Bildirim
Sıfırı araca ambiyans
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Ayy çok iğrenç yürüyen pavyon gibi olmuş araçlar . Bedava yapsalar yaptırmazdım aracıma -
garantiyi bozar mı bilmem ama delikanlıyı bozar.
-
😅örnek fotoydu hocam sadece kapılara yaptırcam ben
-
Kapilarda çok iyi gözükmüyor. Mercedes'in iç ambiyans aydınlatması çok daha elit duruyor mesela
-
😬
-
-
-
Nerede, kime, ne kadar?
-
İstanbulda carsoundambiyans a fiyat alın hocam değişiyo çünkü
-
Merhaba,
Bayiyle görüştünüz mü? Garanti konusu çok ortada. Ek olarak yaptırdığınızda ne kadar ödemiştiniz? -
Ben söktürmezdim kapıları sonra gıcır gıcır ses yapacak illa. Düzgün iş yapan bulman zor. Çoluk çocuk ıkını tıkına söker -
Gereksiz bir işlem, garantiyi bozar mı bilmem ama elektrik sisteminin içinden geçerler.
-
Olabilecek her türlü şeye kullanıcı hatası diyen bir garanti sistemi varken neresi olduğu belli olmayan dükkanda takılan ambiyans aydınlatmanın garantiyi bozup bozmayacağını sorgulamak komik geliyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ayy çok iğrenç yürüyen pavyon gibi olmuş araçlar . Bedava yapsalar yaptırmazdım aracıma
|
garantiyi bozar mı bilmem ama delikanlıyı bozar. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X