Şimdi Ara

fıat arabaları satılmasına rgmen 2 elde iyi degil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewet arkadaslar kuş serisi arabalara malesef taleb var cuku nede olsa bilinen araba parcası ucuz gözuylr bakılıor malesef burası turkıye 80 90 lı yılların teknolojiisne o parayı vermek hiçde akıl karı değil 10 11 milyara daha düzgün güwenliklı ve konforlu araçlar alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 31 Ekim 2006; 15:45:51 >
  • 11 milyara 94 saab 9000 gördüm. masrafı fazla olabilir.benzin vergi vs..
    ama ben arabaya binmek isterim.
    1000000000 tane 11 milyarım olsa yinede şahin doğan almam.
    alacağım en son araç değil alacağım en son şeydir.
    bu fiyatı haketmemeli
  • Kuş serisi araçlar zamanında Türkiye'ye damgasını vurdu. Artık devir değişti. 98-99 2.0 Toyota Avensis'le, aynı model Doğan'ın fiyatları şimdi neredeyse aynı. O yıllarda Avensisin fiyatı Doğandan daha pahalı olduğu için Avensis alamayanlara tabiiki hak veririm. Ama şimdi aynı fiyatta olmalarına rağmen Doğan almak ne kadar akıllıca.
  • ARKASLAR HARBİDEN UKALIK GİBİ OLMASIN AHKAM KESİYOR GİBİ OLMASIN
    VE KİMSEYİ AŞAĞILAMAK GİBİ OLMASIN AMA HARBİDEN BU KONU İLE İLGİLİ YAZI YAZAN ARKADASLARI OKUYUNCA BİLE BU OLAYLARA SİNİRLENMEMEK VE KÜFÜR ETMEMEK İÇİN KENDİMİ
    ZOR TUTUYORUM.
    ÇÜNKÜ 2 AY ÖNCE 2.EL FİAT MAREA 1.6 EXCLUSİVE 2003 MODEL ARAÇI 15.750 YTL ALDIM.
    ARAÇ FULL
    OTOMATİK KLİMADAN AİRBAG LERE ELEKTRİK KUMANDALI KOLTUKLARA ABS LERE GERÇEKTENDE
    ARABADA YOK YOK MAREA NIN EN YÜKSEK MODELLERİNDEN BİRİ GERÇEKTEN DE.
    TABİİ Kİ ALMADAN ÖNCE UZUN SÜRE ARAŞTIRDIM BAKMADIĞIM İNTERNET SİTESİ GALERİ PAZAR KALMADI.
    ARKADAŞLAR İNANIN MAREA NIN BU DONANIMINA GÖRE FİYATI BEDAVA.......................
    VOLKSWAGEN PEUGEOT FORD RENAULT DOĞAN BROADWAY LERİN FİYATINI GÖRÜNCE
    HARBİDEN İNSANIN ZORUNA GİDİYOR. YANİ SIRF 2. Cİ EL FİYATLARINA İNAT GİDİP MAREA ALDIM
    ÇÜNKÜ VW PEUGEOT 2.Cİ ELİNE O FİYATI VEREN BÜTÜN HERKESE AKIL SAĞLIĞI DİLİYORUM.....
    ÇÜNKÜ HALA BU ÜLKEDE 1997 MODEL OPEL CORSA ( DONANIM 0) ARAC 13.500 VERENLER VAR
    YADA BU ÜKEDE 2000 MODEL POLO YA 16.500 VERENLER VAR ( NOT: İNANMAYANLAR ARABA.COM GİRİP VW POLO 2.EL ARATSIN )
    2003 MODEL MAREA 15.000 BİLE VARKEN
    ALLAH ASKINA POLO NERDE MAREA NERDE

• quote:

