Şimdi Ara

Aşırı kararsızım bmw mi kia mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Hocam benim bahsettiğim 2022 active tourer eminmisiniz okadar kötü olduguna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloody_murder kullanıcısına yanıt

Adam arabada olmayan vites topuzuna laf atmış. Bu tiplerin lafına göre hareket edilir mi dostum? En güzeli Bmw bayisine gidip canlı inceleyin ve test sürüşü yapın. Gayet güzel bir aile otomobili 2at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 9 Kasım 2022; 20:7:22 >
  • Aybarszn kullanıcısına yanıt

BMW 2 serisi o kadar da kaliteli değil . Logosu BMW olmasa kimse yüzüne bakmaz

• Sierre34 kullanıcısına yanıt

Hocam gittim baktım hazirandan beridir sıra bekliyorum hala ses yok gelmedi 75bin tl verdik kapora getirmediler bi bende alternatif sportage düşündüm şuan 3008 kullanıcısıyım

• Prestij acisindan aralarinda 10 gomlek fark var. Ayrica bmw gorunen gorunmeyen her noktada daha kalitelidir sınıfı gereği.

Ama mantıkli olan sportage i almak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Yorum efsane abi valla bende o hissi istiyorum premiuma geçelim diyoruz cocukta var en uygun bu geldi aklımıza bütçemize

• bmw üç beş kat daha masraflı olur diye düşünüyorum.

kia daha kullanışlı, daha masrafsız olur, en basitinden bmw yi kasko yapmak için üç beş katı para istiyorlardı en son bildiğim. sırf bu yüzden çok uygun 5 yaşında da olsa 5 serisi düşmüşken almamıştım ama pişman oldum sonra.

2 yaşında hyundai aldım, masrafsız olması sıkışık zamanda iyi geliyor.

para sıkıntı olmasa bmw alırdım.

• Bugünde benim bütçe civarlarında audi q3 ler var ama bomboş geldi araba kullanan var mı

• Moueson kullanıcısına yanıt

Makyajlı kasayı incelemenizi öneririm gerçekten içiyle, dışıyla çok hoş gözüküyor. Şuan Peugeot, Kia vb... markaların araçlarından kaliteli olacağından da hem fikir olmalıyız bence. Sonuçta geçmişten gelen bir deneyim, premium marka konumu gibi farklar var. Elbette bir 3 veya 5 kasa kadar kalite algısı yoktur ancak beklentiyi fazlasıyla karşılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.