Şimdi Ara

FİAT Albea Çekiş Sorunu Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar merhaba, dün fiat albea multijet 2004 model aracımızla aydından marmarise giderken yokuşlarda çok ciddi çekiş problemi yaşadığını farkettim şehiriçinde çok ciddi bi fark göremedim ama araba çok dik olmayan yokuşta bile 40 a kadar düşüyo 2. vitese almasam yolda kalıcam çok sinir oldum acaba problem turbo da mıdır siz ne düşünüyosunuz şu anda ustaya gösterme şansım da yok merak ettim? ben öyle düşündüm ilk başta daha önce dizel bi arabada bu kadar çekiş düşüklüğü görmemiştim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brcyben

Arkadaşalar merhaba, dün fiat albea multijet 2004 model aracımızla aydından marmarise giderken yokuşlarda çok ciddi çekiş problemi yaşadığını farkettim şehiriçinde çok ciddi bi fark göremedim ama araba çok dik olmayan yokuşta bile 40 a kadar düşüyo 2. vitese almasam yolda kalıcam çok sinir oldum acaba problem turbo da mıdır siz ne düşünüyosunuz şu anda ustaya gösterme şansım da yok merak ettim? ben öyle düşündüm ilk başta daha önce dizel bi arabada bu kadar çekiş düşüklüğü görmemiştim :)

hocam kullandığınız mazottan olabilir uzun yola çıkarken katkı atmanızı tavsiye ederim birde araç yüklü olup klimada açık ise yokuşta şişme olasılığı yüksek turboda sorum olsa araç çok sesli çalışır bu durumdan rahatsız olursunuz.

• valla dönüşte o kadar zorlandık 10 dakikalık yokuşu 1 saatte çıktım çıkmıyodu yolda kalmadık ama araba, eve vardığımızda motoru da dağıtmışız bugün sanayiye götürmüş peder rektifiye istiyomuş usta da yakıttan %90 yakıttan ama motoru yemişsiniz demiş malum dizel araba yakıt olayı hassas yakıtın örneğini almışlar incelemeye göndericez bakalım sonuç nolucak. arabasız kaldık şu günlerde sonuç itibariyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcyben

valla dönüşte o kadar zorlandık 10 dakikalık yokuşu 1 saatte çıktım çıkmıyodu yolda kalmadık ama araba, eve vardığımızda motoru da dağıtmışız bugün sanayiye götürmüş peder rektifiye istiyomuş usta da yakıttan %90 yakıttan ama motoru yemişsiniz demiş malum dizel araba yakıt olayı hassas yakıtın örneğini almışlar incelemeye göndericez bakalım sonuç nolucak. arabasız kaldık şu günlerde sonuç itibariyle :)

Yakıttan motor değil mazot pompası ve enjektörler zarar görür.Tabi çekişi düşürür normaldir motor rektefiyesi ayrı bir konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.