullanıcısıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.