Sportage için bir şey diyemem de tucsonun şu son kasalarının şanzımanı sıkıntılı. Yokuş yukarı vites değişimleri biraz fazla olunca, yine yokuş yukarı dur kalk yapınca şanzıman yağı sıcaklık arızası veriyor 20 dakika kenarda beklemek zorunda kalınıyor diye okumuştum geçenlerde. Sportage'e binmediğim için bir şey diyemem ama Tucson konfor acısından ya da daha genellersem Hyundai ve Kia grubu konfor işini çok iyi yapıyor. |
2020 Model xc40 mı sıfır 408 mi (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Euroncap de4 yıldız olması pek bir önemsiz 🤣 her türlü volvo xc40.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa senden duydum, çevremde çok alan oldu ve memnunlar motor mekanik Renault Mercedes zaten
memnun olanın çok olduğu kadar olmayanda çok hocam. Bizde çevre tavsiye ediyor bak işte güzel araba falan dedik tabiri caizse elimizde patladı gibi bir şey oldu. Şu an 4300 km'ye yaklaştı. Şimdilik bizde de problem yok
-
sıfır sıfır sıfır, 408 ile iyi combo
-
Bayiye gittigimde satis muduru 2022 de guncellenen bi degisiklik oldu euro ncap standartlarinda oncekine gore 5 yildiz ama son guncellemeden dolayi 4 yildiz verildi demisti.Sonucta guvenirlik konusunda bir eksigi oldugu asikar.
Hiç düşünmeden 408 alırdım.
Biraz düşünmek iyi olabilir özellikle güvenlik testlerinden 4 yıldız alması büyük soru işareti
Benim çevrede alanlarin geneli bu konuyu açan arkadaş gibi piyasası hızlı olduğu için
Ve mekanik altyapı çok bilindik olduğu icin aldılar
Mercedes motoruna 4x4 seçeneği ve baya baya doldurma imkanı da cabası
Yani tercih edilebilir gayet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Ocak 2024; 8:51:5 >
En buyuk eksisi motoru ve bu 4. Yildiz olayi zaten
Önemsiz değil tabii ki ama burada seçimi etkileyecek düzeyde değil. Xc40 5 yıldız olsa da eski teknoloji. Aralarında yaş farkı var, yorgunluk farkı var. Güvenlik anlamında aralarında aman aman fark yoktur. Güvenlik sadece puanla olmaz.
Kesinlikle 408 derim. Xc40 en az 4 yıllık bir araba olacak . Ayrıca 408 in yol tutuşu, sessizliği ve iç malzeme kalitesi hiç yabana atılır değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senelerce 2 airbagli polo jetta binen tayfa gelmiş euroncap 4yıldız diyor aynen aynen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelik güvenlik ise XC40 alıp huzur içinde kullanırsınız.
-
Chr Türkiye'de üretiliyor ve yurtiçi piyasaya ciddi indirimle satılıyor.Yurtdışı fiyatları ciddi daha pahalı ki pandemi sonlarına doğru ,
çip krizi varken yurtiçine araç vermediler,alayını ihrac ettiler.
-
Aynı ikileme sahipken 408 aldım.
18.500 km oldu çok memnunum. Ne bir trim sesi ne de motorun yetmediği bir durum yaşadım. Donanımı iyi, yol tutuşu da hiç fena değil.
-
-
408 alınır.
408 ile xc40 arasında güvenlik olarak fark olmaz. Mesajları okuyan 408 ile kaza yapan direkt öteki tarafa gider, xc40 ile yapan araçtan gülerek çıkar zanneder. İkisi ile de aynı sonuç alınır pratikte.
Xc 40 2018de teste alındı, o dönem ön 2 koltuk arası airbag zorunluluğu yoktu mesela ama 2022de teste giren 408 zamanında vardı, 408de bu olmadığı için ciddi puan kırılmıştır mesela.
Volvonun aktif güvenlik sistemleri daha hassas ve hızlı çalışıyordur vs ona bişey diyemem, ben sürücü-yolcu korumasından bahsediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 31 Ocak 2024; 9:41:17 >
Bu hayatta emin olduğum seylerden biri, 3 silindirli arabalsr icin asla 60 bin euro'ya yakin para dokmeyecegimdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020 ekim ayında CHR passion modelini 241.000 TLye aldım.yazın kaza yapıp pert ettim. Kaskodan ekim 2021de para gelecekti 410bin idi araç .
Ama bulamadım tabii , Civic aldım 405Bin TL'ye. 1 ay sonra Kasımda Ankara yönüne giderken fabrikadan limana giden 10'a yakın tırın üzerinde
TRde olmayan renklilerde dahil bir sürü CHR görmüştüm. Bayii mi arayıp serzenişte bulununca, Yurtdışı fiyatları daha yüksek diye üretilenler hep ihrac ediliyor,
yurtiçi piyasaya verilmiyor demişlerdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X