2020 Model xc40 mı sıfır 408 mi
-
-
İkinci el olmasına rağmen Volvo derdim. Peugeot grubuna ben pek sıcak değilim bu da beni etkiliyor. Tabii özellikleri motoru şanzımanı karşılaştırmak lazım. XC40 408'e göre genişlik ve yükseklik bakımından 408'den önde bir araç. İsveç kalitesinden şaşmayın derim.
-
408 arkasi cok basik geldi bana yoksa goruntu olarak cok dikkat cekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
XC40 nedir gözünüzde bilemiyorum ama bir ingiliz youtuber tiguan ile karşılaştırmasında xc40'ı baya gömmüştü.
Üst seviye bir sürüş kalitesinin olmadığından, sıradan olduğundan bahsedip durmuştu.
408'i bilmiyorum.
-
408 hiç ergonomik ve güzel gelmiyor gözüme nedense ,bayide durduğu gibi bir duruşu yok yolda
Dışarda ne zaman görsem gözüme çok etkileyici gelmiyor ,oysaki bayide daha bir hoş gelmişti
Bir de motoru biraz bayık kalıyor ,uzun olduğu için de virajlarda biraz salma yapıyor araç
Suan 3008 kullaniyorum otomabilsevdam diye bi youtube kanali kiyaslamis ikisini 3008 daha iyi diyordu o videodan sonra kafa takildi yoksa xc40 a bayagi takmistim premium enazndan diye
Bu fiyat araliginga alternatif sunabilirmisiniz mesela sportage prestige filan ?
408 janjanlı gözüküyor olsa bile Xc40 ile kıyaslanabilecek bir araç değil.
408'in tek artısı sıfır olması. İçi oyuncak dolu 1.2 motorlu bir pejo. XC40 ile başka konularda rekabet edemez.
-
Üzerinize ne olur alınmayın ama genel olarak böyle konular bana saçma geliyor.
Adamlar araçlarının piyasası ugruna saçma sapan insanları yonlendiriyorlar. Marka fanları hiç görmediği rakip araca laf atabiliyor, kulaktan dolma nasıl kullanıldığını bilmediği araçlar için o kronik bu şöyle falan filan diyebiliyor. En nihayetinde bunların hepsi makine.
Tavsiyem evden çikmadan Allahım hakkımizda hayırlısı neyse o olsun deyip 2 araca da aynı gün görüp gidip oturacaksınız direksiyonunu tutup içindeki kokuyu bir ciğerinize çekeceksiniz. Koltuğuna şöyle poponuzu bir iki kaydirıp sırtınizı yaslayacaksınız. Hangisi içinde sevdiklerinizle birlikte güzel bir tatil yolculuğu hayal edebiliyorsanız o aracı alacaksınız..
Yoksa 1 2 saat sonra indirdiğiniz 2 seçenek birilerinin kafanızı karıştırması sonucu 3 4 e çıkacak.
Ama şurda da bir mantık söz konusu birisi 2.el diğeri sıfır km, markasi ne olursa olsun birileri makineyi sizden önce uzunca kullanmış kasislerden nasıl geçmiş, motoru ne kadar redline da kullanmış bilemeyeceksiniz, bakım konusunda sizin gibi titiz olup olmadığını da bilemeyeceksiniz herkes malıni satarken över yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklisiniz
Sifir her zaman sifirdir garanti acisindan bile mantikli volvonun parcalar ates pahasi yan sanayi skalasida az s40 i olan arkadasim vardi sanayiye gitmeye korkuyordu
XC40 tabii ki. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3008 hangisinden daha iyiydi diyor belirtmemişsiniz, anlayamadım.
Benim izlediğim kanalda XC40'a adeta teneke demişti, Tiguan'ı epey övmüştü.
Bizde zannediyorum XC40 gerektiğinden fazla değer görüyor.
-
Durumunuzu bilmem ama volvoyu yürütmek herkesin harcı değil. Benim durumum olsa bile sanırım masraflarından dolayı almazdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bakm ve parca konusunda mi.Bilginiz varsa bu hususlarda paylasrsaniz sevinirim
İsveçte 2020 toyota chr ile 2020 xc40 aynı para. Yakın zamanda arkadaşım ikisi arasında kalıp volvoyu tercih etti. 2020 chrı burada 1 milyona alabilirken xc40 a 1.8 falan yazıyorlar. Fiyatının ne kadar şişik olduğunu sırf bu karşılaştırmadan bile anlayabilirsiniz
Xc40 diyenlerin %95 i ezbere tavsiye ediyor emin olun.
408 daha fazla artısı var. İçi, bagajı daha geniş, yalıtımı, sürüş kalitesi daha iyi, üstüne üstlük sıfır. Euroncap 4 yıldız olması ve motorunun biraz zayıf olması dışında eksiği yok bence.
