Şimdi Ara

Fiat Aralık kampanyası % 18 KDV indirimi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiat'ta Aralık kampanyası % 18 KDV indirimi var şeklinde reklam dönüyor.

İnternet sitesine baktığımızda fiyatlarda bir değişiklik yok??

Bugün İzmir Birmot ve Poyraz'ı aradım, onlar da fiyatlarda değişiklik yok dedi. Kampanya var adı altında sallamasyon reklam mı yapılıyor anlamadım? Kelime oyunu var, geçen ay adı fuar kampanyasıydı, şimdi KDV olmuş. Sonra sömestr olur, cemre olur, bahar olur, uydur uydur kampanya var de.
    Bu bana saygısızca bir tavır gibi geldi.

Bu arada sorduğum araba da Punto Evo. Yani herkesebirfiat sitesindeki ilana göre kampanyaya dahil. Ama ortada kampanya yok ki... Sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim.

• Arkadaşlar bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
  • Otomobil distribütörlerinin ötv indiriminden beri karınları tok. İşler iyi ikende kelime oyunları ile "kek" arıyorlar..
  • Fiatın yılbaşında belirledikleri bir satış fiyatı oluyor, daha sonra yaptığı indirimler internet sitelerinde değişik isimler altında bu fiyatın sağ tarafında yazıyor. Şu anda internetteki fiyat listesinde iki ayrı fiyat var bir normal fiyat birde kampanyalı fiyat, sanırım kdv bizden kampanyası sağ tarafta yazan indirimli fiyatın aralık ayındaki ismi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Fiatın yılbaşında belirledikleri bir satış fiyatı oluyor, daha sonra yaptığı indirimler internet sitelerinde değişik isimler altında bu fiyatın sağ tarafında yazıyor. Şu anda internetteki fiyat listesinde iki ayrı fiyat var bir normal fiyat birde kampanyalı fiyat, sanırım kdv bizden kampanyası sağ tarafta yazan indirimli fiyatın aralık ayındaki ismi.

Hocam sağolun onu ben de anladım da, bu sağ tarafta yazan fiyatta birşey değişmedi, ama tv'de bangır bangır bağırıyorlar % 18 indirim diye... bu ne demek ve bu konuda bir tek ben mi kendimi aptal yerine konmaya çalışılıyor gibi hissettim. bunu sormak istemiştim.
  • Sağ taraftaki kampanyalı fiyatlar şu an da geçerli. 3 Kasımda Autoshow kapmayası bitti, 1 Aralık itibariyle %18 KDV kampanyası başladı. Sadece reklamlar geç dönmeye başladı, normalde fiyatlar 1 Aralıkta güncellendi.
  • Bir güzellik yapayım bari :)

Bu 24 Kasım tarihindeki Fiat Bravo fiyat listesi:

Bu da bugünki Fiat Bravo fiyat listesi:

Geçen ay Bravo için %8 indirim deniyordu, yerli modeller içinse % 16'ya varan.

Diğer modelleri bilemeyeceğim ama benim aracım geçen ay indirimli 41.680 iken bu ay indirimli 42.085 olmuş.

Belki bayii indirimi daha fazla olur bu ay zira hedefler tutturulacak falan filan.

Haluk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayi ile detaylı görüşmek gerek.
  • Linea emotion plus 1.6 mjet 37.500 liraya düşmüş, düşmüş dedim daha önce daha pahalıydı sanki tam emin değilim. Bende araç bakıyorum aklım karıştı pek alınası gibi geldi bana. Sizler ne düşünüyorsunuz?
  • Fiyatların biraz düştüğü doğru. Linea nın en pahalı modeli 39 küsurdu. 2000 TL falan düşmüş.
  • kasım ayında 30000 olan arac icin az önce enriko aliberti izmir aradım kampaya dahilinde 31000 fiat verdiler..
    gercekten %18 indirim yapmıslar takdir ettim kendilerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.