Şimdi Ara

fiat 500x hakkında ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diğer ikisinde ise Kia Sportege'i tercih ederdim. Ama çok fazla yakıyor onu göze alırsanız.
  • İnternette bi türkçe incelemesi olsa çok iyi olucak ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkingx42 X kullanıcısına yanıt
    500x hakkında fikrim yok ancak vaktiyle 3 ay kadar Sportage kullandım, yakıt konusunda sizi üzeceğinden şüpheniz olmasın. Aslında 500x i beğendiyseniz Nissan Juke ta sizin ilginizi çekebilir. Galiba makyaj gördü ve 1.2 turbo benzinli ve 1.5 Dci seçenekleri var. Fiyat olarak da biraz daha uygun gibi sanki.
  • 500x'i değil ama 500l'yi kullandım ve hiç beğenmedim. Öncelikle araçta iç kalite yok. Trimlerde, kapı içlerinde, konsolda. Onu geçtim otomatik şanzımanı başlı başına bir sorun. Hem geri kaydırıyor hemde vites geçişleri yavaş. Ama araçta en beğenmediğim şey kesinlikle sürüş pozisyonu. Sanki sandalyede oturuyormuşsunuz gibi kullanıyorsunuz. En aşağı almama rağmen o hissi veriyor. Ayrıca iki koltuk arasında kalan kısım çok aşağıda. El freni ve vites çok alçak kalıyor. Açıkçası ben hiç zevk alamadım araçtan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kia'yy bilmiyorum ama, 1,5 yyldyr 500L rockstar 1.3 otm. kullanyyorum. aracyn en kötü tarafy rahatsyz olu?u, en ba?ta koltuklar çok rahatsyz , sanki sandalyede oturur gibi. Süspansiyon sistemi yetersiz, belki de rockstardaki 225/45/18 ebatyndaki lastiklerin etkisi büyüktür ama yine de kullanymy çok rahatsyz. Uzun yol için hiç ideal de?il. Ayryca yolda çok geziniyor. Bunun dy?ynda önemli bir eksisi yok. Aracyn ne kadar rahatsyz oldu?unu ?u ?ekilde açyklayayym; biz de bir de nissan qashqai var 1.6 benzinli. 500L ile 2 liraya gidece?imiz yere qashqai ile 3 liraya gidiyoruz. bunun tek nedeni qashqainin rahat, 500Lnin rahatsyz olu?u. Yani o rahatsyzly?y ya?amamak için %50 daha fazla yakyt parasy vermeyi göze alyyoruz. Bilmem anlatabildim mi?

Bir de 80-90 dan sonra ön camdan kaynakly rüzgar sesi olu?uyor. hele ki camy açarsanyz çok daha kötü bir ses yapyyor. Sakyn denemeden almayyn.

• Konumuz 500L değil, 500X

• quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Konumuz 500L değil, 500X

Yahu bu 500X ne zaman çıktı, çocuk oyuncağına çevirdiler valla, alfabe yetmeyecek adamlara

Neyse kusura bakmayın gereksiz bir mesaj olmuş
  • Aracın markasının Fiat olması bile o aracın alınmama sebebidir. Uzun uzun anlatmayacagim. Kimseyle tartismak ugrasmak da istemiyorum. Fiyatı beğenebilir binebilirsiniz. Zevkte parada sizin. Bu aracın sadece kol dayamasina bakın.bakan değil gören ne demek istediğimi anlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Aracın markasının Fiat olması bile o aracın alınmama sebebidir. Uzun uzun anlatmayacagim. Kimseyle tartismak ugrasmak da istemiyorum. Fiyatı beğenebilir binebilirsiniz. Zevkte parada sizin. Bu aracın sadece kol dayamasina bakın.bakan değil gören ne demek istediğimi anlar.

Örnek resimlerle süsleyelim bu kol dayama mevzusunu..

fiat 500x hakkında ?
     fiat 500x hakkında ?

Bu da olayı daha da iyi anlatan konsol resmi.
     fiat 500x hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 9 Mart 2015; 20:43:54 >

• ben iç kalitede vw, seat ve forddan kaliteli olduğunu düşünüyorum. eğer eksileyen veya karşı gelen varsa kesin fiat 500x'e binmemiş bırakın binmeyi görmemiştir bile .. bence fiat 500x mini countrmanle kapışır..
  • 4 bine lpg taktir spo al.

• Integrale I kullanıcısına yanıt
    kimin kol dayamasi bu soforunmu yolcununmu fiat muhendislerunden aciklama bekliyoruz.

• bu aracı bende merak ediyorum ama 2 hafta önce bayide yoktu, dobloya bakıp döndüm
  • 500x daha mantıklı hocam önyargınız yoksa cidden kaliteli araç olmuş. Sportage çok eskidi bence.

• Ben 1 ayı geçkindir kullanıyorum . kesinlikle 500x i tavsiye ederim. Kullanimi çok keyifli yormuyor hiç,bende fiat markasından dolayi önyargı ile yaklaştım ama malzeme kalitesi çok güzel. Test ettikten sonra vazgeçemiceksiniz. Arac dizel olmasina rağmen motor sesi yok denecek kadar az.

• 1.6 benzinli 110 beygirlik yeni motorla 59 bin tl yazıyordu dergide

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.