Xc40 daha ferah, marka algısı yüksek. Güvenlik olarak da daha iyidir muhtemelen. 129hp lik motor değilse performans olarak da iyidir.
İkisi de sıfır ve benzer fiyatlı olsa arada kalırdım ama bu şartlarda tabii ki 408.
Tesekkur ederim
Pejo 408 harika olmuş. 400 km kullandim hayran kaldim.
Passat kullanicisi olarak sedan gibi yol tutan ve suv gibi yuksek arac. Yol tutusu passat gibi iyi ve genis bir arac. Diger suvlar gibi viraja girince savurmuyor. Yola iyi yapisiyor. Elektriklisi gelse kesin alirdim.
Xc40 ise yukseltilmis bayan arabasi. Tek avantaji volvo olmasi.
Ikisini de kullanan birisi kesin 408 secer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
408'in tek artısı sıfır olması. İçi oyuncak dolu 1.2 motorlu bir pejo. XC40 ile başka konularda rekabet edemez. |
Pejo 408 harika olmuş. 400 km kullandim hayran kaldim.
Passat kullanicisi olarak sedan gibi yol tutan ve suv gibi yuksek arac. Yol tutusu passat gibi iyi ve genis bir arac. Diger suvlar gibi viraja girince savurmuyor. Yola iyi yapisiyor. Elektriklisi gelse kesin alirdim. Xc40 ise yukseltilmis bayan arabasi. Tek avantaji volvo olmasi. Ikisini de kullanan birisi kesin 408 secer |
408 hiç ergonomik ve güzel gelmiyor gözüme nedense ,bayide durduğu gibi bir duruşu yok yolda Dışarda ne zaman görsem gözüme çok etkileyici gelmiyor ,oysaki bayide daha bir hoş gelmişti Bir de motoru biraz bayık kalıyor ,uzun olduğu için de virajlarda biraz salma yapıyor araç |
Senelerce 2 airbagli polo jetta binen tayfa gelmiş euroncap 4yıldız diyor aynen aynen.
|
İkinci el olmasına rağmen Volvo derdim. Peugeot grubuna ben pek sıcak değilim bu da beni etkiliyor. Tabii özellikleri motoru şanzımanı karşılaştırmak lazım. XC40 408'e göre genişlik ve yükseklik bakımından 408'den önde bir araç. İsveç kalitesinden şaşmayın derim. |
Sifir her zaman sifirdir garanti acisindan bile mantikli volvonun parcalar ates pahasi yan sanayi skalasida az s40 i olan arkadasim vardi sanayiye gitmeye korkuyordu
|
Üzerinize ne olur alınmayın ama genel olarak böyle konular bana saçma geliyor.
Adamlar araçlarının piyasası ugruna saçma sapan insanları yonlendiriyorlar. Marka fanları hiç görmediği rakip araca laf atabiliyor, kulaktan dolma nasıl kullanıldığını bilmediği araçlar için o kronik bu şöyle falan filan diyebiliyor. En nihayetinde bunların hepsi makine. Tavsiyem evden çikmadan Allahım hakkımizda hayırlısı neyse o olsun deyip 2 araca da aynı gün görüp gidip oturacaksınız direksiyonunu tutup içindeki kokuyu bir ciğerinize çekeceksiniz. Koltuğuna şöyle poponuzu bir iki kaydirıp sırtınizı yaslayacaksınız. Hangisi içinde sevdiklerinizle birlikte güzel bir tatil yolculuğu hayal edebiliyorsanız o aracı alacaksınız.. Yoksa 1 2 saat sonra indirdiğiniz 2 seçenek birilerinin kafanızı karıştırması sonucu 3 4 e çıkacak. Ama şurda da bir mantık söz konusu birisi 2.el diğeri sıfır km, markasi ne olursa olsun birileri makineyi sizden önce uzunca kullanmış kasislerden nasıl geçmiş, motoru ne kadar redline da kullanmış bilemeyeceksiniz, bakım konusunda sizin gibi titiz olup olmadığını da bilemeyeceksiniz herkes malıni satarken över yani |
İsveçte 2020 toyota chr ile 2020 xc40 aynı para. Yakın zamanda arkadaşım ikisi arasında kalıp volvoyu tercih etti. 2020 chrı burada 1 milyona alabilirken xc40 a 1.8 falan yazıyorlar. Fiyatının ne kadar şişik olduğunu sırf bu karşılaştırmadan bile anlayabilirsiniz
|
Biraz düşünmek iyi olabilir özellikle güvenlik testlerinden 4 yıldız alması büyük soru işareti |
Benzer içerikler
- ankara trafik denetleme şube müdürlüğü detsis no
- kırık stop camı tamiri
- fomoco nedir
- patlak lastikle gidilir mi
- avis dolandırıcılığı
- byd satış rakamları
- ıd 7
- sıfır araba fiyatları
- mg 7
- togg batarya kapasitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X