Şimdi Ara

Fiat Albea - Renault Clio Symbol - Hyundai Accent (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: byurt

Clio Sümbül Alın bence

Sümbül Mümbül ama albeadan daha sağlam

• albeayı seviyorum benim tercihim albea olur...clio ya göre daha geniş...
  • Benim de aklıma Clio daha yatkın geliyor aslında daha sağlam ve mekanik açıdan daha sorunsuz gibi, ama diğer yandna Albea ise içi daha geniş ve biraz daha konforlu Clio'ya göre.

Şu anda ALbea ve Clio arasında düşünüyoruz bakalım hangisi olacak !
  • bence de albea. daha yüksek daha geniş. şirketler niye filo halinde albea alıyo sizce???
  • albea alma valla hata yaparsın. çünkü 3 aracıda uzun sürece kullandım.
    araba rahat deil hiç. clio daha iyi albeadan.
    aslında ben accent al derim ama biraz fazla yakar albea ve clioya göre ondan en iyi seçim clio olur.
  • kesinlikle clio derim kardeş sana ve kesinlikle p,şman olmayacağın bi araç taş g,bi walla hemde çok ekonomik artı rehat bi araç süspansiyon sistemi çok güzel çukurları hissettirmio ama wirajlara yavaş gir gözünü sevem
  • clio şirket için daha uygun olur sanırım
  • Ben içlerinden en çokSymbole bindim, araç ta güvenli hissetmiyosun bir kere incecik lastikleri var,konfor yok, arabada hiçbirşey yok benzinlisi çok ataktı yanlız 1.4 ü...
    Şöyle birşey var,aldınmı bunu anında satıyorsun. Ama araba demeye bin şahit, Reno 9 nekadar kalasbir arabaysa bu da devamı harbi iğrenç...
    3 ü de kötü. Albea aldiyeceğim multijet motor var filan amabilmiyorum o da tip olarak kötü geliyor bana Palio güzel ama albea değil bence...

Neticede al birini vur ötekine...Accent tip olarak güzel gibi onu alabilirsin ama diğerleri peynir ekmek gibi gidiyor özellikle Sümbül...
  • Accent ın yenisi çok hoş.. Çok yakıyo dediklerine bakma ne kadar fazla yakabilir taksiciler kullanıyo ..
  • clio al derim şirket için idealdir
  • fiat yaramaz hyundai de öyle renault iidir onlara nazaran
  • albeanın yanında hepsi yavru gibi geliyor. albea gibi geniş, bagaj hacmi fazla ve yüksek bir araba var mı. dağa taşa bayıra , her yere gider.
  • accent
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

albeanın yanında hepsi yavru gibi geliyor. albea gibi geniş, bagaj hacmi fazla ve yüksek bir araba var mı. dağa taşa bayıra , her yere gider.

accent daha geniş albeadan ve daha konforlu
  • accent
  • clioooooooo sümbül tam bir şirket arabası kullanışlı falan
  • bence clio 1.5 dci derim. dayanıklı ve sağlam araba. Fıat albe lar hemen dökülüyor.
  • bence seçeneklerden en iyisi clio. çünkü zaten şuan türkiye de satış miktarıyla olsun sağlamlık bakımından olsun kendini kabul ettirdi. hemde bayada az yakıyomuş galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

quote:

Orjinalden alıntı: tanak

albeanın yanında hepsi yavru gibi geliyor. albea gibi geniş, bagaj hacmi fazla ve yüksek bir araba var mı. dağa taşa bayıra , her yere gider.

accent daha geniş albeadan ve daha konforlu

senin geniş anlayışın bir garip yav sen Focus Astradan daha geniş diyosun baktım özellikle baktım değil

• loooo antica ammada kötüledin haa clio u

ne o sende ferrari modenamı war kardeşim bi defa acip salladın çünkü reno9la alakası yok gel ben seni biraz gezdirimde nası gidiomuş bi gör bakalım hadi canım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.