Şimdi Ara

Sıfır araçta 2024 mü yoksa 2020 yılı üretimi lastik mi takılmış sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralık ayı son haftasında satın aldığımız sıfır kilometre corolla aracımı bugün teslim aldık. aracımın lastikllerini kontrol ettiğimde üretim tarihinin W4K4824 ve yanında 4900 yazdığını gördüm. sizce 2024 yılı 48nci haftasında mı yoksa 2020 yılı 49ncu haftasında mı üretilmiştir? Bridgestone ecopia marka lastik kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalet sürücü 33 -- 6 Ocak 2025; 20:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• briçstone zaten en dandik lastiklerden biridir. üstüne bir de 4 yıllık bayat lastik olması işin tuzu biberi olmuş. hemen arayın size 2024 model 4 lastik versinler.

• Bu is fabrika da olmaz, fabrika ile size teslimat arasinda bir yerde olmus. Biri sizin arabanin lastiklerini almis, bunlari takmis bence. Fabrikada 4 yil lastik durmaz

Sert cikin, toyotaya da mail atin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Ocak 2025; 20:10:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4900 demek 2020 üretim anlamına gelmez ki, büyük ihtimalle yanlış rakam dizisine bakıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt

4900 hemen solunda W4K 4824 yazıyor. sanırım ben yanıldım. 2024 yılı 48nci haftasında üretilmiş.

• Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam “4920” olsaydı farklı şeyler konuşurduk. Üretim tarihi 2024 48. Hafta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yerli arabalar Bridgestone lastikle geliyor orjinal lastiğidir bu rahat olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 48 24 yazıyor yeni lastik yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.