Şimdi Ara

2023 Golf vs 2024 T-Cross

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, ablam için araç bakıyoruz bütçe 1.4 milyon.

Sizce 2023 model 10binde tek parça lokal boyalı 1.0 etsi Golf mü yoksa sıfır T-Cross mu?

En az 2 sene kullanır.

Sizce hangisi daha mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatopato -- 10 Kasım 2024; 14:2:35 >

• Soru ciddi mi?
    Gidin iki aracın içine bakın zaten kararı verirsiniz
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Hocam golf mü diyosunuz yani :)

• Hocam Tcross denen Hindistan ucubesi ile Golf arada kalınacak araç değiller. Ha yerden yüksek SUV hissi veren bir şey arıyorsanız gidip Tucson, Sportage fln bakabilirsiniz. Onun dışında T-cros ziyadesiyle Dacia & Fiat klasmaninda bir araç.

Tartışmasiz Golf.
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Biraz yüksek olması ablamın aklını çelişiyor ama gerçekten kalite farkı belli oluyo

• Değil Bsuv Tcross, Taigo... Golf ile aynı platformda olan Troc dahil Golf ayarında değildir. Yerden yüksek diye bana göre bu araçlara para vermek gereksizdir ki 3.dünya ülkeleri için yapılmış modellerdir. İç kokuları dahi o ucuzluğunu anlatır size. Bakmayın fiyatlarına.

Vw'de Troc altı suv alınmaz, Golf ile Passat arasını sunan Tiguan iyidir bütçe varsa. Yoksa da direk Golf almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayerli -- 10 Kasım 2024; 22:58:2 >
  • Hiç otomobilden anlamıyorsan, sağa sola gitsin azcık yüksek olsun Vw olsun diyorsan Tcross. insanların çoğunluğu da böyle açıkcası.

İşi bilen adam Golf alır.

• Fabrika kapatan batmaya hazırlık yapan markanın ürününü almak hata olur, ama illa hata yapıcam diyorsanız bari az hata yapıp golf alın. Tcross troc taigo bunlar polonun yükseltilmiş hali olan b segmenti vw nin en kalitesiz modelleri.
  • Yorum yapan herkese teşekkürler.
    Ablam için Golf aldık bugün
  • golf vw nin amiral gemisidir. diğerleri gereksiz heyecan

• fatopato F kullanıcısına yanıt

Hocam hangi paketi kaça aldınız?

• T Cross makyajlı kasa gayet kaliteli.

• ayerli kullanıcısına yanıt

Golf'ün pek yüzüne bakan kalmadı, teneke C4 bile daha fazla satıyor. SUV olsun 4 tekerlek 1 direksiyon olsun diyor herkes.

• ahadayıyasor42 kullanıcısına yanıt

Hocam 2023 model 1.0 etsi life paket 1400e anlaştık

• fatopato F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Konu sahibi daha iyisini sormuş ve doşru karar verip Golf'ü tercih etmişler de.

Aynı segmentte olup yerden yüksek, daha düşük aerodinami, daha zayıf yol tutuş, daha fazla salınım, daha sert süspansiyon ve daha fazla tüketime sahip araçlara nerdeyse bir üst segment parasını vermek bana manasız ve hatta saçma gelmekte. Suv dediğin Vag için Tiguan ve üzeri olacak ki bunlardan en az etkilensin ve başarılı olsun.

Golf, yalıyım, malzeme kalite hissi, tokluk, tüketim ve genel sürüş konforu ile segmentinde hala referans bir modeldir. Her ne kadar kalitesi 7.5 ile zirve yapsa da 8.5 de iyi bir araç.

Tabi kendi adıma Sw daha çok seviyorum ve aynı bütçeye B8.5 Variant Elegance gibi bir araç varken Golf'ü yeni de olsa tercih etmezdim, etmedim de.

• ayerli kullanıcısına yanıt

T-Cross, Golf'ten daha çok satıyor dostum. Gof'ün popülaritesi azaldı. Milllet en dolu paket Golf parasına da 4x4 Jaecoo 8, Tiggo 8 Pro, DS4 Esprit De Voyage veya dizel otomatik C5 Aircross alıyor.

Golf parasına yayla gibi dev makinalar varken kim niye Golf'e 2 milyon versin. Hemde araba bomboş, DS4 aynı paraya ön iki koltukta elektrik+masaj+ısıtma+soğutma veriyor.

Golf'ün Impression paketi ile T-Cross Style veya R-Line aynı paraysa ben T-Cross alırdım.

Artık Golf'ün ikinci eli de ağır, T-Cross daha kötü bile olsa daha kolay satarsın.

• Herkesin 5 metrelik dev anası gibi makinaya, thai koltuk masajına ihtiyacı var mı?

Bu kadar kitlelerin peşinden zombi gibi koşuşturmayın derim. veya sen al-sat-al-sat taygonu tuygonu jaeyconu, yap yine ticaretini. ama uzun vadede, kaliteli, daha geleneksel otomobile binmek isteyen insanlar da var. herkes en çok satan arabaya hücum etmek zorunda diye bir kaide yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperVeloceJota

Herkesin 5 metrelik dev anası gibi makinaya, thai koltuk masajına ihtiyacı var mı?

Bu kadar kitlelerin peşinden zombi gibi koşuşturmayın derim. veya sen al-sat-al-sat taygonu tuygonu jaeyconu, yap yine ticaretini. ama uzun vadede, kaliteli, daha geleneksel otomobile binmek isteyen insanlar da var. herkes en çok satan arabaya hücum etmek zorunda diye bir kaide yok.

Tutulmayan, az satan bir araba alacaksam niye 2 milyona Golf alayım?

DS9 var aynı paraya.

Geleneksel araba alacaksam Fiat Fiorino alırım 15 senelik gelenek.2023 Golf vs 2024 T-Cross 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-222C11B50 -- 12 Kasım 2024; 10:23:7 >

• Golf artık çok yaşlandı gençler arasında popülerliği her geçen gün düşüyor. Genel itibariyle HB araçlar popülerliğini Cross lara SUV lara bırakıyor hızla. Böyle giderse pazarda SUV ve Sedan araç dışında pek araç kalmayacak. Son zamanlarda Sedan araçlarda yeniden bir ivme oluşmaya başladı. SUV aracı olan tanıdığım bir çok kişi yeniden Sedana dönüş yaptı. Çünkü kalitesiz SUV araçlar sürüş konusunda gerçekten sıkıntılı. Rüzgarda sallana sallana giden araçlardan millet uzaklaşmaya başladı sanki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.