< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2016 tuscon vs 2023 t cross
-
-
Tucson turbo motor mu atmosferik mi ? İkisi de yakıyor ama turbo olan en azından iyi yürüyor, atmosferikte o da yok, ağır kalıyor araç.
Benim adıma manuel sorun olmadığı için t-cross alırdım sanırım bu ikilemde, yaş farkı çok. 2023 araç alır kafamı rahat ettiririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tuscon1.6 t-gdı ve gdı motoru olan ilanlar var ikisininde farkını özelliklerini bilmiyorum t-cross da manuel 1.0 turbo kararsız kaldım arada
-
Tuscon turbo motor tavsiye edilir ama yaşı çok fazla dışı çok eski görünmese de içi eskidi artık bence tusconu eleyin
Tcros yasi genç fakat Manuel vites olmasi ve suv sayılmıyor suvcuk deniyor bu klasmana onu da elerdim
Yani 2008 var kamiq var sifir düşünürseniz 5 yıl garantili chery ler var her ay satis rekorları geliyor bence inceleyin
Alacağı arabayı bilmeyen kullanıcı garantili araba almalıdır
Ayrıca tüp takılmış araba risktir,takacaksaniz siz alır takarsiniz
Bu ikisinden garantili olan da t roc
Ha o para Chery de alır hemen teslim 0 km otm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Eylül 2023; 10:8:13 >
2008 ve kamiq rakamlarına cıkamıyorum bütcem yetmiyor suan 1 milyon civarı bir bütce ayırabildim onun için bu şekilde bi kıyaslama yaptım bu rakama bayon ve duster alabilirim ama begenmedim
-
o zaman fabrika çıkışlı lpg li hondaları çöp sayalım
-
2106 Tucson otomatik alırsanız şanzımanla ilgili sıkıntı yaşamanız muhtemel tabi kilometre de önemli. Şanzımanın durumunu kesinlikle sorun revize edilmişmi yoksa büyük masraf açar. Bu saatten sonra SUV araçta manuel alınırmı ben şahsen almam başka seçeneklere yönelirim.
-
Adı üstünde FABRİKA ÇIKIŞLI
LPG ci Adnan usta değil
Fabrika çıkış LPG'li Tucson varsa bize ilan nosu verin bakalım
O zaman genel konuşmayalım LPG hakkında
-
Tucsonun motorları lpgye uyumlu değil
Genel konuşmuyoruz zaten kısaca tüp takılmış araba alma sen taktir diyoruz
İtirazın varsa al garantisi benim dersin
Tuscon motorları, vw motorları gibi direk enjeksiyonlu. Bu sebeple sadece sıvı sistem lpg sistemi takılabiliyor. Bu kitler ise çok pahalı. İlk çalıştırmada geç çalışma gibi problemler yaşanabiliyor.
Bu tip motorun hem turbolusu hem turbosuzu mevcut tusconda. Turbosuz olanı hem gitmiyor hem yakıyor. Bu sebeple tercih etmek hiç mantıklı değil.
Yani yakıt sizin için bir sorun ise benzinli tuscondan uzak durmanızda fayda var.
Alternatif olarak 1.0 karoq vs bakabilirsiniz.
Önce neye ihtiyacınız olduğuna karar verin. Bir insan tucson ile t-cross arasında nasıl kalabilir? Biri c segmentin en heybetli araçlarından, diğeri a segment. Tek ortak noktaları fiyatı.
Küçük bir araç ihtiyacı varsa neden tucsona bakasınız? Geniş olması önemli, uzun yol vs yapıyorsanız neden t-cross?
İkisi arasında kalsam gider egea cross 1.6mj otomatik alırdım.
O bütçeye alabileceğiniz en iyi araçlardan birisi.
-
Tcros, Dacia'dan hallice bir araç maalesef. Hatta hallice olduğu bile tartisilir.
Tiguan icin bayinin yollarini baya asindirirken denk geliyordum bayagi inceledim test surusu dahi yaptim artik ahbap oldukca bayi ile. Troc gibi dusunmemek lazim. Ustelik Manuel vites , yani ilk kriteriniz model yili ve az yakan kucuk bir arac ise evet.
Sanki 2018-19 manuel qashqai bulabilirsiniz o paralara. Bence 3 silindir t- cross tan daha iyi bir tercih olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- vekaletle araç satışında dikkat edilmesi gerekenler
- eski plakayı yeni araca aktarma 2024
- dacia logan 1.4 kronik sorunları
- triger zinciri ne zaman değişir
- 2005 opel astra 1.6 enjoy otomatik vites yorumları
- duster hibrit
- byd yeni modelleri
- 2024 renault clio
- adac testi geçen oto koltukları
- dacia elektrikli fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X