Şimdi Ara

FİAT ALBEA 1.2 16v yardım pls

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE BİR YENİ ALBEA VER ARABAYA YENİ PARK FARI OLARAK LED ALDIM FAKAT TAKINCA BİLGİSAYARINDA "PARK FARLARI BOZUK" YAZIYOR BUNUN NEDENİ ARABANIN ORJ. PARK FARIYLA ARASINDA WATT FARKI OLMASI TAKMAMIN ARABAYA BİR SAKINCASI OLURMU ANLAYANLARDAN YARDIM İSTENİYOR...

• Sorun şu..aracın orjinal parkı normal ampul ve bu senin aldığın ledli dediğimiz park lambasından fazla enerji çeker ve sistem arıza görmez ama senin aldığın led çok az enerji çektiğinden arıza yazar.... bence orjinalini tak yada renkli ampul al ledler pek sağlıklı değil..ama illada onu takacam dersen diğer farların patlarsa onu anlayamazsın tek sorun bu olur..
  • YOK ALDIGIM LED RENKLİ ZATEN COOL BLUE AMA BEN YİNEDE ARABANIN ORJİNELİNİ BOZMASAM İİİ OLUR EN AZINDAN ORJINALINDE ONU KOYDULARSA DEMEKKİ BİR BİLDİKLERİ VAR ZATEN 1 GÜNDEN DAHA AZ (YAZIYI GÖRENE) KADAR KULLANDIM ....CEVAP İÇİN SAOL
    quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Sorun şu..aracın orjinal parkı normal ampul ve bu senin aldığın ledli dediğimiz park lambasından fazla enerji çeker ve sistem arıza görmez ama senin aldığın led çok az enerji çektiğinden arıza yazar.... bence orjinalini tak yada renkli ampul al ledler pek sağlıklı değil..ama illada onu takacam dersen diğer farların patlarsa onu anlayamazsın tek sorun bu olur..
  • peki kardesler bilgisayarın ayarlarında bunula ilgili bişey yokmu voltaj ayarlama falan o zaman ne b..k a yarar bu bilgisayar bişeyi göstermiyo bi benzin hava sıcaklığı fln zaten eski arabalardada var bunlar ama bütün yeni arabalrda moda olmuş almış başını gidiyo onun yerine sıkıyosa gprs li harita koysalar daha makbüle geçer arabalara
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_dark

peki kardesler bilgisayarın ayarlarında bunula ilgili bişey yokmu voltaj ayarlama falan o zaman ne b..k a yarar bu bilgisayar bişeyi göstermiyo bi benzin hava sıcaklığı fln zaten eski arabalardada var bunlar ama bütün yeni arabalrda moda olmuş almış başını gidiyo onun yerine sıkıyosa gprs li harita koysalar daha makbüle geçer arabalara

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 16 Eylül 2006; 17:28:39 >
  • bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: black_dark

peki kardesler bilgisayarın ayarlarında bunula ilgili bişey yokmu voltaj ayarlama falan o zaman ne b..k a yarar bu bilgisayar bişeyi göstermiyo bi benzin hava sıcaklığı fln zaten eski arabalardada var bunlar ama bütün yeni arabalrda moda olmuş almış başını gidiyo onun yerine sıkıyosa gprs li harita koysalar daha makbüle geçer arabalara

.....

.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Fiat albea sole 1.4
    3 yıl önce açıldı
    Albea 1.4 8V Fire Motor Yardım!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.