Şimdi Ara

2020 Model xc40 mı sıfır 408 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsmi volvo olunca bakis acisi farkli oluyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan3368 G kullanıcısına yanıt

Siz iki ay önce 3008 konusu açmamış mıydınız?

Cupra falan

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Forumun hafiyesi misin kardeşim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bremin yorum Atacaz konusuna derdini anlayak hele babos:D

• MetuEs kullanıcısına yanıt
    408 önce NCAP dan 5 yıldız alsın sonra diğerlerine rakip olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Cupra aldim 3008 den sonra cupra cok sert ve dar geldi.Burdaki arkadaslar dar olacagini soylemislerdi aile icin keske burdakileri dinleseydim. 408 i tercih etmeme nedenim motoruydu.Suan cuprami ilana koydum tekrar 408 bakarken bi arkadas onerdi xc40 i cok arada kaldim yine kronigi var mi alirim cupra gibi memnun olmazmiyim cok ikelemde kaldim.Aslnda 408 in 1.6 hibrit motoru olsa turkiye gozum kapali alirdim.

• yerdavader kullanıcısına yanıt

Evet birde bu durum var

4.5 sene Volvo binicisi olarak söylüyorum bir suv serisine binmesem de Volvo gibi bir markayı peugeotla yan yana getirmem. Volvo güvenlik ve tedbir odaklı araç üreten bir markadır bunu herkes bilir. Peugeot'un yeni 408'leri bana çok yakışıklı gelmiyor yani bir çekiciliğini bulamıyorum aracın. xc40 alınabiliyorsa temizinden düşük km'li alınabilir.

• Eğer bulunamıyorsa da formentor'a da bakılabilir.

• kaplanemral K kullanıcısına yanıt

Suan cupra formentor kullanicisiyim yaklasik bir ay oldu alisamadm ic hacmi aileye uygun degil.İlanda satilik aracim.408 le arada kalmistim suan tekrar ikilemdeyim xc40 408 arasinda

Formentorden sonra 408 ilaç olmaz bence. Daha basık bir araç, arka süspansiyonlar torsiyon, motor 1.5tsi a göre bariz düşük performanslı ve bunun yanında yakıt avantajı da yok

Hocam formentor'dan sonra 408'e hiç bakma sen arka taraf biraz basık ben 3008'e bakarken şöyle bir göz gezdirmiştim fakat beğenmemiştim. O zaman düşük km Ford Kuga düşündünüz mü hiç ? 1.5 ecoboost veya ecoblue arkada önde gayet refah ve güzel. Bende 1.5 ecoboost var 182 bg sıfır aldım 1 ay oluyor şu an 1000 km'de gayette memnunum

Sportage bakmaya gidecegim yarin prestige paket onuda degerlendirecegim buradan yazarim tecrubelerimi

Sportage alan kişi aracı satarken zorlanır abi benden demesi Kia grubunun Hyundai'ye nazaran pek piyasası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanemral -- 27 Ocak 2024; 21:31:44 >
  • Buarada merak edenler icin formentor mukemmel bir arac fakat bekar veya cocuksuz olmalisiniz yada durumun varsa evin ikinci araci.Biraz susandiyan sert ama viraja girerken diresiyonunuz iyi olsun yeterki acayip yol tutuyor.Performans yeterli.Yazilimsal sorun var diyorlar 1 ayda hic bir sorun yasamadm.

Sportage tucsondan daha başarılı bir araç aynı platform olmasına rağmen. Ama satarken tucson her zaman daha rahat oluyor. Ben bizzat deneyimledim. 2018 20bin kmdeki sportage'ımı en son galerici arayıp almıştı

• 408'in 2000km lik deneyimlerime göre motor ve torsiyon dışında bir eksisi yok. Baş mesafesi arkada 190cm ye kadar sorun yaşatmaz. Ön konsol tasarımı dolayısıyla hafif basık bir hissiyat oluşturuyor ama araç yeterince geniş. GT paket alırsanız işler değişiyor ama siyah tavan ve sunroof aracı basıklaştırıyor. Alacağım aracı görmeyip içine oturmasam showroomdaki GT ye bakarak karar versem vazgeçerdim büyük ihtimalle.

• masterap M kullanıcısına yanıt

C suvda en iyi 3008 in piyasasi var cuprayi almadan once 3008 imi ilana koydum 1 bucuk ay kimse aramadi en dip fiyati yazdim zoraki satildi tertemiz arac demem o ki eder fiyat yazilimca bir sekilde satiliyor.408 in 1.2 olmasi ilerde piyasasini etkiler mi onu bilmiyorum.Tr de kucuk mitorlara karsi hala bir on yargi var

Xc40 a binmemissin galiba,cupradan hallice bir iç mekanı var

İkinci el ve geniş araba alacaksan C5 Aircross var, arka koltuklar bağımsız. Ve piyasası da iyi

408 i binip kullanıp beğendiysen motor şanzıman kendini kanıtladı sorunlarını da giderdiler

Ki garantili bineceksin

Ha sen hızlı satışa takiksan bak ona da ilaç var

Qasqhai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Ocak 2024; 22:6:40 >
  • Yeni Qashqai'ler Allah'a yakın herkesten uzak olsun. Dayım aldı adam alacağına pişman oldu sorunları bitmedi. Jeneratör arıza verdi üstüne parça bekledi 1.5 ay ondan önce akü boşaltma sorunu da vardı. Şimdi iyi gibi ama o heves kaçtı bir kere insan binerken korkarak binmesine sebep oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.