Orjinalden alıntı: evrenyaz

ARKASLAR HARBİDEN UKALIK GİBİ OLMASIN AHKAM KESİYOR GİBİ OLMASIN
    VE KİMSEYİ AŞAĞILAMAK GİBİ OLMASIN AMA HARBİDEN BU KONU İLE İLGİLİ YAZI YAZAN ARKADASLARI OKUYUNCA BİLE BU OLAYLARA SİNİRLENMEMEK VE KÜFÜR ETMEMEK İÇİN KENDİMİ
    ZOR TUTUYORUM.
    ÇÜNKÜ 2 AY ÖNCE 2.EL FİAT MAREA 1.6 EXCLUSİVE 2003 MODEL ARAÇI 15.750 YTL ALDIM.
    ARAÇ FULL
    OTOMATİK KLİMADAN AİRBAG LERE ELEKTRİK KUMANDALI KOLTUKLARA ABS LERE GERÇEKTENDE
    ARABADA YOK YOK MAREA NIN EN YÜKSEK MODELLERİNDEN BİRİ GERÇEKTEN DE.
    TABİİ Kİ ALMADAN ÖNCE UZUN SÜRE ARAŞTIRDIM BAKMADIĞIM İNTERNET SİTESİ GALERİ PAZAR KALMADI.
    ARKADAŞLAR İNANIN MAREA NIN BU DONANIMINA GÖRE FİYATI BEDAVA.......................
    VOLKSWAGEN PEUGEOT FORD RENAULT DOĞAN BROADWAY LERİN FİYATINI GÖRÜNCE
    HARBİDEN İNSANIN ZORUNA GİDİYOR. YANİ SIRF 2. Cİ EL FİYATLARINA İNAT GİDİP MAREA ALDIM
    ÇÜNKÜ VW PEUGEOT 2.Cİ ELİNE O FİYATI VEREN BÜTÜN HERKESE AKIL SAĞLIĞI DİLİYORUM.....
    ÇÜNKÜ HALA BU ÜLKEDE 1997 MODEL OPEL CORSA ( DONANIM 0) ARAC 13.500 VERENLER VAR
    YADA BU ÜKEDE 2000 MODEL POLO YA 16.500 VERENLER VAR ( NOT: İNANMAYANLAR ARABA.COM GİRİP VW POLO 2.EL ARATSIN )
    2003 MODEL MAREA 15.000 BİLE VARKEN
    ALLAH ASKINA POLO NERDE MAREA NERDE

evet dostum fiat donanım olarak iyi bir narka olabilir fakat işçilik kalitesi ve güvenlik olarak biraz bu markaların cok gerisinde olan bir marka hatta şöyle diyim renault ile kıyaslarsak yeni clio ile renault un 8.aracı euroncap testlerinden 5 yıldız aldı fiat yıllardır araba yapmasına rağmen sadece yeni grande punto ile 5 yıldız alan ilk ve tek aracı oldu buda büyük etken marea focus megane jetta sınıfında bir araçtı ama malesef bu araçlar cok saglam güvenli iken marea sadece seyretmekle kaldı fiat kalite olarak kendini biraz geliştirmesi lazım mesela albea active ile dynamic arasında sadece sis farı çelik jant klima ve mp3 calar farkı var donanım olarak fiat arabaları çok fakir grande punto hariç senin bahsettin vw polo ve opel corsa nın rakibi marea değil palio bunlarla kıyaslarsan palio ikisinede cok kötü ezilir..
    marea ile kıyaslaman gereken focus megane vs gibi araclar ama ne saglamlık ne işçilik nede donanım olarak bunlara rakip marea bunlara rakip olamaz...
    ama sevineceğin bir haber fiatın grande punto ile başladığı yeni yapılanma içinde işallah karşımıza daha kaliteli ve güzel araçlar cıkacak...

YENİ LİNEA VE YENİ BRAVO GİBİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 1 Kasım 2006; 19:39:41 >

• kuş serisine talep çok diye fiyatlar böle yükseliyo ama ben olsam wermem 11-12milyar bi doğana o fiyata civic alırım mesela abs+klima+airbag vsvs tabi kuş serisini kötülemek diil amacım bende kullanıyorum ama fiyatları fazla abartmamakta yarar war 8-9milyar idealdir bilemedinn 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orjinalden alıntı: evrenyaz

vw polo ve opel corsa nın rakibi marea değil palio bunlarla kıyaslarsan palio ikisinede cok kötü ezilir..
    marea ile kıyaslaman gereken focus megane vs gibi araclar ama ne saglamlık ne işçilik nede donanım olarak bunlara rakip marea bunlara rakip olamaz...
    ama sevineceğin bir haber fiatın grande punto ile başladığı yeni yapılanma içinde işallah karşımıza daha kaliteli ve güzel araçlar cıkacak...

volkan

fiat ın 5 yıldız alan 3. aracı grande punto

bize gelmeyen ulyssse van ve yeni croma da 5 yıldız aldı.

palio çok kötü ezilir falan demişsin.

yanlış düşünüyorsun.palio nun motor seçeneklerine istersen birdaha bak.

yapılan testleri de oku.gidip bir kullan.

palio kullanmadığını düşünüyorum .doğru mu?

ayrıca polo,corsa gibi araçların gerçek rakibi g.punto dur.palio daha halk tipi daha az donanımlı.

zaten palio nun üretim amacı dünyada birçok kıtada uygun fiyatlı küçük bir otomobil üretilme isteğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 2 Kasım 2006; 8:37:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.